VFU

Påsken va fantastisk, och så mycket bättre väder än lovat! Hade kunnat stanna en vecka till, men hem för uppstarten av slutpraktiken som verkar super! Också har vi avklarat omvårdnadskonferensen, så nu behöver jag bara redovisa C-uppsatsen en gång till.. Haha lagomt less den.

Och idag skrevs förhoppningsvis våran allra sista tenta, The big one, liksom. Men tror bannemig att ja klara den. Så ikväll kunde jag äntligen andas ut med ett vinglas och middagsgäster iform av Tomas och Jonas. 

Nu kan vi slappna av ett tag och bara ha praktik och ladda för sista praktiska bedömningrn på praktiken. Och vi kör på redan imorgon med VFU.


Äntligen påsk

Den som kom på idén om att vi ska skriva läkemedelsräkningstenta på självaste skärtorsdagen hade jag gärna tagit ett snack med... Ska vi nu tappa respekten för SJÄLVASTE GUDS SON??????!!!! Nä nu har de gått for långt... 

Haha, jag är less.

Kvällen har bestått av matteplugg och massproduktion av pannkaka, dom är ju några stycken dom där sandgrenarna. Imorn efter tentan får ja äntligen åka upp och andas lite frisk luft å bara må  på fjället, välbehövligt efter en allt för hektiskt vecka!!






Förra påsken glamourösa bränna



RSS 2.0