kriget har börjat

NU är de krig! Frankrike är grymt! MEN ingen jävla kärlek, läs: http://emmmmaab.blogg.se




visst han såg snäll ut, men skenet bedrar.


packa

packning är de värsta, svåraste, jobbigste, mest problematiska som finns i hela världen.
min väska väger flera kilo för mkt än vad man får ta med, men det finns inte ett skit att ta bort!


En dag

EN DAG KVAR, OM EN DAG ÅKER VI, 1 DAG KVAR,  IMORN ÅKER VI!
                     


HELG

en super mysig fredag hade jag och min efterlängtade vän hannnahmontana!
Efter skolan gick vi å fika och satt å prata i flera timmar, man har mkt att ta ikapp efter en veckas frånvaro!
På kvällen köpte vi glass och gjorde blåbärssmootihe och såg i tak lyser stjärnora, tårarna spruta!

Idag skulle ja egentligen tävlat i Lule, men icke!
Måste nog börja tvätta klädr inför franceeee ;) åååh, jävla skönt å slippa den här snön!
Justde, pappa fyller år på måndag, vilket innebär.. TÅRTA!

                                      

running to stand still..

SOMEONE!, ett imunförsvar? någon, jag behöver ett, NU.


bighead

emma mätte min skalle idag, den var faktiskt bara 4 cm större än hennes :o
Dock är hon fortfarande i chock över att jag har minst skalle i min familj, jaaa, ni kan ju tänka hur stor den största är..., ja blir illamående.

jag befinner mig nu i världens lyckligste tillstånd, BULLLLAR PÅ SHELL KOSTAR 4SPÄNN EFTER TIO ;O, i will be there + att jag får äta folkan frukost imorn. Finns inte bättre <3
Fredag imorn ja! vilket innebär att då får ja träffa min snutteplutthannah till granne :D<3 sen lördag, sen söndag, sen måndag! Vilket innebär att jag och Emmsi får träffa Linnea och Amanda och fara till FRANKRIKE!!!!!



MANBOYYYYYYY!!!! <3333333333333333

Manboy, manboy, you can call me manboy
I don’t care, I’ll show you how to love
There’s no halo ’round my head, no, there’s no angels here (angels here, no)
Manboy, manboy, you can call me manboy
Oh oh oh oh, manboy




SÅ JÄVLA COOOL LÅT ALLTSÅ, han är ju så jävla grym!

blame it on the pop

wilmaplochennosen lever!!!! ;DDD
Hon behövde inte dö än :) vetrinären trodde att hon kanske kan leva 2 år till, så nu kan hon och busan bråka ett tag till :>

iaf så håller vi med stark uppladdning inför frankrike, som är på MÅNDAG :D. Igår var klassiskt a3,  jag alice och håll körde. Och idag har ja och emma sprungit 1 timma skoterspår :o.
aaaaaah, va ja längtar!



NEEEEEEJ ;((

du får inte, de går inte, de fungerar inte, jag fungerar inte






please, dont leave me.

JSM, Åre och världscup.

Min konsumering av bloggning har inte varit den högsta, men jag kan upplysa om att den har vart grym.
Tisdag, vad gjorde ja tisdag? Just de.. Jag, mabis och little Stuart åkte ricke-picke bussen till hudik, kan inte bli fel helt enkelt. Vi hade kapp körning med en iggesund buss, sen träffa vi på självaste ricke-picke och uffe-puffe i uffe-puffe bussen. Hudik var vi i ja, GLADA HUDIK, död åt de placet, de två gånger jag ätit där har jag fått DÖDENS VÄRSTA ONT I MAGEN, dödens magont hade ja i onsdags också, dock åt vi inte på glada hudik, och inte till att glömma så gick de över efter att jag hade ätit på resturangen, I HUDIK, ja hör å häpna ;o.

