Om att ge energi

Idag vill jag ge en hiss till saker som ger mer energi än vad de tar. Positiva männsikor som sprider positivenergi som bara får en att känna sig så där glad och nöjd med tillvaron.
Eller som sånna där träningspass som man bara njuter av rakt igenom, och ger en massa energi, precis ett sånt fick jag till idag, jag slutar aldrig fascineras av hösten.  


Eller mat som ger energi istället för att ta, (låter konstigt jag vet) men som exempelvis pizza, svin gott, men kan ju inte påstå att jag blir sådär super pigg av det.

Jag är ett stort fan av Nyhetsmorgon och Malou efter 10 (den goda sidan av studentlivet att man ofta hinner se de). Från och med i måndags ska Malou bara äta veganskmat i 3 veckor framåt. Dom pratade en massa om detta, och intervjuade en framsgånsrik simmare som i tonåren var ständigt förkyld men efter att helt lagt om kosten till detta blivit frisk. Kände att detta stämde in på mig. Nu tänker jag inte bli vegan, men kan vara kul att prova typ en rätt om dagen eller en dag i veckan. Dels för att jag kanske blir friskare av det, och dels för att de är sån där mat man mår så bra av och som ger energi! 

Provad veganska biffar idag, och de va riktigt GOTT!!! Ett + att de är väldigt rawfood inspirerat , och ekologiskt!! 




Taggar tenta

Tenta idag, kan gå precis hur som helst! De bästa med tenta är att jag har en helt ledig kväll ikväll, känslan av att inte ha nått plugg att göra är obeskrivlig, bara njuta av att denna hemska kurs är över. Friden varar dock inte så länge då nästa hemska kurs börjar 8.15 imorn! 





hårfix

bästa pirvat frisören offrade sin söndag kväll för min stackars utväxt, så underbart! Älskar att trippa över från pappa till eva, precis som förut, önskar att jag hade fått vara 15 för alltid. 
 

 
en gång i tiden hade jag en hemskt fin ombre,
 

Friday im in love


 Fredag, vaknade upp med två söta flickor och en gris i sängen, scones till frulle, rapporten är redovisad och GODKÄND(vilket betyder att jag kan börja sova om nätterna igen),har ätit lunch på stan, hade ett Nelly paket i påstlådan, Anton har kommit hem, 4-års middag väntar ikväll och allt känns på topp 😃

Skratt

För dig som vill ha dig ett gott skratt denna onsdagkväll råder jag dig att besöka denna bloggadress : www.ihpitoreskelit.blogg.se




Lycka för mig


En måndag som annars hade varit en pissig måndag fick en helt ny vändning med fredagskänslor. Satt och kvalitetsgranska artiklar på skolan när Anton skriver att han va på väg hit!!!!! Vilken lycka, vi käkade grillat och tröck en hel kladdkaka tillsammans till idol, som en riktigt fredag, förutom att de tyvärr va måndag. De va så roligt, nu kommer jag klara mig lite bättre fram till helgen med lite mindre Anton abstinens!!!




Födelsedagsfirande och namnsdag

Idag for vi stugan på förmiddagen, grillad hamburgare och myste i det fina vädret. Lite senare gick vi upp till grannhuset för födelsedagsfirande för kusin Emma. 
Tjejen som jag försökt efterlikna hela min uppväxt, som när vi var på Kreta och jag 4 år gammal står inne hela dagen och försöker sätta upp håret lika fint som Emma. När jag desperat försökt köpa lika dana kläder som hennes, eftersom hennes alltid var lite lite finare. När jag på mitt 5 år kalas sitter och sminkar mig (med ögonskugga ovanför ögonbrynen) för sånt gjorde Emma (inte ovanför ögonbrynen då men). Köpte alltid samma hårprodukter som henne, kidz gula balsamspray va grymt, tills vi (hon, ..jag några dagar senare) övergick till lanza. Hur jag än försökt var hon alltid lite bättre, alltid finare kläder, alltid finare sminkad! Idag fyller hon 24 år, 3 år äldre än mig, som hon alltid varit och alltid kommer vara, någon jag alltid sett upp till på olika sätt. Grattis kära du, jag önskar dig all lycka, de här är ditt år. 

