Hemavan

Halloj!
Sitter hos Petter och Malin och leker med katterna, ska snart fara på cardiocross på stil och lite senare i eftermiddag åker jag och Anton och flera 100 studenter med stil till hemavan på student skiweek! Kan ju inte bli annat är grymt!!! 👊







Klassittning

I lördags var de sittning med bästa sjuksyrrorna







måndagen den 27e

Sitter och taggar till ett skatepass med min bättre hälft på ormis på ett tag, betalar räkningar och ser på inspelade föreläsningar och annat kul medan Anton och johan äter ostkrokar och spelar NHL, tydligt vem som kommer åka ifrån vem ikväll ;)
Dagen har bestått av infomöte på Sunderbyn inför praktiken om 4 veckor, verkar hemskt bra!
Föresläsning och kattbus (är kattvakt då petter och malin är i Thailand, galet avis.)
 
hihi, kom på att jag hade en webcam, cool tjej
 
 

Yoga

Igår var jag på yoga med yogagudinnan Sanna! Haha. Stel som en pinne precis som jag anade. Ett tag skulle man stå och böja ryggen bakåt mer armarna över huvudet, när jag kollade i spegeln var jag fortfarande kutryggad.. Inget bra tecken skulle ja tro. Men tack vare mina över rörliga höfter briljerade jag i höft rörelser! Men var iaf hemskt kul och sjukt avslappnande. Släckt med tända ljus, höjdpunkten var i slutet när man låg ner och blundande och "kände kroppen lämna oss". Var euforisk då jag kom hem, kändes som att jag varit på massage typ. Vi ska göra detta till tradition en gång i veckan, tror på riktigt det kan göra under för min övriga träning, så stel som jag är..;) 

Fredag idag och jag är på snabbvisit och mys hos mamma med entrecote och vin!:) 
Imorn ska jag tillbaka till Luleå för sittning med klassen, de blir också kuligt. Bara jag inte äter ihjäl mig som jag gjort idag, har fått återfall i mitt matmissbruk. Ont i magen deluxe, ändå trycker jag godis. "The hungry wolf" is back! ;)




Multitasking

Förra veckan var de SM veckan Umeå, såklart var mabben och flera andra norr-skidisar där och kämpade mot Kalla. Passade på att hejja på Emma från löpbandet i lördags, så duktig så är hon!!


Hon var för snabb för att få en bra bild på ;)




Tentaröj

Igår hade vi förfest hos oss innan tentaröj på stuk, hade fruktansvärt roligt!! Tack för de 😘







Hej livet

Mördar tentorna är skrivna och har fått mitt liv tillbaka, alltid en obeskrivlig känsla när en tenta är skriven. Ikväll ska jag slappa så mycket det bara går och äta glass!
Imorn blir de tentaröj å de blir sköj!! Hihi

Hejdå 




2013 standard pose






Nej, skärpning Ida, ta och förnya dig lite.  Tror 2014's får bli i stil med denna!





dagen idag

Dagen började med att jag kommer ut genom dörren till ett vitt Luleå!!!!!! Tack kung bore. Äntligen vinter igen. Vandrar vidare mot skolan där det vankades muntlig/praktisk examination i pvk/infusion/sug/oxygenterapi, och jag KLARA DET! Trodde jag inte, de är väldigt noga med små saker, men otroligt nog klarade jag det, till och med "övredelen av ett G".  Resten av dagen har bestått av tenta plugg och super tagg för slalom i måttsundsbacken på kvällen.

En timme innan avfärd upptäcker jag att backen har stängt idag.. Efter en stund deppande tar vi nya tag och ändrar planen till längdskidor istället. Byter om, och Anton upptäcker att hans jacka inte är här eller hans skidhandskar.. Jag hittade däremot en av mina vantar, deppade ett tag, men tänkte äh, kan ju fara själv åka med en lovika vante typ, så tog på pjäxorna, ner i förrådet, fram med skidorna. SÅ FÅR JAG INTE UPP BILEN!!!!
Där gav jag upp..
Bytte istället till orienterings-pjukken (för att inte halka ihjäl mig) på en tur runt sjön. Var ju skönt det med, men lite trist när det förengångs skull är snö!

Kom fram till två positva saker med löpning i lule idag.
+ nya roliga vägar som man inte är less på
+ möter glada motionärer hela tiden (händer inte alltid i byn precis)

Så jag fick mina endorfiner och kunde fortstätta plugget glad ändå!
Tack och god natt
 

tyvärr är inte löpformen som när denna bild togs. Tror det här var i 2an, 5 timmars löpning på fjället och jag och emma tog död på etta pojkarna, lagomt nöjda
 

Eftersom vi inte verkar få nån vinter är de lite ok att längta till sommarn!!

Eftersom jag är extremt frusen av mig investerade jag i ett par riktigt dr martens med foder för nån dag sen, har tidigare i höst köpt skoter kläder för en hel årsinkomst (hehe, inte riktigt så men..) + att jag kände att de va dags att börja köra skoter lagligt så tog även skoterkortet, samt att vi köpt nya slalomskidor. Fick vi nån vinter???? NEJ   !!! (Tack å lov för konstsnö) men som tur är erbjuder Sandviken riktigt vinter ;) 
Men tills vi åker dit kan jag ju få längta lite efter sommarn också!


Mys i pappas fina utekök


Vin på bryggan 

Hänga på 6e etappen med snygg sport bh bränna 

Bada i arvidsträsket

Fira midsommar

Farmen med min mab


BBB

Fiska med Petter 

Springa vårruset + picknick 

Party med massa snyggingar

Pdol

Ta fulla selfies på utedass



Ro mitt i natten


..sånt där som man kan längta till

Jullovet

Så var julen över igen, och jag är i vanlig ordning äckligt less julmaten och julpyntet! Men har iaf haft ett sååå bra lov hemma i byn!! Har hunnit med så många roligheter och lite jobb där emellan. Fick så fina julklappar och är så tacksam! Juldagen var som vanligt årets roligaste utekväll, så roligt att träffa så många och många man inte träffat sen förra juldan typ! Nyår firades i kåbban, middag hos Robban i vidsel och sen kåbban igen på kvällen! Den 20e bodde vi på hotell i Arvidsjaur och dansa och åt god mat till Lasse Stefans med Antons familj och några andra! Och massa mycket annat kul har vi hunnit med, men här kommer lite kort iaf :)

Pysslade ihop lite klappar

Uppesittarkväll hos Isabell och Pontus 


Julklappsspelet på julafton

Jag och bästa på juldan
Anton jag och Petter 

Hängt lite i kanis


Sacke på afterskin

Nyår

Haha, John..

Nyårsdagen återvände vi till slask Lule och dagen efter kidnappade jag och girlsen Sanna som fyllde år på nyår, hotell frulle och relaxen i Boden bestod dagen av ;) sjukt mysigt 



RSS 2.0