reagge

I tisdags hade vi utesittningen med "ingen sommar utan reagge" tema, jag och några tjejer från klassen var här och förfesta, så de va sköj! :) ikväll är de "hunger games" och tema welcome to hell, känns säkert..
 

27 aug

va jag trivs bra här!!  Lägenheten, anton, klassen och livet ;) Nollningen har varit supersköj, jag är en exemplarisk nolla, har fått massa plus. hehe. Imorn är de utesittning, de blir sköj!
Och nu kom våra kökstolar, äntligen!! Perfekt eftersom de är Antons birthday today ;)
Grattttttis älskling!
 
 
 

ett nytt kapitel

Finaste Jonas, nu har det gått över en vecka sedan och det är fortfarande lika overkligt. Jag tror nog aldrig att jag komma kunna förstå, ditt fina leende kommer aldrig lysa mot mig mer. Jag kommer heller aldrig få se dig skuttande om kring full av energi, eller springa så där fort som bara du kan. Livet är så fruktansvärt skört och orättvist. Finaste snällast Jonas, vi saknar dig så otroligt mycket. Jag träffade din Mamma och Pappa förra veckan, den dagen dem fått träffa dig för sista gången. Men de va inte samma Jonas dem fick träffa. Dem visade mig även en bild på dig, en bild jag ångrar att jag sett, det var inte samma Jonas som låg där, ditt fina leende var inte kvar, inte samma Jonas. Men jag vet att du är med oss hela tiden ändå, och sprider energi och glädje omkring oss, så som du alltid gjorde. Livet är orättvist och trotts alla tusentals tårar så glädjer det mig ändå att du fått avsluta ditt liv här på jorden med det du älskade som mest.
 
Av sånt här lär man sig hur skört det kan vara och att vi verkligen måste ta hand om varandra!! Hälsade på på folkan för någon dag sedan, Emma berättade att gemenskapen har blivit så mycket starkare.
 
Som Linnea skrev ska hon börja på ett nytt kapitel i livet. Leva som du gjorde, glad och positiv och full av energi. Jag har också starat ett nytt kapitel, jag har fyllt 19 i söndags, flyttat till Luleå, blivit sambo med bästa Anton, och är numera blivande sjuksköterska. Igår började nollningen, min klass verkar riktigt bra! ;) Det här kommer bli ett bra år och jag vet att du är med mig hela tiden.
 
 
 

lulebo

igår hade jag min lediga dag, anton tog ledigt så for vi till nolia och stor shoppade. Soffa, sänggavel, kökstolar och andra småsaker. Sen for vi vidare till luleå och köpte en tvbänk, hälsade på Carina och hämtade sängen vi lämnat där som vi köpt för nån vecka sen. Så nu har vi hela två möbler i lägenheten, men flyttar nog inte in helt förens om typ två veckor.. ååååh va ja längtar, fina Anton! Att börja plugga direkt känns inte alls jobbigt, ser bara fram emot det!
Höll även på att köpa mig en dator i lule, men ska kolla om jag hittar den billigare på nätet..
 
ojoj, har nog aldrig spenderat så här mycket i hela mitt liv, på samma gång då! Pengar är bra å ha, men är gode less å jobba just nu, men på fredag får jag sommarlov i 12 dagar! ;)
 

RSS 2.0