en kaka på tre

Johan fyller 24 idag, nej igår fyller han 24, fylldE 24 :)
Hannah har hjälpt mig baka en chokladtårta, den misslyckades, fast sen blev det bra igen, problemet var att en två cm hög kaka skulle delas på tre. Mamma fick den ärade uppgiften,
- Går de bra?
- jo, kolla inte hit bara.

Hursom helst så blev den bra sen, grymt bra faktiskt ;) Frågan är om nån äter av den, eftersom de står en stor prinsess tårta alá uddens i kylen, men jag och hannah konstatrerade att den lukta taco, alltså kommer min vara mest populär! ;D

föresten, hannah har aldrig sen en sån ren förlägningssladd som jag har ;)


mmhhmm, joooo!


KYLA

de är kallt ute, jävligt kallt, förjävla kallt helt enkelt, för kallt för att träna ute, nog för att vi ofta träna när de är förjävligt ute, för att tala om helgen, men de här nåddee tröskeln.

Så far min svärde i kyrkan och tyckte att vi skulle köra innebandy ist, vi körde 2 och 2 lag med 2 mins intervaller typ. Iaf, så brilljerade jag och zackieeEee, eller han gjorde de, jag försökte mest kötta ner petra, vilket misslyckades totalt. Emma har fina bilder på våran nerjoggning i folkan korridoren ;)

På tal om jävligt väder, jävligt väder var det i helgen, SM i vansbro, de gick inte bra för mig! Emma tog brons båda dagarna och ullis en dag, grymt ;)
Lördans väder var obeskrivligt, värsta ja varit med om, men vi gör de för att de är kul, eller hur var de?

Allt förutom 2 timmar på lördan ute i skogen så var helgen grymt bra ;), Vi bodde oss Håll, jag och emma har lekt med barbie med malin, Varför är barbie så  jävla snygg? sänker ju en självförtroende totalt!

OCH PÅ TAL OM KYLA!!!! kreta resan är bokad!!!!!!!! VÄRME!!!!!!!! <3333
PÅ TAL OM KYLA!!!!, FRANKRIKE OM EN MÅNDA!!! VÄRMEEEE, hoppas ja ;) <333


haha,  okej, två skämmiga opublicerbara när jag blev tvingad agera häst bilder.


malin vet hur man är coooool

mys 14 feb ;)

min hjärtdag var super myyyysig ;)

dagen började med året första skoter tur för mig och hannah, varför är vi så här sega vartenda år?
Leden var dålig, så vi flög, haha, men kul var de (:
Sen bjöd vi hit min soeta ven och hennesd soeta mor på nybakta semlor <3 vilket får mig att tänka på tjockis dagen som är på tisdag, sånna dagar är som gjorda för mig!

Och nu ikväll har jag varit med hannah och elin på bio :) <3



OCH inte till att glömma EMMMMMMMMMA som fyller år idag ;D och markus och ida och lisa, och linns pappa om jag inte har fel? ;)
GRATTTTTTIS

This is my horse, my horse is amazing!! ;)
























Pedros rätta jag!

EM

FAN VA DU ÄR GRYM EMMA! :D
6a i europa idag, that's ma girl! och inte för att glömma ulkan som kom 2a ;)




för övrigt har jag sovmorgon till 2 imorn så jag känner att de är förtidigt att gå och lägga sig, så jag kollar igenom tallin och examen bilder (för 100e gången) och saknar det lika mycket varje gång, dessutom lyssnar på gammal musik. aaaaah, vad jag längtar till sommarn! Dagens tränings pass i kallare än 20-  och den sega snön för en ju inte att längta mindre, dock fick med en rolig trippel krasch, haha, jag skrattar fortfarande ;)



och från när vi överraska matilda, kul med sorglig kväll. hihihi, kolla va kort hannah är ;) hähäh

stress

jag känner att här behövs ett nytt inlägg.
Idag har jag intagit min nya APU plats, på kjällbacken, himla gulligt ställe! ;)

Slutade klockan 1, snabbade mig hem, snabbade mig att äta, snabbade mig att byta om för träning, snabbade mig till folkan, och när jag kommer hit säger spettis att vi börja kvart i 4, ? :O
alltså stress i onödan!


Så nu lekar jag med josefin och pernilla ;D, och snart ska vi ut på sprintträning, jobbbbbbit.
Men med måndagsfikat i tanken blir de så mycke roligare ;)

jaja, hejdå!


a mixed bag of emotions

nu kan inte elins pappa kalla mig rid-ida längre..

igår sålde vi min älskade pedro och han bor nu i skellete hos Adelina.
Usch, de känns både skönt, men samtidigt som att jag har mördat någon, typ. Första tanken var väll, va fan håller jag på med?
Men jag har ju länge väntat på att få han såld, såklart är de ju skönt, jag tror inte jag kommer sakna att ha häst så mkt, eller jo, klart jag kommer,  jag är rädd för att jag ska ha förlite att göra, jag är van att stressa igenom allt, vad ska jag nu hitta på?
Men mest kommer jag sakna Pedro,  ..like hell.
Jag känner mig helt tom, nånting saknas, men samtidigt är det så himla skönt. Jag önskar att ja kunde ha pedro i mitt rum i en liten bur, och ge han ett hamster hjul som han kunde springa i :)


RSS 2.0