tillåt mig skratta

jag roar mig genom att hitta gammla sommar bilder från 2007, ha ha ha.

 
lille frida


 karnelval


jag&Linnea i idre, haha, fina minnen!
 
agnes i sina yngre dar

haha, examen i 7an.

pappa rider ponni på gotland

hannah försöker desperat ta ikapp på steffes vassa löpsteg

julpyssel

monkan slog till med julbak och pyssel på måndagsfikat.




elin bidrar på alla sätt.


något inte karl gör!


voice

elin saknar när jag var sjuk och bloggade hela tiden. Men nu har jag ett super mega långt hål som jag egentligen har träning på, men får inte anstränga mig så ja sitter på skolan och ska plugga. Perfekt tillfälle att blogga!
Kan berätta att de är mycket skönt att vara tillbaka och träffa alla igen, och alla mobbar min röst..... De skrämmer mig att ja kanske alltid kommer fortsätta ha den, inte riktigt så här, men ja låter verkligen inte som förut. Carro gilla den, hon tycker ja låter som en stockholmare. Emma skratta i en kvart, vet inte hur ja ska tolka de... Anton tycker den är "helt okej", ett mycket tveksamt helt okej. Inte okej alltså.


idag är kallt, idag vill jag ha sommar och mitt lockiga hår!

det jag menar...

Nog vet vi alla vid det här laget att Ida är väldigt matglad, men att det till och med går så långt att hon börjar frossa på min begravning...

saken är den att jag inte är det minsta förvånad.

Glass tio i topp.

Coach E, eller chefen som hon också fått för sig att kalla sig?? förstår inte vars hon får sånt i från? Hon vet själv att jag alltid haft övertaget över flickan! De är min gammle vän Elin enkel V ja pratar om, och gammal de är hon!
För er som inte känner flickan kan ja berätta lite kort fakta..
Hon kommer urpsrungligen från Sundsvall, men har i desperat längtan efter mig flyttat till Umeå, för att förhoppningsvis få syn på mig lite oftare... Sen smyg ringer hon till min pappa hela tiden för att förhoppningsvis få höra min fina stämma i bakrunden, dock försöker ja hålla mig undan så gott de går.
Annars är hennes favorit sysslor,.. äta glass, kommentera min blogg, längta efter min häst som jag inte har, förstöra korthus och hänga vid bajamajorna på oringen. Ja, mer finns inte att veta om flickan. Eller säger man "flicka" om personer i hennes ålder????
Bara för att jag tycker så extra synd om henne för att hon inte fick träffa mig i veckan ska jag uppfylla hennes önskan om min glass 10 i topp lista :D

Eftersom jag i veckan blivit en väldigt erfaren glass ätare så kommer nu den mest korekta glass lista ni nånsin kommer skåda.

1. Överst har vi en självklart val: Magnum temptation CHOKLAD, skippa den med kola, de funkar inte. Dock kanske denna inte är att föredra för dig utan halsmandlar och inte riktigt kan tugga. Men den förstjänar ändå en första plats.
2. Här har vi såklart min älskade Twister, har inte svikit mig en sekund i veckan.
3.Ben & Jerrys half baked, japp, såäre. Kanske hade ni gissat på en högre placering. Men nej, den är fantasiskt, men ger lite avsmak om man inte ätit på några dar och har lite av den sura konsistensen i magen.
4. Fjärdeplacering går åt päronsplitt, alla har väll varit med om när man får en glass och sen den gröna komma fram.. NEJ INTE PIGGELIN :O men så smakar man och blir som lyckligast på jorden över att det var en päronsplitt.
5. Här har vi gammeldags vaniljen som kommer i dom här små kartong förpackningarna och man dela dom på hälften, och slipper all disk. Perfekt.
6.Här kommer solero glassen, ní kommer väll ihåg den där med gröna små kulor? HElt perfekt glass som dom slutat med? :o. Dock ett stort minus att den smälter och glassar ner hela hannahs bil!!
7. Här har vi sunderby sjukhus avdelning 44as jordgubbsglass i bägare. Den funkar helt klar på operationsdagen när sjuksköterskorna bara tryckt på med piggelin. Den är väldigt speciell kan ja tala om.
8. Här har vi från samma fabrikör som gammeldags vaniljenfast med kola smak, ops denna funkar bara om man har chokladsåsen som stelnar på. Alltså kan man inte köra på "ingen disk metoden", här måste man ta ut glassen i en skål.
9. Här kommer en specialare, ni hugger ner all frukt ni har i en skål och äter de med kladdkaka och GBs äkta vanilj. En smak upplevelse sent att glömma, dock svier apelsinen rätt bra i halsen :/.
10. Här kommer den ni alla väntat på Piggelin, svenska folkets favorit. MEN NEJ, vad har ni för problem? den är inte god, den smakar bara sjukhus. Kanske för att jag bara äter den på sjukhus. Men ack så bra halsbedövare för de, därför förtjänar den en plats på listan.


getting better

igår kände ja att de var nog, jag behövde miljöbyte!!!
så när hannah kom från skolan traskade jag över, och sen på kvällen kom elin också! ;D och jag har aldrig kännt mig så frisk. Eller, typ. Betydligt bättre än vad de varit, en helt ny människa!

