två dagar

de senaste dagarna har jag ägnat mig åt
riskettan,
mentaltränings samtal med krister,
mvg i matte
? :o (de här händer inte!).
vårruset, fortfarande skadad, jag och pernilla prova jogga första biten, blev omsprugna av jossans mamma, tog oss ungefär 2 km, mitt ben krampa ihop, pernilla fick blodsmak, då vare bara att traska.Blev till och med om gådda av gåare. Inte okej. Kändes inte okej överhuvud taget att stå i "jogga" ledet i starten. Är en riktigt motionär nu, kanske mitt kall? jaja, grymt kul tävling hur som helst! picknicken i slutet gör allt.
gjort slut med alla skoluppgifter
solat
blivit blöt
har två ragdollar i huset
kommit hem och funnit hannah i mitt hus,
nu har de gått så långt att hon övergivit mig för min bror ist.
långpass med skidlinjen, inte så mycke långpass för mig inte, dom andra skatea till sikfors, jag cykla. Sen vare löpning där 1,5 timma, så ja fick sitta i bussen och frysa. Sen åkte ja med dom klassiskt till bak till byn, härdade 50 min, sen fick ja för ont, inte benet som ja är skadad i, utan ryggen. jaja, är man motionär så är man!







grattis älskade mor!


arjeplog

alla tvåor + några treor är på vandring idag, kul med typ fjällvandring, men näe, dom ska gå typ i skogen vid nyfors. haha. De regnar säkert också, vad vet jag, för jag är i arejplog! ;) hihihih. Tog helg igår och for hit för å mysa med min kära pojkvän! 


3 måndagsfikor, 3 elin!





jag har överlevt den första turen!


i need a dollar

de är ett faktum, att vara 17 suger, hårt!. många orsaker, nu är det så att ingen vill ge mig jobb...... kommunen kan man inte få av, och andra anställer typ bara 18åringar. nämen, kul, alla har jobb, förutom jag som får stanna hemma pga av fattighet. Har kaaaaanske jobb de tre sista dagarna av lovet, passande..

Tur iaf  att jag har min mormor som ändå vill anställa mig fast ja är 17!. Och anton vill anställa mig som stenplockare, 18kr / timmen. Lätt värt, iaf i fattiga tider.
Hade ändå suttit fint med ett typ 8 veckors heltids jobb som personlig assistent eller nå? Vilket hade gjort att jag hade haft råd med peace and love!!!!! ååååååååh, hur bra är inte artist utbudet iår????? jaja, ska sluta ha de här som gnällblogg, ville bara få fram att om någon känner att dom inte vill typ klippa gräsmattan, kommer jag på direkten! någon? jag kan va billig. hannah??? din gräsmattas har ingen framtid om du inte lägger ansvaret i mina händer! de vet vi båda.


im just a poor girl, no body loves me.

engelsk afton


lördag var vi i tväråsel, med tema: brittiskt, (engelskt? samma sak?). fin kväll och fina outifttar!-





for förbi på crusingen och de tre tremänningarna återförenades!


kan bara bli bättre

denna fredag har hitils erbjudit mig en tömning på 7 rör blod från min arm, dryga timmar på vårdcentralen, grillrök från marjis, hamburgare utan bröd..., elins kaffesump över hela mig. Jag tror hårt på att denna fredags framtid ser bättre ut!




kontinuitet

är något som är bra om man vill bli bra. Kontinuitet och jag går inte riktigt ihop särskilt bra. Vilket gör att jag aldrig blir särskilt bra.

Kollade sammanställning av förra årets träningsdagbok (mellan v17 -10 & v17 -11). Såg inte särskilt bra ut..

Jag hade 86 sjuk dagar, 86!!!? ;O jag har alltså varit sjuk typ 3 månader under ett år. inte acceptabelt. Ingen kontinuitet alls. Och inte blir ja de minsta bra heller.
Sen när vi la upp min träningsplan skulle jag träna 450 timmar (styrke träning borträknad) på förra träningsåret. Jag tränade 317, mindre än i ettan till och med.... Egentligen inte så konstisgt när man inte tränat under tre måndader sammanlagt. Men hemskt enerverande!
Näe, de här året blir mycket bättre! Kör stenhårt, (nästan) på att inte käka nå mjöl, min sjukgymnast tror att de gör mig frisk. Och hitils har de funkat utmärkt, har inte varit sjuk på 3 veckor!


Men då är ändå problemt att ja är så extremt klent byggd att de alltid ska vara något. Nu har jag inte tränat på riktigt sen påsk kanske? Just nu är ja under träningförbud, för 3 gången denna månad. En sträckning i benet vill inte riktigt ge sig, sen va min rygg sned också, men de är en helt annan historia.
Nu ska ja slå på en film och vänta på att mina kära pojkvän ska ringa mig och göra mig gladare, bra! puss.


KÖÖÖÖRKOOORT!!!!!!

