OOOOORINGENN <3

imorn rullar jag och min mor&far iväg med husvagnen mot örebro och ..ORINGEN!!!!!
bland den roligaste veckan som finns!











förra året bodde jag med sweeetemma i en lyxig husbil och allt var hur bra som helst!!! dessutom filmade vi, fortsättningen kommer iår.. ;)


en dröm

har jag berättat om drömmen när jag äter så mycket att allt blod rusar till magen och jag svimmar?




"kom hit din lilla snö-fisk"







luleyå

nu far jag till lule där jag kommer spendera en fin helg med mina efterlängtade skidflickor! ;D underbart! <3


She´s learning to fly but she ain't got wings....

...SHE´S GOT A CAPE !!!









3 midagars

idag åt jag middag hemma, gött vare!
sen gick jag till mina fina granne
hannah hade inte ätit middag än
americanska pannkakor blev de
jag gjorde dom
sen åt jag dom
men siiiirapen då? :D



bullar åt vi också, en gång var jag och emma på bullpicknick med pedde ;)


det känns som att nån draaaaaaaar mig bakååttt

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAA, ja dör.
iaf igår var jag och min hannahmontana i lägenheten och lagade grymt god sallad och grillat kött (som vi grilla på polisparkeringen) och alla ostar man kan tänka sig ha i en sallad.
Vi satt på balkongen i en underbarsommarvärme och skrattade och åt i timmar, inte helt fel ;)


de två vännerna och engelbrekt







little beus var så uttråkad så jag och hannah tog ut henne på en roadtrip hon sent kommer glömma på kolmilans fina stråk.
se bara så hon trivs, hon älskar det!

I see the way you go, and say you're right again

tävling idag, emma vann, inte jag.
Ikväll leker jag med mina söta kusiner! puss.


Pain comes in stages, if we dont make it, nothing changes..

snälla, lämna  oss inte så här. De gjorde ont att se dig lida, men nu är det värre att inte ha dig kvar. Jag känner någon slags lättnad av att du får må bättre nu, men samtidigt en stor tomhet. Jag kan fortfarande höra dina steg i trappen, ditt jobbiga gnällande och hur du springer mot mig och är världens sötaste. Du är oersättlig sweetan, lämna mig inte.  I need you.










It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls, when it's all said and done
It gets hard but it won't take away my love,
May it be the shadows call
Will fly away
May it be you journey on
To light the day
When the night is overcome
You may rise to find the sun


världens bästa tripp till kalix

söndagen for jag till kalix och emma ;D, väldigt spännande, att kalix har döljt allt detta för mig? av alla gånger jag varit där har jag inte få se dets rätta jag. Kan berätta för er som inte heller fått uppleva stans doldheter att den är helt klart underskattad!.
Nu är iaf mina finaste björnborgisar på havbotten, likaså pappas thights. Vi har varit utomlands. Vi har paddlat, vi har kört båt, vi har åkte en rolig sak baki båten, den roliga saken tog mina byxor :(. Naken badat har vi också gjort, bastat, ätit, ätit lite till, fikat, varit på picknick på fina klippor, åkte vilse, gått vilse, sprungit vilse, åkte båt vilse, varit på ett fängelse och lite till.. Det var helt klart en toppen uppladdning inför nof träningen som avslutade våra fina dagar, okej de gick inte så bra, men löpningen var helt ok, lätt emmas förtjänst!

idag har roat mig med att städa ur farmors hus, så nu har jag ungefär en halvfylld bil med kläder åt mig ;) sen till min förvåning när jag skulle ut och träna träffar jag hannah på hennes gård, förgyllde helt klart mitt pass! Hon har kommit hem från arboga nu, det är fin stad de! ;D



äntligen

om några timmar befinner jag mig i underbara KALIX stad för att få spendera 4 ljuvliga dagar med min saknade vårdnadshavare EMMA ;DDD<3


deeptalk

ikväll har jag varit på en supermysig romantisks dejt med picknick och djupa samtal med Elin ;D


jobbhelg

igår var de fredag och jag steg upp tidigt för att åter igen ge mig ut för en kartrit-upplevelse på östermalm, kan nu glatt medela att jag äntligen är klar med de lille skogområdet jag började med för typ 6 dagara sen :o. På väg hem ringer emma Ö och undrar om ja ska komma till boden och jobba på trudes, detta kunde ju bara sluta i katastrof, så jag for :) Men såhär i efterhand måste jag erkänna att jag rätt duktigt faktiskt, förutom när man ska försöka komunisera med normänn som vill lukta på hårwax, (hannah har varnat mig!)
Innan de gick jag på byn, har aldrig sett så mycket älvsbybor på samma ställe samtidigt, (undantag när lekenskolan brann) Hämtade iaf ut min klocka som nu är hel igen.
Kvällen var jag i övra och fikade, emil fyllde 20 i torsdags :)


Idag vare jobb på trudes igen, direkt hem och nu har jag vari å övningsskjutit för andra gången i mitt liv ;o tydligen ska jag vara med på skytte DM. De kommer ju bli en upplevelse..


en gång var jag och hannah i arboga och jag hade bearnaisesås i hela ansiktet och hade sönder en soffa, men de är en helt annan historia..


gästblogg i smyg

Guuuud, va jag gästbloggar här. Jag ångrar nog innerst inne att jag tog bort min blogg, och det är ju kanske liiiiiiiiiiite "3 years ago" att skaffa en nu liks. Men dehär blir bra, de blir bra!

Igår var jag och Ida i hennes rum(preciiiiis under taket). Åskan och blixten slog ner rätt i taket, en ljus sken upp, kåken vibrerade, knaster i väggarna, upp för trappen rusar en skräckslagen Sture, aldrig sett han så rädd faktiskt. Hur som helst så trodde vi huset stod i lågor, enda tanken som flög igenom våra annars rätt tomma skallar var, ut!, Ut till bilen och köööööör! Så vi for på en liten roadtrip, jag Ida och Ann-Louise. Ida körde, och 3 motorstopp senare anländer vi till Inger och Tore med överläppen. En trevlig upplevelse som jag helt klart vill göra om!

Tack och hej från en galen tjej utan en grej full med leverpastej. Dedär blev bara föööör mycke, punkt  .




här var Sture inte rädd, men kungen ser lite skrajsen ut!

RSS 2.0