Sen plingar de på dörren och där står min kära klasskamrat Anna med en låda fika som passar mig helt perfekt och en lapp på: "Krya på dig Ida <3 / OP2"
ååååååh, tack så hemskt min älskade klass! Jag saknar er. Får inte glömma älskade marja-lena också, tack!

Sen är ja sjukt glad över att ha sovit en hel natt utan att vakna och velat dö! så idag har jag julbakat med mami :)




skithals.

ååååååååååh, jkosdfosfjksdkf. Döda mig!
Kan de nån gång sluta göra så fruktansvärt ont??!!!???


Agnes 16 år!

en väldigt speciell dag är det idag, nämnligen min älskade lille Agnes födelsdag!!!! 16 år blir flickan, åååh ja vill bara fälla några tårar, så fint.  Och jag får inte va med och uppleva detta med henne :(((.
Men iaf, gratttttis lille vän!!! ja önskar djupt att ja kunnat få ge dig en puss på kinden. <3





montan

i morse fick jag ett glatt samtal av min kära hannah som berätta att hon skulle komma över när hon kommit hem från skolan, såååå bra! ;D så nu känner jag min som en ny människa, kanske om jag skulle duscha för ovanlighetens skull, inte för att jag ska vara ren inför henne, för de är ja aldrig annars. tro mig, de händer inte ofta. Men bara för att man känner sig mycket friskare då!, fårse, ja kanske stannar här ist. Ligger och myser i mammas tempur säng, så nej, jag lämnar den nog inte, slår på en film ist, de blir bra. PUSS


Josefine spett.

när man har så tråkigt som jag, och då pratar vi väldigt, väldigt tråkigt. Så tråkigt att de går så långt att man finner sig själv googla precis allt! Allt som finns, alla ja känner..
de roar mig rätt mycket faktiskt, till exempel att ja hitta massa skidreslutat från antons förflutna.
Dock klår inget när man googlar på min fina vän spettans namn, alltid lika roligt.


första bilden som kommer upp.
Dom påminer sååå mycket om varan ;D


en oanad talang.

RESULTAT KRETSLOPPET 2002

    H 9-10   1,9 Km      
               
  1 Karl Edenroth 92 Strömnäs GIF 8:24:00 00:00
  2 Viktor Brännmark 92 Älvsby IF 9:21:00 00:57
  3 Anton Sandgren 92 Vidsel IK 9:34:00 01:10
  4 Markus Lundin 92 Strömnäs GIF 9:39:00 01:15
  5 David Lindkvist 92 Strömnäs GIF 9:42:00 01:18
  6 Samuel Lindehag 92 Strömnäs GIF 10:03:00 01:39
  7 Henrik Öberg 93 Norrfjärdens IF 10:11:00 01:47
  8 Mikael Edström 93 Strömnäs GIF 10:26:00 02:02
  9 Niklas Sandström 92 Strömnäs GIF 10:31:00 02:07
  10 Andreas Wiklund 92 Strömnäs GIF 11:11:00 02:47
  11 Johan Eriksson 93 Norrfjärdens IF 11:37:00 03:13
  12 Christoffer Granberg 93 Öjeby IF 12:17:00 03:53
  13 Robert Ström 93 Öjeby IF 12:52:00 04:28
  14 Tomas Andersson 92 Hemmingsmark IF 12:53:00 04:29
  15 Daniel Lundgren 92 Storfors SK 13:21:00 04:57
             


denna dagen, ett liv.

jahapp, då börjar min vecka när jag inte får vistat någon annan stans än hemma.
Okeeej, sjukt skönt att inte va i skolan.
Men nu är de så här att ja suger på att vara hemma själv, jag är redan less!
Veckan kommer blir sjukt lång, och såååå tråkig!
sånna här dar vill man bara baka nå fett och trycka. Men, kan ja de? NEJ.
igår skulle ja ge mig ann köttbullar och makaroner, lätt mat, lätt tuggat. Kan inte gå fel.
Efter en timme hade ja lyckats få i mig 1 & ½ köttbulle och kanske en sked makaroner. Sen gav ja upp, och de värsta är att ja är ju hungrig som ett svin. Vore lättare om ja inte hade nån matlust liksom... tur ja har min ben och jerry. sviker aldrig. Jag saknar anton super mega mycket! Skidlinjen har läger i arvidsjaur, ja får inte va med.
Jag vet, de är super synd om mig! de tycker jag med.
Ajja, okej, nu ska ja mysa med senaste sesongen av desperate housewives, kan inte bli fel. Kommer älska den här veckan! ;D, tills ja har sett klart alla avsnitt..

