Nike Air force 1


Har på senaste införskaffat mig en massa skor, bl.a. dessa efterlängtade! 👆 igår tvingade jag mig själv att köpa ett par svinfula SANDALER, i färgen BEIGE, ni hör ju... Behöver dom på jobbet, så sköna va dom iaf, är ju alltid ett plus

Äntligen

Äntligen är sommaren tillbaka!!! På mina två lediga dar å allt! Firade igår genom ett rullskidpass efter mina envisa förkylningar, sen for jag på stan med mamma, hittade en heldel:) vid 4 for mamma så mötte jag upp Sanna på roasters så anslöt sedan resten av tjejerna, vilken härlig söndag:)

Idag är de nästa ännu varmare, har solat på balkongen, och planterat om mina morötter och rengjort efter all pollen som invaderat.



Haha?

Hej

Har fått några dar med Anton, han har haft ledigvecka men jobbat i vidsel då jag ändå jobbar, men har hunnit ses nån kväll och igår fick vi va helt lediga tillsammans, ljuvligt! Dock for han till ödemarken igen kl 4 imorse för att vara där till fredag, tur en vecka ändå går rätt fort..;)  


En bild från förra helgen i brist på annat ;)



Glad midsommar!

Igår fick jag vara tredjehjulet med Petter och Malin, haha, följde till Malins kompis i brändön, grillade, sjöng och hade allmänt jätte trevligt! Sanna och Jonas och hans syster (som bor granne med Malins kompis) kom dit sen, (så var inbjuden från två håll så var inte tredje hjulet hela kvällen;) och även josse och Rasmus. Tog de ganska lungt då jag jobbar 7-1530 idag. Nu har ja lunch rast, och efter jobbet bär de av till älskade byn, för middag hos pappa med  båda bröder.








Torsdag

Min första arbetsvecka är avklarad, lyckades försova mig imorse, händer typ aldrig.. Så 07.24 ringde chefen! Toppen start på dagen! Är egentligen ledig fre-sön, men dom hade kris på lördag och 500kr/h kan ja inte riktigt tacka nej till :)
var på stan en sväng efter jobbet idag, gick hem och nu ser jag orange is the new black och saknar Anton, är rätt tomt å va gräsänka måste jag medge. 

Igår var Petra Jossan och Pernilla här å myste på och käka middag, trevligt som alltid, snodde Petras bilder 






Soppatorsk och studsmatta

I lördags for vi till Arvidsträsk, kollade på fisketävling, solade, grillade och på kvällen kom Hannah och Adam dit 😀 vi tog sen båten till Anton och Alexandras stuga(var tanken) där en massa var, men vi fick soppatorsk mitt på sjön, haha, men de löste sig ganska bra tillslut..;) hemskt kul hade vi då! 



Hannah på dass





Hahah, en klassiker om man frågar Eva 

Igår var de kalas för svärfar i vidsel, sen lämnade jag Anton för en hel vecka.. Blä de va jobbigt. Har iaf haft min första dag på sunderbyn idag, tror de blir toppenbra i sommar! 

Bästa

Min fina kille är äntligen hemma igen över helgen! Han har bara varit borta 4 nätter, men 4 för mycket! Så äntligen kanske jag kan somna innan kl 3 i natt 😀 de här med att sova själv är inte min starkaste sida. Vi har myst på, ätit på all star och nu en oreotårta, illamående deluxe, men gött vare!





Bildbomb

Jag njuter till fullo av mitt 1,5 veckors sommarlov, befinner mig för de mesta ute i vildmarken långt bortom 3G nätetes radie, men drog till Lule för en snabbvisit igår kväll, här får ni en bild bomb på vad jag haft för mig..;)



Middag en fin kväll på båten

Fått upp gammelgäddan med nya spöet 


I Umeå på Johans examen


Farmen, alltså de måste vi görs om!!!






Petter går all in på träsk-stilen


Frukost och Fia i solen

Camping à la Arvidsträsk 
Igår var Sanna, Jennifer och josse här och käka middag

Hehe, för mycket fritid..


Långhelg

Har haft en riktig arbetshelg i Arvidsträsk denna helg! Hunnit massor, fått bort de mesta som var tvunget göras i sommar, de blir så fint 😀 satt ut bryggan, byggt om eldstaden, gjort ny gräsmatta, fixat bästa husvagnsplatsen till mormor och Tore, tagit dit vårat husvagn och satt upp förtältet vi köpte i fjol, satt ut båtmotorn och tagit dit mammas nya soffa 😀 också har vi hunnit mysa på och fiska osv. 
Idag har jag varit på orienteringstävling i byn, men är sjuk så sprang inget. Nu är vi tillbaka i Lule och laddar inför sista skolveckan, men också sista veckan innan Anton flyttar :(





Har även gjort utekökspremiären hos pappa





RSS 2.0