så är de

för dig du nye läsare som är extremt nyfiken på mig, eller dig du gammle bekant som fått en allt för shev och hemskt bild av mig, kan nu få veta hur de egentligen ligger till.
Klicka dig bara in på denna länk, och allt du behöver veta om mig är klar lagt!

http://nilsssonelin.blogg.se/2011/march/ida-noren.html


tour de canis

idag har jag hängt i vidsel, igår också faktiskt! dock har inte hos anton, nix, har gjort två av praktik dagarna där. Nu myser jag under mitt täcke, överväger att käka lite choklad och sen packa och bege mig till folkan möjligtvis. Ikväll äre andra deltävlingen av tour de canis, dagens distans är ortodox stil a la 60 tal. Lär bli intressant.


taggade på förra årets tour, ..emma tog med sig midjeväskan!


synd å klaga

har haft en alldels perfekt helg med fina anton!
han kände äntligen för att komma hem!, freda följde ja och hämta han på kallax, så bara hem och backa om så for vi mot fjällen! ;) grymt härligt!




cooolakilllen


hemskt god buffé i vougga, anton ser lite mer skeptisk ut..

själv kände ja fortfarande den underbara smaken dagen efter! hemskt söt också!...

hemskt cool också!




bighead ida


en dag kvar

idag är det torsdag och imorgon fredag, fredag och ANTON KOMMER HEM FRÅN TYSKLAND!!!!!
därför har ja tänkt att denna dag ska gå fort, har praktik så ja kunde inte följa med resten av skolan till kåbban. Men nu är jag på lång lunch hos mormor och tore, ska jobba till klockan 6 idag och följa han ja jobbar med idag på bowlingen. Sen tänkte ja prova träna igen, känner mig rätt frisk! skönt. Sen hoppas ja att klockan är mycke så ja kan gå och sova och sen är de fredag! perfekt ;)




några sommriga bilder från mormors ;)


new

så, bättre än min trista höstinsperade header! tror den skrämde iväg mina läsare.. så nu är ni välkomna åter! Inte för att denna är någon större glädjespridare heller..


därför kör vi med lite mer underhållande bilder!





hemskt söt tjej!

skönt.

jag har en vän som är precis lika oren och äcklig som jag!
hon är kort, kan ibland förväxlas med en kille, har ett något speciellt utseende vid osminkat och nyvaket tillstånd, tycker hemskt mycket om mig, har vackra vader, laktosintollerant precis som jag och har äckligt hår precis som jag! allt man kan önska sig <3


hemskt söt, hemskt kort

I’m gonna ride my bike until I get home.

tog de stora steget idag och rullade fram cykeln! japp, många isfläckar har jag passerat och inte rammlat en enda gång, än så länge! skönt vare då iaf :)


en finfin  cykel jag och emma en gång lånade från ett hotell vi bodde på. Hotellet glömde dock medela att de levde ett eget liv. De var nämnligen så att jag cyklade fridfullt på med emma på pakethållarn, kom plötsligt till en backe med övergångsställe längst ner över en stor väg. På väg ner i denna backe upptäcker ja att bromsarna inte riktigt är som andra bromsar. Dom gjorde lite tvärtom vad som va tänkt. Så fort ja tröck på dom spann tramporna runt av sig själv, fanns inge hejd på dom. Den turen gick som den gick. Dagens tur gick då betydligt bättre!

stuarts birthday



grattis till min kära far som idag fyller hela 53 vintrar!

lördagen

tanken denna dag var att jag skulle tävlat dubbeltävlingar. Så blev inte fallet, de är nämnligen så här att jag inte haft en sjukdag på lite mer än hela 3 veckor nu! :O rekord för i år! Kroppen kände väl inte att dra ut på rekordet så efter första tävlingen, egentligen innan slog de till. Nu har jag ont i halsen, vilket ja inte ska kunna ha, hostar lungorna ur mig, och har ont när ja andas. Så jag hann bara åka en av dom, men de va fint väder och jag agerade hundvakt åt girjo. Så de blev en fin dag ändå, trots mitt sjuktillstånd.




jag är en hemskt duktig hundvakt!

vårkänslor

startade dagen med ett två timmars skid pass på skoterspåret, inget glid och inget fäste och inge ork, men de var ett toppen pass! Fint väder, fint sällskap och Elin tyckte jag såg grymt cool ut! perfekt pass!.
Sen har vårkänslorna börjat komma, för nu får man skippa skidorna några pass i veckan och löpträna ist. Trivs så mycket bättre utan dom, man blir som mer jordnära, stabil, robust. Så nu är det utan tvekan vår! ;D


heh,


<3

KOM HEM!!!......


måndag

idag är de måndag vilket innebär att flocken är sammlad på folkan igen!!! ;) har vart lite väl glesbefolkat senaste veckan!
idag är de måndag och jag kan säga att anton kommer hem nästa vecka!!!!
idag är det måndag och det är fint väder och jag har tränat i de fina vädret!!!
idag är det måndag och jag börjar 4, alltså har jag haft sovmorgon!!!!
idag är det måndag och jag slutar 9 och MISSAR MÅNDAGSFIKAT!!!!!???!!!!


Gran canaria

så, då har vi en Gran canaria resa bokad! synd å klaga.


ja och mormor i kreta ;)

bra dag!

