rynkigt

fiiintinlägg där hannah! jag fick mig ett gott skratt ;)
mina inlägg har de ju inte varit så bra med, men jag sitter inte vid datorn så mycket så här års. Har fullt upp med att övergöda mig! ;)

godjul iaf, i torsdags då :>




jag kommer få sura neråt rynkor när jag blir gammal,

1000 år och 1000 mil.....

.... vi sitter i permobil! (y)


Ooops Ida är hemma och jag har inte uppdaterat hennes blogg.. men jag har faktiskt haft fullt upp! Passar på nu då när jag ändå bara sitter och fryser som en nakenhund i en bil på väg söderut! :) 

Just nu är vädret förjävligt och vi måst köra typ 80km/h PÅ E4an :O:O:O man kan ju hoppas att vi hinner fram till jul, men annars låter en julafton i en kall bil på E4an med endast pappa och broder också helt OK, eller?

Man ser några stycken som har kört i diket efter vägen! Och NU... susade min farbror förbi i hög hastighet, undra vars han har varit! ;)

På torsdag har min moderkaka namnsdag, det är nämligen hon som är Eva, från "Eva och Adam" ni vet.. dom första människorna på jorden, bara konstigt att min pappa heter Lars, jag tror bibeln ljuger!

Och en liten hälsning till ida: KOM PÅ NÅT TILL NYÅR.. de blir din uppgift for the week!;)

Ta vara på dagen och gör något onyttiiiiiiiigt ;) nu ska jag söka på chuck norris på google och skratta lite ;)


OCH NU PASSERADE VI VISST TEFTEBÖLE IDA!<33

//[email protected]



vemdalen

formtoppning har denna vecka bestått av, eller nå liknande.
Igår var jag för faaast för Emma, läs på henne blogg om när hon plötsligt tappade bort mig på kanis 2,5km konstsnö slinga.
Och idag blev de en timma löpning, bra kan jag väll inte på stå att det gick, vi var bajsnödiga och klagade hela rundan, så formtoppningen får vill väll se hur det blev med, men bra ska vi va!
Imorn, 06.00 går bussen på Internat Ugglan mot vemdalen, för svergiecup och riksläger.
ååwiwiwiwwywyeeYYYyyeyeyhöiillhö, va kul de ska bli!

vi har dock ett stort probelm som måste lösas till imorn. Jag och Emma har nämnligen föroläpmats så  hårt, så vi måste nu sitta fram och trängas i typ 10 timmar?
För att vi var dom minsta, men hallå?
Vi är då längre är både Calle och håll.
Och joar och ullrik går ju inte under de tjockas kategori precis, alltså ska nån av dom sitta fram!
vilket i-landsproblem alltså.

Men, upp 04.30 var de. PUSS


Just de, min käre vän Hannah har fått äran att äga ett bakben på min blogg, så nu hoppas jag innerligt att du skriver när jag är borta ;)

lussevaka!

eller ja, nästan alla har somnat!

Konstigt nog är jag typ aspigg!!!! hehe men kan man bli nåt annat av minst 17 koppar kaffe, Nils på tråden och american pie? hah.

Och bland de roligaste ikväll var när Ida verkligen bevisade för världen att inteligensen sitter i hårfärgen trots allt!
-Vaddå.. var inte Elvis med i Beatles?

Men årets luciavaka i en mening blir nog ändå: One day I will become, the father of a son!

Eftersom Ida är förtjust i mat så blev de en palt-bild ;)

/Hannah!


julbord

julmat, de är verkligen nå speciellt med det.
Två tallrikar med berg av mat tröck ja in, gott, eller gott, är de? Grymt typ begärligt iallfall. Men nu känner jag mig lite less, vill då inte äta mer innan jul. Fast de är ju ändå så grymt gott, knepigt det där. När vi var som mättats tröck vi efterrätt, med nån konstig paj av nå slag, glass och SAFFRANSGLASS, de är KNEPIGT! Glass är ju som alltid kall, men den här blev man liksom varm av på nå sätt. God eller inte vet jag inte riktigt, jag åt de då ;> + massa knäck och godis.

Kvällen var iaf supermysig, all personal, elever och idrottselever. Där bland fanns gymnasterna, höhö. Emma fick den brilljanta idén att kasta ett pappersflygplan i Evelinas skalle, dock tyckte jag att en skumtomte hade satt bättre. Speciellt den som var ner kletad i saffransglassen med lite nötter och klet på.

På tal om mat har jag Johanna Anna och Vikkan invigt Frasses och tryckt i oss fet mat idag.

engelska

imorn är det julfest på folkan;) mycket mat!!! LYCKA.
Mycket mat på lunchen blev de då inte, pytt i panna, redan där hör man ju hur negativ den maträtten är!
Nu sitter iaf jag och Pillan och pluggar på alla hunda glosor, och snart ska vi gå på lektion.

Ikväll är det skatesprint, inte min starka sida kanske. Däremot imorse var jag vass, jag och emma var grymt duktiga och befann oss i simhallen 06.00. Kanske vi valt fel idrottsinriktning?


hungrig

en måndag utan måndags fika är inte en värdig måndag!

Se upp för gräddpaket...

...för Ida kastar liksom gärna ut sånna genom fönster nu för tiden!!? Varför?? Ja det kan man fråga sig.. Kanske en ny hobby eller nåt, va vet jag? :)

Sen är nog Ida den första som någon gång har gråit till "män som hatar kvinnor". Udda jag vet, men hon påstod att fotografierna i filmen var så läskiga så tårarna bara förjade rinna så fort dom kom i bild :o Sen började filmen dampa precis i slutet när allt det läskiga hände, det är sånna gånger man känner sig som lyckligast!! :D

Sen idag har jag lärt mig att åka längskidor är precis som att köra bil!! Det finns 5 olika växlar, för att det inte ska varva så mkt. Det är därför jag är så dålig på att köra bil, för jag har aldrig varit särskillt vass på skidorna heller, eller ja.. det beror väl på vem man jämför med, jämför man med Björn Ferry är jag väl gode grym men...

Men nu ska jag dra mig, hejdå. GLAD 2:a ADVENT FÖRRESTEN. seeya //******




storforsen

jag och hannah har sett tomten idag ;o på riktigt, ingen mask, han var helt riktig!

Vi har nämnligen varit och julmyst på julmarknaden i storforsen, haha, vi han med många lustiga saker vid den lustiga fors ;) de är faktiskt grymt förvirrande där med alla broar å sånt!

random old lärare - blev ni lediga nu?
jag - ehhhhm, lång paus. Va?
random old lärare - blev ni lediga nu?
jag - ehm, jo! he, ..he.

WHAT?, vaddå lediga? har vi varit upptagna på nått sätt? x) haha.

Nu ska jag snart äta, sen far jag och hannah och fortsätter med mys at storgatan, där ska bakas knäck och se män som hatar kvinnor, som jag pinsamt nog inte sett än.
Sen övernattar vi där, myyyyys <3


julmys

julkänslan är tillbaka, ÄNTLIGEN!
Igår var de julpyssel och massa mys på måndagsfikat på folkan. himmmla mysit!

Och idag är 1 december, jag och emma invigde månaden med att fara och simma klockan 06.00 imorse ;o. De var faktiskt lite skönt, iaf efteråt!
Nu slutar jag om en kvart, då äre 2 fika <3
klockan 5 har vi teori, sen skidträning klockan 6. heeeerligt!
julen 2008

RSS 2.0