arjeplog

hej hallå. Lite livstecken från världsmetropolen arjeplog. Anton är på träning. Jag ligger och fiser i hans säng. Anton gjorde nyss supermömsig middag (nej, tro inte att jag är en lat tjej som låter han göra allt! Nej, för så fort ja sätter min fot i köket får ja höra några hårda välvalda ord, annars hade ja gjort något exotiskt. Kanske gör en varmröra som överraskning tills han kommer hem, han kommer säkert bli HEMSKT glad! ) Igår starta vi brandlarmet. Började kl 7 imorse, vaknade 6:54. Sett skidvm med en direkt import från dalarna. Har åkt skidor i mörker och blivit attakerad av en älg. Sett skidvm inofficielt med Elin. Hellner är historisk, Mmmhhm joo!. Gymmat med Anton. Fått en glädjande sms av Hannahhhhahhah. Sen har ja och Anton bestämmt oss för att flytta till täfteå, sen vet ja att vi får Hannah som granne i täfteböle också!
Jag tycker om att vara hos Anton. Men imorn åker vi hemåt. Vet att han kommer sakna mig i hans extremt breda säng....
då vet ni.

bild från då vi va i hemavan å åkte slalom i fjol ;)
våren hade suttit fint nu.

home and away

hemma efter en kul i helg i umeee. Bara för att sesongen typ är över gick tävlingen gick faktiskt BRA idag, kom in trea efter två D20s. måste har varit pga av coachningen från vedinan!;) Agnes gjorde också en stark insatts för vårat superteam!
nu väntar ja in bussen som tar mig till världens finasteee!!. som ja längtar. Puss


gladtjej

japp

sverigemästerskap vare ja.. har ingen kommentar till detta. Kunde ha gått vägen om vi skippat två  sista varvningarna!
näee, imorn äre sista skidotävlingen sen börjar ja känna tagget för en sommarsesong istället. skönt.


EMMA BERGSTRÖM 18 ÅR !!!!!!!!!!

i veckan har jag tragisk nog missat emmas viktigaste dag i livet och jag inte hängt på bloggen får hon min grattis-blogg-inlägg NU ;)




GRATTTTTTIS FINA FINA FINA FINA DUU!!!!!!!!!
älskade mab, dig nu vi för dina 18 år hylla
hoppas du får en riktigt karatefylla!
du är världsbäst
även om du inte är så bra på hoppa häst!
Jag älskar dig
fast du är äldre än mig.
du är en hemskt fin tjej
som nu ska ut på galej, utan MIG.
Du hade säkert en toppen födelsedag,
även om den hade blivit så mycket bättre med mig med på självaste alla hjärtansdag!

PUSSSSSSS ÄLSKADE DU! <3









tillbaka

mina trogna läsare har nog lämnat mig nu, MEN jag har en bra ursäkt för detta.
Denna underbara vecka har jag nämnligen spenderat i Arjeplog med världens bästa Anton! Det kommer jag även gör nästa vecka också, så förvänta er inget från bloggen då heller. Nu är jag bara hemma och mellanlandar, i eftermiddag åker ja vidare till Umeå för SM och mina söta kusiner! Kommer hem söndag och då åker ja upp igen ;) så då vet ni. Hej så länge.


på söndag blir jag och denna tjej farliga i spåret!


S*orthagas Mr Bollywood

denne lille blir våran om ungefär en månad! Och petter och Malin tar hans bror, Mr hollywood ;)




bullfika

fredagkväll och jag och hannah går an mitt allt för tragiska hår! perfekt! ;)
dessutom har sängknäckarn introducerat varmröra för en korttjej med sjal från boden, blev succé som alltid!


jobb?

ett smak prov ur emma bergströms CV:

Fikaraster sitter mig i smaken och jag snålar helst inte med dom. Stora fina bitar (helst nybakta). Och variation har jag också, aldrig samma fika 2 dagar irad, om det inte var resultat 10/10.