Onsdag körde jag min första längdtävling på 5 år typ, JSM åallt, jag är inte sämst i sverige iaf ;), men de gick verkligen inte bra, två pass med cancerhosta på tio dar är kanske inte bästa uppladdningen. Torsdag tävla dom andra klassiskt sprint, jag satsa på coach, fick en ärad roll att skruva upp emmas vätskebälte!(a). Sen drog vi till big city Ånn, där vi helt plötsligt fick åka i skido världscupen. Vi skrev en bra förklaring på emmas blogg hur vi kändes oss, vi 2 och landslaget i ett hus :o. Vi fick iaf skidorna vallade av vallateamet och ett nytt underställ, jag tror dom kommer sakna oss ;) Åsa har försökt para ihop mig med en kasakstanier som såg ut som en sork.

Fredag och idag har vi varit i Åre, typ drömmarnas stad. Okej, den var kul i början, men inte när vi hade kollar in allt 3 gånger och hittat täckbyxor jag inte har råd med och det är 5 timmar innan tåget och vi hade inga slalom skidor blev lite drygt.
Dom som tycker att jag äter mycket i vanliga fall, ska se mig på sånna här resor, men idag har de varit ganska lungt ändå, jag och emma tänker påbörja ett nytt liv, som vi har försökt påbörja många gånger, men de här kommer lyckas känner ja, idag har vi ätit och pratat om de konstigaste sakerna man nånsin pratar om på max, ätit glass i ben&jerrys baren också träffa vi våra retardsrumsgrannar i ånn som vi fika med. Ingen tvekan om att Åre är something else.

Minuset till denna resa går klart till little stuart, som gjorde så att vi missa banketten och middan i hudik, men vänta bara, hämnden är ljuv..


ambitions

YES, nu header, jag har gjort den nästan helt själv, emma har hjälpt mig bara lite! faktiskt:)
Ingen speciell, men jag kände att höstheadern var lite lastseason.

Japp, första dagen i skolan efter 6v, två lektioner, jobbigaste på länge, marjis snack om enzymer gjorde inte saken bättre! Tur att jag inte behöver lida nå mer, imorn far vi på JSM i längd, sen vidare till Ånn för skido svergiecup, inte tråkigt! ;) Klockan är nio, vi far halv 8 imorn, jag har sovit max 3 timmar i natt, jag har inte packat en pinal, så hej <3

försesten, förlåt för de me cancern hannah, de va bara så frestande att hosta på dig! ;)


cancerhostainfluensan...

...jaa, det är nog nästa grej alla måste vaccinera sig mot, för den sprider sig, och den sprider sig FORT dessutom!! Och inte är den rolig heller!! Känslan av att ha lungorna precis bakom tänderna tar över hela ditt sinne!! HEEEEEELT INSANE! Och den jäveln som har startat de hela ska få sota för det! Rakel!!!(man hör riktigt hur förpestad hon låter). Rakel smittade Ida, som i sin tur var så vänlig och smittade sin enda vän, nämligen mig :s



Såhär ser man ut när man har det, och JA.. man hostar faktiskt svarta moln.. :(





Tar man inte vaccinet, slutar det nog tyvärr såhär.. åh, grymma värld!


/cancerhannah :'(

sol <3

de är soligt ute, jag kan inte träna och jag är bjuden på mat hos hannah, (hon vet bara inte om de) sen ska vi hopp från hennes lekstuga, det vet hon heller inte ;)

alice

alice i underlandet vi har sett idag, i fel ordning skriver jag orden alla för att bara föräldrarna mina ska irritera sig ;)
jaaa, den såg vi, den var söt! ;) ikväll har vi spelat pratmakarna, jag och hannah vann, de vet alla. Och cancerhostan fortsätter, livet är underbart, verkligen.

cancerhosta och ett höstlöv.

vad har jag för allvarligt fel? vad är de här?, 10e gången jag blir sjuk i år? cancerhosta till på köpet, kul!, kul liv. Bara för att jag om mindre än en vecka ska tävla 5 skate på JSM, och vid denna tidpunkt formtoppat mig! ;o. Jag som faktiskt hade tänkt träna svin bra, helvete!!!. För att ta ut min vrede så cancerhostar jag ner hannah så hon också får lida lite(y).

men till roligare saker, jag och hannah var i lule  shoppa och på sminkkurs på make up store igår ;DDD vilken fenomenal affär de är!


RSS 2.0