första advent

och första advent betyder skylt söndag :D

elin och hannah sov över hos mig, så på morgonen åt vi mys första advents frukost med jjulmusik och drack glögg ;D


sen begav vi oss mot byn där det var skylt söndag, det är alltid lika mys!. Min klass sålde knäck och grejer för att få pengar till våran lyxresa till tallin.
Och som vanligt har vi druckit tonvis med glögg och pepparkakor:Å, men min mage kändes lite underlig när jag kom hem, hmmm;)



lördag

Idag har vi varit och grattat Petter sundkvist, som fyllde år i går. Det var  kuliiiigt, massor av folk;). Han fick 3 kg godis av mig hannah och elin, det var lite pinsamt när vi sku betala de x) menmen..
Vi har sjunigt massa, lekt lasse går i ringen, sjungt igen, sjungt abba, trängts i en säng, fikat xD

hahaha, det var bara vi kvar när vi sku börja spela pratmakarna då petter säger

P - asså ska vi it skita i hejn spelet?.. asså hur länge hade ni tänkt stanna egentligen?
I,H,E - ASG, hahahah.


fast vi stannade längre för han ville inte berätta en hemlis, han är helt enkelt för snäll!, ..går det? :P





åååkei, varken jag eller petter är seriösa här!

äntligen, som vi har väntat

JOHAN PALM ÄR UTE UR IDOL, UTE  UR IDOL, UTE UR IDOL! ;D

födelsdag

Imorn fyller med gullemamma år;). och linns mamma och petter! grattis till er:Å

tolkning

Jag har vaknat två gånger i natt av att världens obehaligaste sena drag x2!  Jag drodde jag fick typ en hjärtaattack, för jag var typ halft medvetslös, för jag var som halft i en dröm, också var det så konsitgt för jag drömde nånting om hannah, och då var det som att det var hon som fick sena draget, fast sen när jag vakna kände jag dock i mina stackars smalben att det var jag xD, haha dom två första timmarna idag had ejag lite problem med min gång :Å

Idag har hannah tolkat baki Pedro på boben xD hahaha både hon och pedde tyckte det var kuligt:)


Nu är jag äntligen klar med svenskan, satt uppe till halv 1 i natt och blev ändå inte klar, men nu så :). ååååh, min lärare var så snäll idag och gavs oss två feta skålar med godis, bara för att jag int äter godis :O, men jag tog och sen gjorde jag en ida frågelek så de som svara rätt fick en godis, mihih jag är så generös av mig!

men nu ska jag nog snart gå och sova, är aningens trött.. godnatt



oooold pic.

Jag tycker det är lite synd att man inte kans e vem som besöker min blogg, fast det är ju klart det blir ju lite svårt;) mehursom helst så får alla som läser ta och kommentera sitt namn ;D

FÖR ATT VI SKA TILL TALLIN

Innan jul lovet ska vi ha nationellt prov i argumentation, för dom som inte vet vad detta är så kan jag vara så snäll att förklara ;D, vi är inndelade i grupper tre och tre, occkså har vu fått ett ämne vi ska argumentra om även om vi inte tycker det. Jag emil och Linnea ska var mot abort x), jag tror ändå det kommer gå bra. Men iallafall så det bästa av allt är att Isak fick FÖR homosexualtiet xD HAHAHAHAHAHHAHA, så jävla ägd, han är typ bög hatarN #1 !.


Fick iaf VG på engelska provet jag skrev igår ;D wohoho, nu kanske jag höjer mitt betyg igen.  Däremot så har jag failat stort på matteprovet idag :@. menmen, jag kan ju int vara bäst jämt :D. 

Nu sitter jag här och äter kakor, jag gillar kakor:Å. Min mamma är sjukskriven denna vecka, så då bakar hon massa goda sorter som jag får tjocka i mig ;D.  Sen ska jag på skolan igen,  vi ska planera våran lyxresa till tallin:Å. Men nu måste jag göra klart svenskan, annars får min lärare dåndimpen på mig x)  




min snygga klass?

mjukglass är gott

halllllo;)

idag har jag varit allmänt trött hela dagen, bara för att var prov :O, men jag han dricka mig lite kaffe på lunchen så det gick nog ganska bra ändå, eller det känns oftast bra, fast sen visar det sig inte vara så bra ;P. menmen, jag räknade ut idag att jag 230 poäng mer än vad jag behöver för den linjen jag tror jag ska välja x), så det spelar inte så stor roll hur höga betyg jag får..

Ändå sitter jag hos hannah och pluggar :Å, hehe.
Men hon sitter och äter så jag passade på att blogga lite, jag hittade en bild på mig från då jag och hannah var i Umeå i våras, ändå skönt med sommar. Men ändå så mysigt nu med alla snö! Har snöat hela dan idag med, så kuuuuul :D

litet sött räk prov

Jag känner att jag verkligen har kommit in i det här med att blogga, detta är mitt tredje inlägg för dagen, jag känner mig stolt. Och det är faktiskt riktigt kul.

Jag satte mig ner med två supergoda kakor mamma hade gjort och tog fram matten för att komma ikapp alla sidor jag ligger bak, men då står pappas jeeeevla dator där på köksbordet och frestar mig, men nej jag måste hinna  i kapp, tills jag inte fatta nått mer, så gav jag upp ;) 
Engelska prov har jag imorn också eller det är inget riktigt prov utan gabriella har döpt det till "det lilla söt räkprovet", men jag tycker inte det är nått söt prov..  men jag har då bankat in så mycket som går, som jag alltid gör, men ändå lyckas jag bara få typ G+ kanske vg om jag har tur;)
NÄ! gabriella har inte nå söta prov alls.
Onsdag har jag matteprov, och jag kan naaaaada.
torsdag, svenska inlämmning, usssssch!

men jag tror jag ska gå och lägga mig och mysa med kisse ;)
Pussågodnatt gullungar <3bebiiiisjag

<3

..if tomorrow never comes, I want you to know how much I love you! <3


             

SNÖSTORM I ÄLVSBYN

alltså imorse var det fan problem för mig när jag sku ta mig till bilen, fast vi har en carport x) haha,  det har snöat och blåst hela natten och dagen idag, så nu har vi super mycket snö, det är mysigt :D

Hannah är så smart!, idag  hon bara.
- IDA! vickan sa till mig idag att det är första advent på söndag;D
haha, så clever alltså, fast jag har sagt tusen gången i helgen att jag måste baka knäck till på söndag eftersom min klass ska stå och sälja. Men nää, hon förstog då inte att det var för att det var skyltsöndag XD hahah, hannah är smart ;D

Jag har kommit på att de sägs mycket roliga saker varje dag, som jag har tänkt skriva på bloggen men nu kommer jag int ihåg dom..


men nu borde jag plugga. puss!bild från då vi va i hemavan å åkte slalom i fjol ;):

julstämmning

Jag har upptäckt att jag har problem med min ekonomi, så mycket som finns att köpa som jag bara skriker efter mig!
Var till lule och shoppade idag med gullehannah:), blev bara att jag köpte en ny jacka, kände att jag behövde spara mig inför alla julklapps köp,  det är kul med julklappar, främst de som är till mig själv!:D
Jag och hannah har kommit fram till att när man har lite pengar hittar man hur mycket som helst man vill ha, men sen när man har mycket pengar och riktigt taggad efter att köpa nått, nä då hittar man inget? :O hur kan detta komma

halllooooooo, blogg

Nu har jag också fastnat i blogg träsket(;

Sitter alltid och läser andras, så varför inte göra en till mig själv då?;D

RSS 2.0