Färdig

Igår var en hemskt bra dag, för igår tog jag min sjuksköterskeexamen!!! Hela dagen var så himla bra. Tusen tack till alla grattis och alla som gjorde dagen så grym och min underbara familj som uppvaktade mig med alldeles för mycket fina presenter❤️❤️❤️ På kvällen fick ja damma av gamla balklänningen för bankett med finaste klassen sen avslutades kvällen på olearys, så klänningen är tyvärr inte mycket till å ha längre, haha, men de va de värt!

Nu väntar en enstaka sista dag i Piteå imorgon med slutbedömning och sen lite välbehövlig ledighet tills nästa måndag då allvaret börjar, skräckblandad förtjusning minst sagt! 




Herr och fru Wikström

Vilken lycklig och underbar dag, all lycka åt er!





Ella och Liam var nog snyggast av alla














Hade inte kunnat beskriva Anton bättre

Examenstider

Snart är de klart, snart får vi fira att vi tar examen fira att jag har pluggat hela mitt snart 22 år långa liv och nu är de över!! Tänk att när jag 12 år gammal för första gången fick åka ambulans och kände att de är de här jag ska bli, och nu står jag snart där.

Vilket innebär att de är precis 3 år sedan vi tog studenten, så sjukt kul vi hade! Synd dock att poppo inte tyckte att jag skulle få medverka hela student kvällen, haha, men kul hade jag ändå!






















Hahah, fin avslutande bild

Long time no see

Jag lever men befinner mig för de mesta i Piteå eller i en bil mellan Piteå och Luleå, VFU för fulla muggar. Men de går bra, en månad kvar, en månad till legitimerad SSK!!! Och de känns grymt. 

Men har även hunnit med några svängar till fjälls, dock inte i helgen då jag jag jobbat, då de såklart var bästa vädret för i år. Anton hade en hyfsad bränna så att säga.. 
Men fick ha helg torsdag-fredag istället då vi hann med en sista dag  på slalomskidorna i kåbban för iår, och Valborgs firande i arvidsträsk och sen sov jag och Anton där innan han for till fjällen, mys. Dessutom mys med fina flickor.

Nåja, klockan ringer 5 imorn som vanligt...  Vi hörs när jag slutat lida av akut sömnbrist, godnatt





RSS 2.0