en kartritare

för att få tiden att gå när mitt nagellack torkar kan jag berätta att för någon dag sedan tog jag och hannah bussen in till boden ;o. Nämen, så här äre att emma min käre kusin jobbar där på trudes och hannah proar/jobbar där, så hannah hjälpte till och fixa bort min heeeemska ex-utväxt. Okej, hannah gjorde typ allt, hon är så duktigt hannah_star! Allting känns overkligt just nu, att jag tillslut fick ett liv utan utväxt, underbart. Dessutom är jag frisk igen, också overkligt. Förra veckan skulle stå 15 timmar i min träningsdagbok enligt mitt schema. Dock stog det 50 min som jag averkade i söndags. inte ok. Något som heller inte är ok är dagens orienteringspass, ulkan har hotat med att lägga upp resultat på skidbloggen, inte ok. Men har man inte fått springa på typ tysen(1,5) veckor så springer man för fort och kontrollerna kommer inte i min väg :O

något jag även berätta är att jag numera är kartritare, jag har ju aldrig i mitt liv nånsin klarat av att rita. När jag och hannah rita när vi var små blev hon förbannad för att jag var så dålig..
Så får ni syn på mig nånstans där jag inte borde vara och ser allmänt mysko ut så är det mitt sommarjobb, inte för att jag gillar att mäta ut stigar och sandlådor.
Så nu ska jag sova så jag orkar upp och gå ut och rita i naturen, underbart!



en fin låt

"jag är en astronaut, jag är en astronaut, mamma och pappa sover, och jag är en astronaut.."




hej

vi har handlat
linn betala
fel kod
fel kod igen
svettit
skämmit
jag betlar
vi glömmer hälften
skämmit

GLAD MIDSOMMAR!


colt!

HANNAH <3

OKEEEEEJ, jag tar tillbaka allt ont jag någonsin sagt om min älskling.
jag har nu ställt i ordning en hel långpanna med bara bullar åt dig!
ingen har nånsin dissat mig så lite som du, du är helt amazing <3


Ida Maria Norén, nu får det fan vara nog!!!!

Ska det vara på detta sätt så ska jag:

Med flit blanda svart färg och sätta i din hårbotten i morrn.
Klippa av våran burktelefon.
Publicera "duvetvilkabilder".
Låsa alla våra dörrar 2 juli.
Laga pytt i panna åt dig varje dag.

jaaa, jag ska göra allt hemskt en människa kan göra!!!! För nu är jag less, tar ingen mer skit.




Du vet vad jag är kapabel att göra....

jo


hannah dissar mig, hårt. Hon kan ju glömma dom nybakta bullarna som snart befinner sig i mitt hus.





såhär sviken känner jag mig




klimatsmart



i dessa tider kommunicerar jag och hannah endast genom våran burktelefon, alltså har hon bosatt sig i garaget ifall ni vill besöka henne, eller så kommer ni bara upp till mitt rum så kan ni prata med henne genom burkis!

ENGELBREKT


ta mig tillbaka

kreta  var jävligt nice kan jag tala om!! inte ett moln på hela veckan och 40 grader i skuggan, inte helt fel kände jag över detta!



första dagen på hotellet, bleeeeek



sweeet mami och mormor <3



en dag åkte vi båt til en super fin ö där de var jävlat turkost vatten, vykortsvatten, som man liksom inte tror finns på riktigt, men här fanns de!!








de  värsta är att när jag kom hem och kollade lite bloggar upptäcker jag att kenza har varit på precis samma ställe som mig. Vi har varit i samma stad, samma vecka, vi har gått på samma gator, har typ gått baki henne, omedvetet :O

sjung om studentens lyckliga dagar

och så vare sommarlov!, jävligt skönt, men jävligt tomt, känns konsitgt med inga skidåkare i byn :(  Om en kvart lämnar min älskade vårdnashavare och zacke far ikväll, och så var alla borta.. vad jag kommer sakna er!
Petter tog iaf studenten igår, jag vill ocksååååååå ta studenten! fast sen kan jag vara kvar på skid några år efter jag har tagit den ;)







 <3

nu åker jag snart till kreta, pussss!


sista veckan

om 4 dagar befinner jag mig på ett plan till kreta ;D
jäklar va fort de går nu, precis hela veckan består bara av roligheter!!.
Dock närmare tills alla skidare flyttar ut och kommer inte se en del på hela sommarn ;(


nu lägga mig nu, emma kommer ringa tidigt imorn, ska hjälpa henne städa ur rummet innan utsparken, jag lär ha orsakat en hel del av hennes stökiga rum, gonat!



kwelsprommis

efter en kul helg i umeå är jag hemmastadd, han inte gå länge så var jag rastlös.
Så jag och hannah har gått på en heeeerlig promenad, och då träffade vi självaste JEEENS ;D han var helt förändrad, fast de kanske va inbillning


skit

skit väder, jag är hungrig, ingen hemma, jag vet inte vad man gör när man är hemma. jag tänkte dra ut min älsklings granne i de gula huset på prommis, var vädret fint? nej, de regnar, hannah gillar inte regn, jag gillar inte regn, jag sket i promenaden, så nu ska jag göra snabbkola och tröst äta!

Men imorn sätter jag mig med emma och pernilla i en buss som styr mot umeåyyeå ;D då blir jag glad igen, de kommer bli perfekt ;)


min kamera är bra!

bilder sen senast



igår vare långpass med skid, 4 timmar stanna klockan på när vi var klar, fast ja och emma är inte nöjda än, vi väntar fortfarande på våran väggning! 







en mysig dag med klassen ;)





vårruset






RSS 2.0