HAHA, jaa den här bilden speglar ju ganska bra varför jag alltid känt mig lite mindre lyckad än henne.. Haha

Han sen även förbi Hannah och finaste ines, och Hannah va så snäll och klippte mig! Guld värt🙏
Och även förbi pappa en sväng innan bussen gick mot LÅ, bra helg! (Dock kan gärna Anton ta och komma hem snart..)

 PS. Grattis till mig själv på namnsdagen


Fin helg

Fredag kom mamma till mig, jag hade beställt en middagspåse från hemmagastronomin, va så sjukt gott och mysigt!!;) rekommenderas!
Hon sov över och lördag for vi på Ikea, kom hem med massor trots jag inte hade nått planerat, som vanligt :) följde sen med hem till pärlan, ljuvligt.




Överraskning

Planen idag var statistik analyser och leta artiklar (värsta som finns) med Jennifer och Helena, men mitt i allt (när jag var som mest less) får jag en ögonbindeln på mig! Efter en spännande färd hamnade vi till slut på Clarions spa där även Sanna och Josse var! Hihi, åååh vad överraskad jag blev!!! Var så underbart skönt och avslappnande, tusen tusen tack finaste ni❤️❤️ har haft en så bra dag, det behövde jag! Måste öva mer på att koppla av och slappa ;) haha.  Vi avslutade de hela med middag på olearys!




A3 vecka

Har A3 vecka i veckan, första gången sen kanske 2an på gymnasiet?? Min kropp har inte klarat av den påfrestningen flera dagar i rad utan att bli sjuk, men NU!!! Ååååh vad de känns bra att jag ÄNTLIGEN kan träna som jag vill! Veckans tredje A3 pass gick av stapeln i självaste ormbergsbacken, blodsmak i munnen och illamående, men samtidigt så kul! Måste även poängterea att både Josse och Sanna blivit förkylda förra veckan (skolstart är farligt) MEN inte jag trots rätt mycket träning!!! Jag ser ljuset i tunneln 🙏 





Nasafjäll

Här kommer en bildbomb från förra helgens fjällvandring med mirre och Emil , vi hade så himla tur med vädret så de va helt magiskt fint, vi sa flera gånger -alltså kan nu verkligen fatta hur fint de här är???!!!! Haha, underbar helg helt enkelt! Vi gick från norge till nasafjäll där de varit en silvergruva för 200 år sen, rätt coolt! 















Silvergruvan








Helg

Första skolveckan avklarad, tror inte den här kursen blir så hemsk som jag trott! Thure lämnade mig igår men istället fick jag sällskap av Anton!!;D trodde inte vi skulle hinna ses förens nästa helg så de kändes hemskt bra! Vi for på matmarknaden åt massa gott och shoppa ost och godis!
Nu  är jag på jobbet, kvällens planer var tjejfest med då halva skaran är förkyld och en brutit näsan erbjöd jag mig att stanna kvar på jobbet hela kvällen då de va kris! Jobb 07-21.30Är ju nästan lika kul som fest...  Imorn blir de mer jobb och måndag börjar ett hektiskt rapportskrivande!  Trevlig helg på er❤️



Thure å jag, vi är goda vänner, fast än mycket olika






Gris på besök

Idag har Thure flyttat in hos mig, och ska få bo här till fredag! Vi kommer ha de så kul så, han har två krav: lek och mat. Plugg är inte heller accepterat. 

Ikväll gick han med på att följa ut och springa, han va så duktig så! Nu ser vi idol och kvällsfikar med tända ljus.




Det är för himlen i dig och jorden i mig, vi älskar varandra




RSS 2.0