Friday

Så var de fredag och jag börjar min jobbhelg.. Men har iaf haft en grym vecka! 
Visade sig att min klipptid var onsdag och inte tisdag, som jag trodde.. Haha, så fick köra en extra sväng till Boden. Men iaf så fick jag min utväxt och toppar fixade i onsdags, sen hängde ja på friends uteservering med Anton och Tomas. Sen följde Anton till Vivi ocj provade rida, haha, så duktig så 😀.  Hann springa en sväng och sen kom Jenny och hämtade mig så for vi till Petra där vi välkomnade Jossan och Ulrik hem från Australien! 
Igår lunchade jag  med klasstjejerna på mat och prat, hängde hos Vivi, och sen bjöd vi Petter och Malin på grillat😀



Fredag hela veckan

Veckan jag och Anton taggat till hela året är här! Förra året var slutet av maj magisk, hängde på uteserveringar och på färjan och mådde gott i värmen! Nu verkar värmen äntligen infunnit sig i Lule igen, och jag älskar det! Ser fram emot en sommar i Lule :) 
Har tajmat in att vara ledig måndag-torsdag denna vecka (dock Vfu fre-sön). Har storslagna planer hela veckan! 

Idag har jag hunnit träna två pass, hälsat på Tomas, storheden, solat, planterat lite kryddor (blir massa mojitos i sommar) och morötter på balkongen, insåg då hur skitig den var så rengjorde den (tack för inspirationen jenkan, haha), tvättat och till middag blev de grillat, Anton är i klass med Fredde i solsidan när de kommer till grillning .
Imorgon ska jag till Boden och få håret fixat hos Emma, min utväxt är inte ok.




05.44

God morgon... En dag i Öjebyn väntar och jag har sovit typ två timmar känns de som. Men har iaf haft en toppen helg i Lule, fredag bjöd vi Tomas på grillat och lördag for ja till Boden med saknade tjejer på fest hos Helena! 




Rättspsyk

Jag lever och har flyttat tillbaka till Lule igen! Har börjat sista vfun för i år,  om ett år har vi slutpraktiken, och efter det är jag färdig syrra! Sjukt, blir mörkrädd. 
 


Bilder från  helgen 😍 

RSS 2.0