gymnasiet - check

och där skickade jag in min aldra sista skoluppgift! nu är klar, done, finito. Känns underbart, men samtidigt separations ångest! Tog mitt lås från skolan idag, och imorn ska jag dit och lämna datorn, min älskade fina vän, i tre år har vi hållt ihop i vått och tårt, och nu skills vi på detta sorgliga sätt....
MEN, känns så frukstansvärt bra!!!!! Nu är jag klar med den här delen av mitt liv, även om det känns tråkigt att inte gå kvar med mina skidisar som går ett fjärde år så känns det bra, är glad att jag valde att gå tre år! Nu är jag klar, nu går jag vidare!
Tack till alla som gjort min gymnasietid helt perfekt!
Jag älskar er!
Nu har vi de roliga kvar!









dagarna vi minns

Sista helgen i fjälls får i år, sjukt fint, och full vinter!
Lördags kväll/natt spenderade jag och fjante på bästa sätt, nattdejt, jag han och skotrarna på fjället.






Denna kille är obeskrivlig. Det bästa som hänt mig!




Sedan tillbaka i sommrigabyn och spenderade en sjukt fin måndagskväll med mina fina skidtjejer, som jag kommer sakna er!




emmas bild




wiseman


fjälls

helgen har spenderats med den bästa i fjällen! LCHF och fjälls går inte bra ihop, nästan den jobbigaste perioden hitils, har tidigare i veckan inte varit så sugen på fika, utan mer på typ.. banan?. Men nu, att se dom andra käka bullar till frukost och godis å god mat som hör fjällen till...
Men, en vecka nu precis, one more to go! Gruvar dock för lång helg nästa helg, som troligtvis också spenderas i fjällen, imorn ska jag och mamma göra LCHF chokladbollar, hoppas på succé! Men jag tivlar ju..

Kan även medela att en av mina åtta försöks kaniner har hoppat av! Uslingen erkände också att hon fuskat en antal gånger... hm, någon som kan gissa vem detta kan vara? ;)


spänst

kvällens träning har bestått av styrka/spänst/snabbhet på älvåkra, första älvåkra passet för i år. Trots min energi brist gick det väl över förväntan, mitt lag vann över Ida Sundströms, ALLT SOM RÄKNAS! heh hehe he.
Imorn är det sista delen av sprintcupen, får se hur de urartar sig! ;)

blä

att äta LCHF är nog en av de sämsta ideérna jag nånsin haft!
Jag drömmer om tunnbröd
Mår illa
Är trött
Och känner mig allmänt konstig!

Dock har jag en känsla av att det kommer blir betydligt bättre om någon dag. Jag har ju trots allt en förmåga att äta mycket socker annars, så inte så konstigt att min kropp reagerar kosntigt när den inte får något alls!
Det blir nog bra tillslut, förhoppningsvis ;)


Emma är inte heller särskilt glad över att jag tvingat med henne i mitt påhitt!

cheap monday

en grym helg med bla. hannahmys, älvsbynrunt, antonmys, bastumys i lule och lite allstar.
skön måndag, jag och hannah har glidit runt i m5an, och sen har vi jobbat lite på brännan med Carro.
12 skoldagar kvar nu!!!!
sen har även mitt första dygn med lchf passerat, går bättre än jag trodde! Håller på med lite experiment, så ska nu endast leva på lchf i två veckor!



påsk

bilder

Hittade några bilder från i vintras på mammas dator!



sista kvällen i puerto rico


Julbord i forsen




julafton






stockholm med mamsi

oohyes!!



HERE WE COME!!!

brand new

en sånn bra lång helg!
fjällen var lika bra som alltid.
Efter majbrasan var tänd lämnade jag och anton och for till vidsel på valborgsfriande, jag var chaffis igen och hade hemskt trevligt!
Idag har jag tävlingspreimärat på sprint cupen, gick helt ok! Pizza dejt med ante efter det, sen rullade jag hemmåt, kvällen har bestått av projektarbetes plugg... efter imorgon kan jag äntligen släppa de från mina axlar!






RSS 2.0