RIP

min älskade ägo del är ett minne blott, tappade mobilen med skärmen rakt ner i asfalten igår, skärmen sprack och dödsfall är konstaterat.

Vilket väder😍

Vilket väder vi har, njuter till fullo!







Jöbb

Jobbar på min lediga dag.. Som jag hade tänkt spendera i stugan, men cash is king. Så blir 9 jobbdagar i rad innan en hel helg på pite havsbad med Husvagnsmys och pdol!;) men far ändå till stugan ikväll och sover till imorn då jag jobbar kväll, så hinner njuta lite iaf! 




Fina dagar

Har haft fina lediga dagar med Anton, grillat, klubbviken, myst på stan, spanat på Hannah (hehe), olearys, bowling och en massa mys!;)




Idag är de fredag och jag jobbar förmiddag och kväll imorn, så då passar vi på att åka hem till byn!

Kap

Handlade för första gången på Tradera förra veckan, finns ju himlat allt där. Har varit ute efter ett par Levis shorts men inte hittat den färg jag vill ha, så vann jag en budgivning på dom perfekta för 210kr, istället för 600 som som kostar nya. 



Världens bästa kille

Jobbade kväll igår, jag och Hanna bestämde sig för att gå ut å ta nån drink på stan då vi sluta. Skjutsade hem Jennifer och snabba mig sen hem för att snabbt byta om, och då jag står i hallen kommer plötsligt Anton in genom dörren!!! Blev helt i chock, haha, han jobbar i Gällivare i helgen, slutade 8 igår kväll och började 7 imorse så de kopplade verkligen inte vad han gjorde här! Haha, så himla fint! Blev så galet glad😀 saknat han så fruktansvärt mycket i veckan så de va guld värt! Så han följde med in till stan en sväng, sen for han tillbaka till Gällivare 4 imorse. Vad skulle jag göra utan dig?❤️ 

Nu jobbar jag kväll, jag och Hanna har fått tacopaj av en kollega till middag, haha, och igår fick vi räkpaj, inte så dumt å jobba helg här inte..;) efter jobbet ska jag till Agnes där massa skidbrudar är.





Paradiset


Malins bild 

Ljuvliga sommar

Tjena! Här sitter jag och tar de himla piano på balkongen och luktar på min basilika! Ljuvliga sommar, och inte är jag bakis heller, blev bjuden på middag hos min klasskompis och numera arbetskollega Hanna + några till från klassen, och sedan blev det utgång på båten, hemskt trevligt. Sen sist har jag även hunnit jobba mina två första nätter i hela mitt liv, de va hemskt, inget man vill återuppleva. Samt varit på festival i Vuollerim av alla ställen, myst en massa i stugan, och behövt säga hejdå till Anton än en gång, men på måndag kväll får ja träffa han igen!😀 

Ska snart bege mig till stan, ska käka festivalmat med Sanna, Jonas och Jennifer, åka karuseller och kanske besöka något öltält, de blir fint! 









RSS 2.0