Sommar för mig

..är allsång på Skansen, mitt absoluta favoritprogram före Nyhetsmorgon. Haha, när mamma frågade vad jag skulle göra ikväll så svarade ja att jag skulle springa men innan 8 för då är de ju allsång, hennes svar var: just ja du är en sånn.. Haha vet inte hur de ska tolkas.
Vet inte hur många allsångs program ja sett med mormor i stugan. Tvingar alltid alla patienter att se de om jag jobbar kväll på tisdagar. 
Ett toppen avslut på denna tisdag alltså, haft en sjukt stressig dag på jobbet så löpning på i skogen längs slingriga stigar kan vara de bästa som finns då. Innan de åt jag middag med Mammsen på stan som var här i jobbet.

Igår bjöd jag Jossan och Pernilla på middag, äntligen är de tillbaka!:) sen sist har jag hunnit fira midsommar, jobba i byn, hängt med Hannah och Eva, orienterat och blivit totalt utklassad av Petter,  fått lön och spenderat den på cgs, ätit på uteserveringar, minigolfat, tränat och jobbat i sinne.

Här kommer en blandad kompot med bilder







Mästare av matchning (hade rosa skor också)

Midsommar, jag och Emma var lekledare och bartenders i världsklass 
Världens bästa



Uteköksmys hos pappa

Han är allt bra finurlig min pappa, i klass med Ernst



Selfie-kameran på mobben är ej från denna värld




En bra jobbhelg

Tack vare en utbildning på jobbet i torsdags fick jag ledigt fredag istället för torsdag och därmed en extra kväll med Anton! Innan han kom hem hann jag göra några fynd på stan innan jag begav mig till byn för lunch dejt med älskade Emma innan de blev affärer, har nämnnligen blivit med Audi 😃 min alldeles egna bil, hihi. Också har vi planerat lite inför midsommar. När Anton kom till Luleå tog vi färjan ut till klubbviken för grillbuffe och lite drinks, hemskt trevligt var de!! Lördag jobbade jag kväll, sen dag söndag så vi hann med en grillmiddag söndagkväll också. Anton har varit så snäll och fixat en massa på blien och tvättat och vaxat å greja, så fin så min lilla söta pärla.

En sista jobbdag idag innan en dagars helg imorgon, efter jobbet invigdes epresso house med Sanna, Helena, Jennifer och Josse, lär besöka de stället mer än en gång. Och sen blev det cardio cross och nu är jag slut som artist, god natt 😘





Helgen

Fredag blev de som sagt var personalfest med nya jobbet på farmen, bra start ;) efter de for jag, Hanna och en till tjej som ska jobba som uska (frågade aldrig vad hon hette, haha) vidare till clarion där Johanna och vicky var så tog vi sedan årets BBB premiär. Lördag blev de suchidejt med en hemskt saknad mab, nu börjar äntligen alla Umeå bor flytta hem över sommaren! Sen for ja vidare till byn och middag i stugan, Anton drog dit husvagnet så har invigt de också för i år, idag har vi fixat inför bastubyggandet och sen for vi till vidsel för kalas för Ella och Liam :) bra avslut på ledigheten. Imorgon börjar allvaret och med tanke på att jag i fredags kom hem typ den tiden jag måste gå upp imorgon lär de bli en något tyngre dag..;)

Och imorgon far även den bättre hälften till gve:(

Semester

Efter att jag haft slutbedömning i måndags och därmed blivit helt färdig med allt fick jag efterlängtad ledighet! Skönaste av allt var nog ändå att slippa pendlingen, kommer dock sakna min kära medpendlare;) 

Så har verkligen njutit i veckan, och sovit, massor! Har svårt för att powernappa och ha ro att sova länge på mornarna, men nu då jag är förkyld och inte kan träna och för första gången på tre år inte har någonting som jag borde göra har jag sovit minst 15 timmar per dygn i veckan, haha. Behövdes nog då sovkontot varit på minus och stressen och pressen varit enorm. 

Igår hade vi en sista middag och utgång med klassen, man inser nu vad man kommer sakna många som flyttar! Men tur är så är ju många kvar på sunderbyn där allvaret börjar på måndag. Jag och Hanna får en fin start med personalfest med våran avdelning redan imorgon.




Bildbomb


Första halvan av bäst klassen
Och andra 



Bästa jojje, tack för att du stod ut med mig i 10 veckors c-uppsatsskrivande, de gjorde vi bra!!
Fick så mkt fina saker❤️



Och sen fick vi gå på bal igen

❤️

Haha, och till sist: Anton och Sanna har after olearys mys



Constella

I torsdags for Anton upp för jobb i Gällivare, dock bara för två dagar, men nu börjas de snart igen, som tur var bara över sommaren denna gång! När han kom hem i fredags hade han med sig världens finaste present åt mig, som jag suktat efter denna! Fina fina Anton❤️ Vad jag är lycklig som har dig!
Den fina blombuketten fick jag av mamma och pappa i lördags, man blir glad av blommor




RSS 2.0