Ibland har man tur

VFUn är igång! Verkar super bra hittills 😀 

Har prickat in och jobbat kväll mån-tis då Lule bjudit upp på riktigt vårväder så har hunnit njuta av det båda dagarna!
 







Tack kung bore

Lördag morgon vaknade vi upp till 1 dm ny snö!!! Måste utnyttjas till fullo! Tog skotrarna till vitberget och tänkte köra upp till en stuga där på toppen och grilla men de va så mycket snö så vi tog oss inte ända upp på toppen, men fint var de för det! 
Sov hos mamma och på morgonen for vi till mormor och Tore och kollade på 5 milen innan vi hämtade Johan och for på kanis! Sjukt härligt före i lössnön, mera sånt! 

Innan vi for tillbaka till Lule klippte Hannah farmor så då hann jag träffa båda😀












hatten av

Just de, idag har Eve tagit JVM guld i skidorientering i estland!!!
GRATTIS, du är grym!
 
 
 
Det har gått bra för flera svenskar, och hela 6 norrbottningar är med! och pappa med som vallare, han verkar sköta sig bra han med!
 

Sunlight

Släpade mig ur sängen  kl 7 imorse (får lite ångest av tanken att på måndag ska jag vara på praktiken ombytt å klar den tiden) och for på funktional cross på stil, många jobba intervaller och avslutade med tabata, ack så jobbigt men ack så skönt efter åt. 
När jag kom hem igen tog jag fram sy maskinen och mästrade lite med mina sykunskaper 😆, sydde ihop Antons byxor, och ikväll tänkte jag ta mig ann hans andra byxor där knappen lossnat, kan ju gå lite hur som helst.
Efter lunchen for jag till Vivi, red och myste på i stallet, saknat bajsdoften.. Haha

Anton får middag av skolan idag, tredje gången detta skett på två veckor!!! Jag har läst över 1 och ett halvt år och aldrig fått nån himla middag!! 

Kl 7 ska jag iaf  på yoga, förhoppningsvis har jag blivit mjukare sen sist. Var ju förresten på 1 timmes behandlade massage igår på stil (stil har allt man kan önska) fruktansvärt skönt och välbehövligt!!

Nej, jag har inte alltid så här roliga dagar, har bara haft de grymt slappt senaste veckorna, så jag har hunnit med massa kul varje dag.. Men på måndag börjar allvaret igen, praktik 4 veckor på hematologin i sunderbyn, men det ska blir så kul!!! (Förutom uppstigningen på morgon då..) 
Nu ska jag faktiskt plugga lite för en gångs skull innan yogan, puss å kram




Bra tisdag

Började dagen i stallet, Vivi var super fin och jag börjar komma på mig själv mer och mer om olika knep och så. 
Efter lunch hängde jag och Sanna på unik och försökte med lite psykiatri plugg.
Åt taco till middag och sen for jag Anton och dima till måttsund och åkte slalom, riktigt härligt. 
 




Guld x 2

I helgen har vi varit med om historia, som min bror sa "tror inte vi förstår vad som egentligen har hänt, de här kommer man prata om i 50 år framöver". Pratar såklart om våra grymma skidåkare, dubbla guld och helt sjuka lopp. Nog blir man allt lite sugen på att tävla igen..;) 






Lördag

Ikväll ska jag få hänga med mina fina tjejer (- Pernilla som lever livet i Schweiz),  då Emma bjuder upp på födelsedagsmiddag då hon fyller år på självaste hjärtedagen! 

Från i höstas då vi firade mig och Jossan


Happy girl!!!!

Idag har jag följt Elin som jag lärt känna via josse, till hennes häst som jag ska hjälpa henne med nån dag/vecka!
Kollade gamla blogg inlägg och 1 februari för 4 år sedan sålde vi min älskade pedro. Efter de har jag ridit kanske 3 gånger, har varit så sugen men liksom aldrig blivit av. Så frågade Elin mig, så kul!!! 😀 
Med tanke på hur lite ja ridit på senaste tiden var jag lite små nervös, och förvarnade hon att jag inte skulle vara särskilt bra första gångerna. Men de gick helt klart över förväntan!!! Vivi var så fin och de va grymt roligt och är beredd på träningsvärk imorn! 
Längtar till tisdag så ska jag och rida igen!

Efter jag varit där for jag och fikade med mina kära bröder på friends och efter de for vi hem för alla hjärtansdag middag med mamma, och nu ligger vi och ser på tv, proppmätta av alla gelehjärtan..;p




Alla hjärtansdag

..började vi fira redan igår på cgs! Jag åt ren och Anton oxfilén, och panacotta och créme brule till efterrätt. Älskar cgs. Sen drack vi lite vin och såg film, mys!

Jag älskar min kille mer än jag någonsin trott att man kunde älska en människa! Tack för att du finns, du är den bästa❤️

Glad alla hjärtans dag mina fina läsare (Hannah och Jennifer, och kanske nån mer, haha) love you❤️





Yoga

Pallrade mig ur sängen halv 7 imorse, trots ledig dag, för yoga time! Bra start på dagen och att jag är pinsamt stel kunde återigen konstateras. 
Mysfrulle framför Nyhetsmorgon 
Dammsög
Pluggade
Lunchad sen på pastabacken med Antonio, himmelskt gott
Shoppade
For på gymmet och träna ben
Hämtade Anton i stan
Middag
Dog
Fick krafter igen 
Så därför tänkte jag sätta upp några tavlor jag pysslade ihop för nån dag sen.
Man borde pyssla mer, de är kul!





Bra långhelg

Fick en grym lång helg denna helg också!
Fredag tog vi skotrarna och körde till kåbdalis, där träffade vi lull,Jim och gurra, åt lunch där och körde hem igen, totalt 13 mil, lagomt mör i kroppen bjöd pappa upp på grillat på kvällen! 
Lördag var vi på Jokkmokksmarknad, köpte mat och godis ;) hehe. Hann hälsa på mormor och Tore och skjutsade Isabell och Sabbe till Boden på kvällen.
Idag har vi kört lite skoter igen, var lite dålig sikt så vi lekte i kramsnön istället!
Också har vi hunnit se lite OS såklart. 









Bättre vän är svår att hitta...

Detta är då från ett inlägg från några år sen... Haha, the one and only mab ❤️




Pärlan

Vaknade upp hos mamma med två katter stirrandes på mig ;) och istället för att plugga for jag ut och sprang innan frullen, sen har jag gått på byn i bästa inrednings affärerna! Konstigt nog har Älvsbyn mycket bättre utbud än Lule, eller så har jag bara inte hittat några guldkorn i Lule än :p
Sen har jag lunchat med mamma och nu kanske jag borde plugga lite. Sen har jag tänkt våldgästa Hannah eller Emma om dom inte jobbar. Och ikväll middag hos mormor och Tore för att fira han ;) bra dag! 

Min toakompis

Finns hopp för våren

Ledig, Sovmorgon och vaknar upp till sol och -3! Så startade dagen med årets första prom på isen och ett leende på läpparna, magiskt 👌






Bästa kattskötaren ever




Lillen trivs bäst på mina axlar


Sämre dagar har man haft

Helgen har erbjudit magiska backar, rolig åkning, sol, blåst, grym afterski, grym mat, kanske lite för mycket mat, skratt, dans, roliga fester och utekvällar! 
Hemskt roliga dagar helt enkelt 😀








Haha, älskar den här bilden




RSS 2.0