..inte till mig då, men hemskt mycket grattis till Emma och Petra som fixat idag! ;DDD pusssss!



tjuvade gamla gobitar från emma


the sweetest girls of the gotland






 the coolest girls of the oringen.

dde vardagliga bajamaja hänget, (dock inte mer än elin vedin)



the coolest girls of lk



the coolest girls of the jump


the weekend.

hej igen, tillbaka i skolan efter en skön helg! ;)

Har hunnit hälsa på lillfarmor, fikat med hannah på cf, hängt med Hannah och en brun elin!!!, troligtvis bestämt balklänning, myst med anton, lördag for jag och anton till stugan, sen hem för grillat, lillen har besökt kolmilan och käkat upp vårat kött, varit hos john, käkat glass, film hos magda, palt i brännmark, fotbolls premiär med johan, tvättat cross (crossförare som jag är), sett hockey ;O

Japp jag och anton kände att när de är vm-final måste man väl se, vi såg tills popcornen va slut, sen somna båda.
verkligen intressant sport..
Nu ska jag iaf till sjukgymnasten(är tillbaka i vila), sen äre ja och emma som bakar på måndagsfikat, slutar alltid i succe!




man måste träna för att orka träna för att orka tävla.

tja, hänger med joss, pluggar till döds provet i träningslära. Energigivande processer, grunläggande träningprinciper, träningintensiter...

några exempel från plugghäftet

Stormängd aerobträning ökar antalet kapillärer, men dessa måste underhållas med aerob träning.Upphör träningen, tillbakabildas dem

Även mitokondrierna ökar i antal, storlek och funktion.
Myoglobinet ökar, samt främjas ensymaktiviten.


allt är lysande självklart och logiskt..



hurra

tjatja
sitter och käkar kycling med bollysan, blir inte mycke över till mig inte.. Så istället försöker jag skriva på mina tangenter som han lyckats förstöra. Katten verkar verkligen tro att han är nått, om han bara visste att hans koppel är rosa och glitter! he he he.
Idag har jag avverkat svenska b nationella, åkt rullisar med Joss och Joar, solat med emma, solat med bolls, vädret är rätt bra, vilket vi upptäckte på vårat träningspass.  Kan ju också meddela att de inte gjorde ett dugg ont att träna! hurra.


så de ska varraa

en fint bra helg spenderades i fina arjeplog och avslutades med en pjöig söndags promenad i byn med ma girl ms mont!
love it


Men då vart de måndag igen, kan ju hoppas på en snabb vecka!
något som glädjer mig idag är att jag får börja träna lite smått igen, hoppas på att min höft lyder. Något som också glädjer är måndagsfika! Vi ska ska göra träningsplanering för i sommar också, sånt är faktiskt kul, man blir lite taggad, för stunden, sen hur taggad ja är på ett 2 timmars pass i juli i 30 graders värme är ju en annan sak.


oldone

härligt

hallihallå!!
snart kommer adam och då åker jag med han upp till arjeplog!


babeee

oboy

igår vare klassiska intervaller på träningen, jag jossan och aspen kände väl inte riktigt att de va våran grej... så istället tillagade vi the best chocolateee drink of the world!! av snällhet kan ni få receptet, kommer inte ångra er.

Hot mint dream

1 dl mjölk, 1/2 dl starkt kaffe, 1 1/2 msk O’boy Dark, 2 rutor hackad mörk mintchoklad, 2 msk grädde.
Värm mjölk, kaffe, O’boy Dark och mintchokladen i en kastrull, vispa hela tiden. Häll upp i ett glas, toppa med lättvispad grädde och pudra över  O´boy dark, servera!


en film, och inte vilken film som helst.


varsogod, här har ni en ypperlig film som kan underhålla er dessa kalla vårdagar! Om ni ser en trevlig journalist liknande tjej i vit jacka som fotar och har intima stunder med e.nilsson, eller skymtande blondt hår på en skoter så kan ni vara säkra på att de är jag! ;D Puss, trevlig tittning.

hannah karin nyberg

Hannah en vacker dag sa, en glass ida nog vill ha?
Ida är den bästa hannah vet, näst efter alfapet!
Hannah är också en vacker tjej, inte alls som en pastej!
Hon granne med mig bor, men har tyvär inte kor..
Hennes hus är gult, men inte alls fult.
Varje morgon jag ner mot det tittar, även om hon ger mig onda blickar.
Hon mot mig snäll alltid varit, fast jag ibland cyklat lite farligt.
En soptunna jag pricka, hannah forsatte med hicka.
Med fritz hon trivs, även om han rivs.
Jag får alltid äta upp hennes mat, för hon är en så bra kamrat!
puss.


you light up my life


tisdag

ryktades om raggmunkar/fisk på skolan, så ja for hem och gjorde mig en entrecote ist, värt! ;)
idag är de tisdag och sprintcup och ja kan inte springa idag heller, skit, sprintcupen är ju min grej! är ju den ja laddat upp för hela vintern! :(



last week

hjälp

Jag blir rädd. Hon förföljer mig i mina drömma. Vad är det här för monster?!?!


glad valborg

har haft en händelserik och super bra helg!
idag hade jag tänkt hoppa på bussen till arjeplog, men de sket sig... 

Den här veckan inlder jag mitt nya liv som en frisk normal person! Min sjukgymnast/hälsotjosan/yogasnubbe har sagt att jag ska ta bort allt med mjöl, alltså kan jag inte fika och inte äta mackar till frukost... och framförallt kommer måndagsfikat suga, hårt. Jag ska äta smootie med spenat i, lär bli intressant. De ska nu göra mig frisk.
Födan i helgen har mest bestått av pizza och mackor, i stora mängder, så mjölintaget har ju varit rätt aktivit. 



han tyckte också att jag skulle sluta äta godis och dra in magen!...

RSS 2.0