 

Jag är väldigt generös. Jag ar gärna med mig och bjuder i fika rummet, kan lämna ett schema så kan ni bocka i om ni vill smaka /så jag vet antal portioner,såingen blir utan)



friday night out

en vacker dag juli begav vi oss till lule för att pröva deras utbut en fredag kväll.





emma gilla de!


less

idag på skid teorin prata vi om att vi skapar fler kapilärer när vi tränar, om när vi träna under ett tag försvinner dom så fort de får chansen. Vilket är just de dom gör för mig, nu, alltid jämt, frågan är den om jag ens nånsin hinner träna så att ja får fler? tveksamt asså. Förra veckan var jag första veckan på 2011 jag var med på alla schema lagda träningar. Överlycklig, kände en bra form komma smygande.. nu håller ja de här!
Ack så fel ja hade, de höll till lördag och har sen dess varit i vila och knaprar pencelin. Imorn har ja besämt tänkt ta mig ut om jag är pigg, det ska jag också! bra.

 

spettZ

såhär glad är jossi över att inte behöva träffa mig på 3 veckor!



älskar dig med! <3

frihet

nu går jag, onsdag torsdag fredag - friluftsdag i kanis. SEN, kommer inte jag till baka till skolan på 10 HELA VECKOR! (vilket vill säga ett helt sommarlov långt) och 2 av dessa veckor kommer jag tillbringa i arjeplog och en i tjeckien!
L.Y.C.K.A.!.



några passande bilder till detta...




sexi_girl_loves_ponni_93_cool! 
stort tack till hannah för de underbart tagna bilderna!

buss, pencelin, ambulans.

denna måndag börjar med buss 2 och ½ timme med start 06:50.
sen till skolan och sen gick jag och linnea på möte med cheferna för personligassistent. Lite senare möte med handledare till praoen. Liten senare vårdcentralen, där jag fick pencelin, urinvägsinfektion... låter vidrigt, men man får faktiskt sånt. Kul! Kul att jag aldrig är frisk på nått sätt.
For hem, sen till brandstation. Jag Vickan och Anna har varit med på brand och ambulans övning. Väldigt underhållande!! haha. Jag var gravid i 7e månaden och krockade med vickan som var förvirrad och rymmde och Annas ben var bort domnade så dom fick klippa upp taket. För att sammanfatta de hela!
Så har alltså tillbringat kvällen gravid i en bil med vaktmästardavid, med nackkrage, hostatblod, åkt ambulans. Heeeemskt kul faktiskt!;)


bra helg

fredagen började bra med fika på Café storgatan med mina fina tjejer! Sen hem för en entrecote middag med mammsen, sen tog jag bussen till Arjeplog och en annan snygging!
Idag har anton tävlat, armbrytning är en sport för mig känner ja!
jaja, skulle bara medela detta, puss!


elins succé i Norge

har fått livstecken från Chefen som tror att hon är någe och åkt över till vårat västra, eller blire östra grannland? De beror väl helt på vilket håll man står. Norge iaf. Hon tror sig vara nått bara för att hon kommit med till EM, hittade ett fint urklipp från gårdagens resultat lista.

29 Yurok, Irina Belorussia 02:35:11 +01:06:26 13:22:11
DNS Fenyvesi, Laura Hungary      
DNF Vedin, Elin Sweden 01:38:27 +09:42 13:03:27

did not finish Elin, vad ska vi dra för slutsatser av detta??? Kanske att hon inte var rätt person att bli uttagen? Kanske jag skulle fått åka istället? Kanske är Elin bara där för att hänga med min fader? Har sett ur hon stalkar han på varenda tävling, ringer varje kväll, OCH när vi äter middag!!!!!
Helst hade hon sett att jag också befann mig där,
Men icket, istället far jag på armbrytartävling, mycket häftigare!


I don't believe that anybody feels the way I do.



Jag älskar dig!


guld

i måndags åkte pappa med Evelina Ulrik, jonas, filip, marcus och Helena (plus resten av landslags truppen) till norge på skido VM och EM. Och idag var första tävlingen, och självaste lille jonas tog guldet!!! dessutom tog sverige guld i 4 klasser av 6. Börjar bra de här!


utlåst

sitter i bilen utanför huset..... utelåst... igen...... börjar bli en tradition de här!

RSS 2.0