Dagens positiva

Fick vakna med Anton för 6e morgonen i rad (!!!!!)

Hunnit träna två pass (enormt tack till pappsen som lånat ut sin bil till mig i veckan så ja slipper cykla till ormberget och bli stannad av varannan gubbe på spåret som vill diskutera min entusiasm att cykla med skidorna + att ja slipper halka ihjäl mig också då)

Solen har tittat fram

de har slutat regna

Äntligen hittat julgardiner (gråa, så kul e ja)

Shoppat julpynt

Börjat julpynta

Fyndat liftkort till kåbdalis för halva priset på stil alpinas skidyra

Ätit suchi




November-regn

Skulle egentligen stannat i Arvidsjsur på väg hem från fjälls i söndags för läger hela veckan med skidlinjen, men ställdes in pga snöbrist.. Så surt då de passa så bra då ja inte hade några lektioner i veckan. Men får ju vara i ett regnigt Lule istället.. Jippi. Men bara tråkigt var de ju inte då Anton skrivit dugga i dag så har ju hunnit vara massa med han då istället 😀 också kom Emma hit och åkte ett två timmars pass i regnet med mig imorse, plaska friskt i pjäxorna. Ikväll har vi käkat på bishops och surrat å druckit kaffe med Håkan och Carina, nu ligger Anton och snarkar bredvid mig och John blund verkar ha glömt mig som vanligt..;) dessutom har ja linnex halva ryggen, bränner nanting. Nåja måste försöka somna nu, natti ❤️



Ge oss lite äkta vinter nu!!!!

En bättre torsdag

Har inte träffat min mab sen i somras då hon flyttat till Umeå, har tänkt extra mycket på henne senaste dagarna när jag åkt skidor, så många pass hon gjort så mkt lättare, första året på gymnasiet var vi jämna bra i typ ALLT, lika långa, tunga, snabba, uthålliga osv. (Till ja blev otur drabbad då) alltså den ultimata träningskompanjonen! Vad jag saknar henne och den tiden! 
Men så frågar hon igår om ska följa å träna idag!!! Hon ska hem till Kalix över helgen så stanna hon till hos mig, åt gomiddag och sen for vi å åkte på ormberget, och än en gång blev de passet så mkt roligare!:) 

Och att Anton tog helg idag gjorde ju inte de hela sämre!!;) nu väntar gynekologi tenta imorn, sen FJÄLLEN❤️ 



Xxl

Istället för att sova ut imorse gick ja upp i ottan för att hinna starta tvätten och sen hinna på öppning av xxl, har längtat efter denna dagen i flera veckor!!! Ett place helt i min smak;)  har vilodag idag så annars har dagen bestått av plugggg men lyckan över mina xxl kap fick mig att överleva dan. 

+ denna gopåse jag fick av Petter igår 




Akutsjukvård

Ny vecka på ingång, och en fullspäckad vecka avklarad sen sist (förlåt jenkan för läsabstinensen). Vi läser akutsjukvård nu, kursen jag taggat till sen start! Grymt kul, precis de ja vill jobba med! Mycket man vill lära sig men lite för kort tid, så blir hektiska veckor. Men har i veckan även hunnit jobba, myst hos Helena, tränat på konstsnöslingan på ormberget, varit hem till byn för ryggfix hos Alex, föreläsning med årets Vasalopps 2a, kul med motivation och inspiration!:) Anton fick tidig helg och kom hem redan torsdag så de firades med Max och bio (dum, dummare 2, så grym, se den!) också har vi inlett jul shoppingen, tjuvstartat julbaket, åkt skidor, varit till klövern,fredag köpte vi en hemma gastro påse, ren denna vecka, mums. Och tagit de allmänt lugnt i LÅ, händer inte ofta att vi är här en hel helg, så de va faktiskt riktigt skönt att bara vara lite också ;)

Nu väntar en ännu mer hektisk skolvecka, men efter de väntar en helg i fjälls och nästa vecka flyttar ja in hos Emma och hakke för läger med skid!! (Om de kommer nå snö nångång..)





Fredags-glad



God morgon, sitter och äter frukost med tända ljus, så mysigt då de är mörkt ute!
Har även passat på att baka lite så här på morgon kvisten..;) haha, knäpp. Kan även meddela att stil längdsektion hade träning på SNÖ HÄR I LULEÅ igår kväll... Och här satt jag, halv sjuk, skrev om akut buk, dessutom utan skidor i Luleå... MEN kan glatt meddela att jag idag för första gången på en månad vaknat upp utan halsont!!!!! Så ihelgen får ja hämta hit skidorna! Fredag och dagen har redan börjat bra, och bättre blir de eftersom Anton kommer i eftermiddag, sen vankas nattjobb och efter de hem och fira bästa mormor och söndag far och svärfar, dessutom kommer Johan hem ihelgen! 
Trevlig helg mina kära!




don't ever wan't to say good bye


6 veckor, sen är allting som de ska igen

Bildbomb

Har fått bilder av mormor från stugan, kan ju inte annat att längta tillbaka sommaren en sånn här grå dag.



Haha, alltså mamma😂






Älskade sommarkvällar
Mormor agerar hård arbetsledare

Första kalaset i storhuset


Mamma och moster❤️


Emma och jag i huset förra sommarn innan de börjat renovera








RSS 2.0