  • lunchade en pizza med mamma
  • gjorde ett kap på sportringen
  • fint väder
  • åkte ifrån stuart på några fina intervaller på perfekta kanisspår. SKÖNT.
  • åt en gudomlig kvällsmat, mannagrynsgröt!!!!
  • ringde och väckt min vän hannah! ;D
  • också avslutas dagen med dens höjdpunkt, jag har pratat med anton!!! ;D i telefon liksom, fick höra hans röst, äntligen. Annars ringer vi alltid och pratar med varann nån timme innan vi sover, nu kan vi prata typ 5 min nån kväll i veckan när de kostar så mycket utomlands. Sjukt jobbigt, är nog därför ja sover så dåligt! Men nu har jag hört hans röst, så den här natten kan bli bra! dåså, ska se letters to juliet och sedan inleda en bra natt efter en bra dag. pussgodnatt!


en gammal ven i annan viktklass.


inte särskilt tjock

skapligt bygd!

inte ens fet alls!

inte påjkig alls faktiskt!

JSM

hallihallå!
Börjar kl 4 idag, så nu sitter jag på folkis och ska följa pappa, uffe och rickepicke till boden och kolla på JSM nu på förmiddan. Ångrar inte för en sekund att ja inte är med, dom där backarna kan döda!
Annars då? Var med och dansade Zumba igår, hemskt roligt ;)

 

grattttis linnea!!

fettisdag, kvinnodag.... och LINNEAS DAG!!!

denna dag fyller nämnligen min fine vän linny the skinny 18!! hoppas du har en fin dag i portugal, och jag saknar dig nå hemskt! men snart drar vi till tjeckien ;* PUSSSS





favoritkepan, always!


my favortiez <3

- ANTON!! va håller du på med?
- men lugn, ja försöker ju bara hångla lite med Hannah.
- jaha, jamen då är de lungt!

(hannah vill hemskt gärna inte publicera sitt söta aniskte i bloggen)


Ni är som en glass en varm sommardag!! I love you<3

never loved one like you

slut på lovet, och jag har fått spendera en sista helg med världens finaste! Anton far till tyskland imorn, och är där i 3 veckor! 3 långa veckor.... Men han kommer iaf få de svin kul! de värsta är bara att jag saknar han redan, och de var kanske 40 minuter sen han for. Japp, kommer bli 3 långa veckor.

Iaf gjorde Anton comeback i skidspåret i lördags (ja borde starta skidskola). Heeemskt duktig han var! Ungefär lika duktig som jag var idag då vi körde skoter. Anton va lagomt glad när han fick vända om när ja körde fast så där nån gång då och då, med hans skoter "som knappt ska gå att köra fast med". hemskt duktig! hemskt.




älskade du <3


ljug

nu tror jag allt ida skrev fel i förra inlägget, vi åkte nämligen 5 mil på 1 timme, mil ska det alltså stå, inte kilometer! hehe, men alla gör fel ibland!

när jag ändå är här och rättar till så tänkte jag, ni som har sett idas "enskilda klasskort" från i år har även blivit lurade där, det är inte det äkta kortet, nänä! det riktigta klasskortet har ni alltså här:



rätt ska vara rätt, och ett klasskort är ju alltid ett klasskort! eller hur?

sportlov

hallihallå!!!!!

denna soliga och blåsiga sportlovs torsdag har jag tillbringat i kanis med mina två grannar av slaget nyberg och deras fader, monic och tessan. Lars grillade fläsk är lika oslagbart varje år! sen har vi åter igen sett bröderna karlsson. underbar film!. Nu smälter ja några fina biffar och sen ut på ett köttigt löppass med pappa.

Då kan jag ju passa på att berätta för intresserade vad jag gjort under mitt lov!

fredag: kom jag och anton hem från arjeplog, vi var ungdomliga och spelade spel (shack om jag ska vara ärlig) sen somna vi kring halv 11? börjar bli gammal känner ja.

lördag: for vi till anton i vidsel och tog skotern till kåbban. Träffade John och andreas, åt i nya resturangen, svin fin! och skottade av antons husvagn som mest va som en iglo. På kvällen for vi och fikade i klövern hos Miriam och Emil!

söndag: firade vi först antons syster miriam som fyllde 20, sen for vi till pite och åt på challenge och firade min bror johan som och fyllde år, 25 till och med :o sen for anton tillbaka till arjeplog, som inte har lov i veckan :OOOO skulle vilja byta några ord med den som står bakom den idén...

måndag: for vi till lule, fixade nytt pass, shoppade och hälsade på kissarna!


hannah och little fritz <3

tisdag: for jag och pappa till boden och mötte upp några glada skidlinjare och tränade två pass och passade på att åka igenom på längd-jsm banorna. På kvällen var jag hos erika med hannah vickan och matilda på försenat födelsedags fika.

onsdag: Kände ja att de va dags, nån gång ska de läras. Tog med mig hannah vickan och erika på skidspåret. Japp. Hemskt underhållande. haha. skrattar fortfarande. dom tog sig runt skateandes på 5 km slingan på lite mer än en timma sådär. På kvällen bestod av godis ätande med Hannah och elin.




för dom som va nyfikna.

kalla? eh jo!

HALLIHALLÅ!!! :D

Idag har ida tränat upp mig till en ny charlotte kalla! Man hann knappt se mig när jag susade förbi i kanis skidspår, ojojoj säger jag bara!!!! Såg mitt liv som hellner på tv en dag och kände att, varför inte testa mitt liv som kalla typ?

ser fram emot mitt nästa skidpass, kanske tar 5 km svart 13 varv då istället för 12 som jag gjorde idag, man måste ju öka succesivt!

jaja, drar ut på en 3 timmars löprunda nu då! får se om det blir gym ikväll också!

hallihallå så länge då :D

/hannah kalla!

RSS 2.0