Nejnejnejnejnej

Förkylningen är ett faktum, mest öronen som är besvärliga... Hoppas hoppas på en kortvarig version av detta, har verkligen inte tid med det här....

Håller humöret uppe med minnen från finare dagar..




Frukostar är lite av en specialitet










Klong

Har haft en skön helg, som sagt så började jag och Johanna med vinet redan till lunch på fredan, haha. Jag och Anton var sen på middag hos Petter och Malin där de blev lite mer vin, och de blev en trevlig kväll. Lördag myste vi på på stan, och åt lunch och fikade, en av mina absoluta favoritsysslor, sitta på fik! Åt middag på pastabacken och myste sen i soffan med glass. Också har de ju såklart blivit VM tittande också.

Fyndat ett par extra klassiska stavar också, ska ut och prova dom på ett tag. Har fått ta två dagar med sjukvila då jag kännt mig lite halvers, men nu verkar jag vara på banan igen.


Hemskt nära att costellan fick följa med hem.. Dreglat på den lite väl mycket nu..;)




Några ljuspunkter från veckans "plugg"


Jag och kotten åker spark och Johanna kämpar för livet





Fredagsplugg kräver lite extra motivation

Mys med kottensvalp




En sånn där bra torsdag

Startade dagen på gymmet följt av C-uppsatsplugg som gick himla bra så vi kunde sluta kring 14, hann mysa i soffan framför VM i Falun som äntligen börjat, gjorde en glutenfri semelwrap, succé, som uppladdning inför skateintervaller som Anton följde på, var klara kl 18 vilket innebär en helt ledig kväll i soffan med tacomys, skönt! (+ tvätt, men konstigt som jag är så tycker jag de är lite småkul att tvätta, skön känsla efteråt, haha..) Bästa av allt är att jag har tre osedda farmen avsnitt på lager, sann lycka.



Gammal bild från final climb i Piteå i brist  på annat






Fettisdag

Jag och jojje har kämpat oss igenom en hel dag på skolan och avslutade de hela med möte med Malin halv 5.. Då var vi väl förtjänta av mycket fett en fettisda som denna, så Elin räddade oss från att helt tappa meningen med livet!

Okej det går faktiskt ganska bra med c-uppsatsen förtillfället, för att beskriva de hela med ett ord skulle det vara: bergochdalbana 

Andörjan

Blev ytterligare 20 minuters förbättring på tredje och sista seedningsloppet trots att mina egen vallade skidor hade noll fäste!! Pappa var och vallade på skido-vm i Norge så jag fick ta saken i egna händer denna gång, men saken är den att de faktiskt var en grym vallning, Petter kom spontant på att också åka, som inte åkt klassiskt på typ 10 år, imponerande! Men han hade perfekt fäste, så de va snarare mina skidor som inte ville samarbeta och inte min perfekt vallning ;) hehe. Kul med tävling på hemmaplan också, Fick träffa maben dessutom, så nu känns de riktigt bra och är riktigt taggad inför Vasan som är mindre än 3 veckor bort. 

Har haft en bra helg i övrigt också med middag hos mirre och Emil, lördag körde vi skoter med dom i klövern och grillade lunch ute i solen och sen middag hos mamma innan i.norens vallateam entrade vallabodan










Soldyrkare

Vilken helg det har varit!!! Solen var verkligen välbehövlig, återfick lite livslust igen..;).
Lördag promenerade jag in till stan för att inviga isvägen för iår och mina nya långfärdsskrillor och korvgrillning med trevligt sällskap!! Så härligt. Söndag blev de mer sol med ett 2,5 timmars skidpass med Petter och hans härliga jobbarkompis Johanna, klart årets bästa pass! Sen har jag hunnit med lite städ och tvätt osv och bakade semelwraps lagomt till då Anton och Johan tagit sig hem från fjälls, stackarna har varit fast i storm hela helgen.

Måndagen har fortsatt i god anda med ett morgon pass på ormis, c-uppsats plugg och sen kvälls-slalom i måttsund 








Clarion

Startade dagen på bästa sätt med spinning kl 07.00, sen kom mamma och hämtade mig för frulle och spa på Clarion! Så fantastiskt, perfekt start på helgen! Hann sen ut i govädret och nu ska jag strax dra iväg på after work (after ledig dag för min del då.. Hehe) på allstar med några trevliga damer, trevlig helg❤️




Snöhelg

Har varit en snöig helg, fredagkväll passade vi på att åka puder i all snö på kanis och fick gomiddag hos mormor. Lördag passade vi på att köra skoter i all puder, sinnes vad snö! Körde från vidsel till Älvsbyn, blev ett antal fastkörningar! Åt sen middag hos mammsen och söndag tog vi skotrarna till stugan för att alls kunna ta sig in till den och skotta av alla tak och grillade korv. Helt slut i kroppen efter att ha skottat från typ 11-17 (+lite fastkörningar med både släpet och skotrarna) kom vi äntligen till vidsel där vi möts av mer tak som var i stort behov av skottning.. Hojja, nåja har ju fått bra med friskluft i helgen!

Måndag hade jag och Johanna hemmaplugg så passade på att besöka Hannah på salongen, supernöjd som alltid 😀

Nu sitter jag på jobbet för nattjobb, lär bli en långnatt.. Men kul då de va länge sen sist:)







RSS 2.0