Vinterparadis

Jag fann vintern! Helt fantastiskt fint var det. Och helt FANTASTISKA skidspår, flera mil, kunde åka i två timmar utan att behöva snurra på en enda slinga, underbart då jag endast kunnat åka på ormbergets 2,5 km slinga. Fick till tre pass där uppe och hunnit göra klart hemtentan som ska in 16 januari + uppgifter inför ett seminarie vi har efter jul, vilket innebär att jag nu har ett riktigt jullov utan tentaplugg eller nånting som vi annars brukar ha över jul!!!!! Så underbart!

Firade jullovet igår med Antons familj på pite havsbad, hotellmys, go middag, och årets höjdpunkt; Lasse stefanz! Haha. Idag badade vi på äventyrsbadet innan vi for till Lule igen, mamma har varit här och fikat annars har vi fixat sista klapparna, myst på och packat inför jullov i älskade byn! God jul mina älskade 5 läsare ❤️❤️





På snö jakt

Vädergudarna tyckte att gröna gräsmattor i 17 december skulle va fint, tyckte inte jag. De här funkar bara inte, så just nu är jag på snöjakt. Har hört ryktesvägen att Gällivare ska ha massa snö och miltals långa skidspår, också har ja hört att en vissa kille befinner sig där, tyckte de kändes som en bra anhalt för min snöjakt! Förhoppningvis bidrar även snön förutom ett antal träningstimmar på skidor, även till en massa julkänslor också, vilken fullpott. 

Måste bara meddela också att detta är Antons SISTA vecka där uppe, på fredag då vi rullar hem igen, rullar han därifrån för SISTA gången!!! Helt ofattbart



Flytt

Har haft en toppen helg med bastumys, ost och kex och bio på fredan. Lördag for vi först till mormor och provade alla glutenfria kakor hon gjort enkomt till mig, vilken kvinna! Åt middag hos mamma som bjöd på glutenfri pizza (livet som glutenfri rullar på rätt bra), sen bästa hänget hos Hannah och Adam!!:) söndag blev de mys och lunch på stan, nästan köpt alla klappar nu. Och Vinterstudion, julbak, tomtegröt och kaffe hos Carina!

Idag har ja haft seminarie och sen hjälpt Petter och Malin flytta, skruvat möbler tills vi fått skavsår. Galet fin lägenhet har dom köpt, ska dit imorn igen, redan kär i den ;) haha, dom kommer bli så less mig!



Rebellen

Idag har jag skolkat, skämmes. 
Men min skolkanledning kändes ändå helt ok, passade på att pricka in 2,5 h i skidspåret av de 3 timmar "ljus" som dagen erbjuder, välbehövligt!

Nu blir de plugg innan jag ska ta min Luleå hockey oskuld med några söta damer. En av mina få hockey minnen är när jag och Cornelia spande på pojkar i Älvsbyns hockeyhall och förfrös tårna, tror den här kvällen blir bättre!




Andra advent

Vilken bra och pluggfri helg de har varit! Kickade igång tentafredan kl 6:15 för gym, kanske ett vinnande koncept, förutom faktumet med skakig armar + enorm skriv kramp efter 12 A4or. Men tentan som i måndags kändes som en omöjlighet gick ändå över förväntan och ett G borde ja fått till, isåfall innebär de att detta var sista "vanliga" tentan, bara läkemedelstenta och sluttentan sen. 

Kasta i mig lite lunch sen och begav mig med bussen till ormberget (Gud vad jag längtar tills efter jul då ja har bil igen), missade bussen jag skulle byta till i stan  så passade på att besöka bolaget i full skidmundering inklusive skidor.. Haha blickarna alltså.
Vinet som inhandlades dracks sedan hos hanna i min klass som bjöd upp till en ytterst annorlund men hemskt kul fest!

Lördag var de firande av mormor på cgs som vi och Petter och Malin gav henne i present, galet gott som alltid. Mamma och mormor for sen på Lisa Nilsson konsert och vi och Petter & Malin  for vidare på savoy och drack lite öl å drinks :)

Idag har ja fått med Anton i skidspåren sen har vi bakat julgodis och adventsmyst, ska strax och på middag då carran fyllt år!;) trevlig advent!



Hehe, försökte ta ett "fint" kort på en av efterrätterna..


Tog renen, rekommenderas starkt 


Nog var de en grym sommar




Bättre vara snäll än att ha rätt

..försöker jag intala mig inför fredagens vidriga tenta
Kan försöka hålla mig snäll iallafall!





Välkommen december

Helgen har varit riktigt bra, fredag fyllde Mammsen år, så vi åt med henne och mormor och Tore på Clarys, gött var de! Lördag blev de vinterstudio premiär för mig, mys. Vi for tillbaka till Luleå för bio och middag på pastabacken. Söndag mer vinterstudio, ett pass på ormberget och sen en snabbis till mamma igen för födelsedagsfika med släkten. Helgerna går allt för fort, och Anton tillbaka i gve, men nu går vi in december, bästa månaden och Anton flyttar hem om 21 dagar 😍

1 december har bestått av en lektion, plugg, ett löplångpass, god lax och nu blir jag snart upphämtad för födelsedagsfirande av Helena!😃




RSS 2.0