okej, ja är inte så här deppig. de är sjukt skönt faktiskt. trots allt bara första dan, vänta till mitt inlägg på torsdsag...
Dock saknar ja knappen ja hade på sjukhuset. Bara ett tryck och hela sunderbyns sjuksköterske styrka kommer inte rusande och är beredd på att göra vad som helst för mig ;D varför följde inte den med hem???


förgyller inlägget med en bild för daladubbel 2009.
Linnea har fast bestämt sig att de har satt sig några kilon på min mage, jossan håller bara med.
Jag försöker desperat hålla in den och besvia att dom har fel.
En vanlig syn före start.

home again

tack så hemskt min älskade vän!!!!!
finaste du nånsin skrivit, och mycket fint har du skrivit <3


Nu är jag iaf hemkomen från sunderbyn, att komma hem därifrån är svårslaget! trodde, tills ja fick världens finaste presenter av min älskade montana! eftersom flytande föda och glass är min största näringkälla just nu fick ja en helt superb mugg, den är så exemplarisk. + världens godaste dryck, varma koppen! + massa paraplyn i fina färger + choklad, som smälter helt perfekt på tungan!
Kommer en superfin bild på alltet sen, keep in touch.
Nu ska ja försöka övervinna min pain i halsen, och låta tungan sluta vara avdomnad. Så ja slutar prata som en utveckling störd ;D


manvoice

hai hai!

neemen, Ida Nojen min fina vän, vet inte när du läser dethär, men om det är innan 06.30 i morgon bitti så önskar jag dig lycka till på din operation, är det efter det så välkomnar jag förhoppningsvis en ny manvoice till jorden. det skulle vara så fint, vi har alldeles för få kvinnor med mansröster på denna jord! i vanliga fall brukar man väl få ljusare röst av att ta bort halsmandlarna? I så fall får vi hoppas att Idas fall är ett undantag :D hehehehhe

ses förhoppningsvis i morgon efter 1 nån gång så vi kan leka i lekterapin och komunicera med varandra genom papper och penna, det skulle jag gilla, och du, jag tar med mig nils!! Han vill så gärna träffa dig, eller så är det bara nåt han säger för att få leka??? :s

synd att du inte kommer kunna äta på några veckor, annars hade jag bakat alla världens sorters fika och tagit med till dig i morgon, fast iofs skulle jag ju kunna blanda ihop allt med en stavmixer och stoppa ett sugrör i det, smaklig måltid! :D

lycka till fina du, puss! ;*




känner att denhär bilden sammanfattar inlägget rätt bra!


/den trogna grannflickan ;)


biffida

så här söt var jag idag!, okej, ja va inte ett dugg söt, bara jättesuper kall.
men iaf, De ja vill visa med denna bild (som jag snott av sabina) är bara hur otroligt biffig arm jag har fått, måste ju säga att ja har blivit rätt stark också. typ.
Enligt facebook borde ja tävla i tyngdlyftning, och fejjan har aldrig fel!
Sen gillar jag också att Rasmus inte våga tävla i armhävningar mot mig, han var helt säker på att ja klara minst 50!

HAHAH, kul att nån har höga tankar om mig iaf.

juice

gjorde kaoz med hannahs kök.
De enda ja ville var att få lite läskande ur kylen, inget mer.
Öppnar dörren, så som jag gjort tusen gånger om!
Brukar alltid gå så bra så, inga problem med den dörren tidigare liksom!
Men denna gång, såklart, varför händer detta mig?
Iaf, ut kommer en alldelse nytt juicepaket.
Flyger
Allt går i slowmotion
Landar på golvet.
SPLASH
Paketet sprack
ut kom juicen
pulserade
fortare än nånsin
allt stannar upp
inget rörs
bara juicen som vill ut
och ut kommer den
över hela köksgolvet
hela mattan
JAG SOM BARA VILLE HA NÅGOT LÄSKANDE!!!
men ja tog tillfället i akt och sörplade upp juicen med sugrör
ni som inte gjort de förr,
gör de. Finns inget som liknar en sådan upplevelse.
ni som inte tror mig
de är sant, ja har två vittnen.
Passade på att slicka upp de som en katt också.
Golvet var hyffsat nystädat enligt Eva!
hyffsat.


word

undra vad anton gör just nu?
kanske ska sträcka mig efter mobilen, 
nej. Den är långt bort.
Kan ju lika gärna skriva till han på fejjan!.. eller ne justde,
han tog BORT MIG SOM VÄN IGÅR!
...rar pojke ;D


känner mig alltid lika älskad!

våra brister gör oss till människor.


..och dom är många!


kaoz

igår var ja sjuuukt duktig!
Första vallade jag mina skidor, helt själv, rengjorde dom och allt!.
Sen kände ja för att dra fram symaskinen, en söm hade gått spruckit på en ficka. Blev så fint så.
Min första tanke när ja vakna var hur duktig ja var, drar på mig byxorna.... FAN, jag har sytt ihop dom med framsidan......... så var min dag förstörd. Snart ska vi ut på träning, förvånar mig inte om jag inte har ett dugg med fäste!
De enda som håller uppe mitt hopp nu är måndagsfikat ikväll!!





fredag

hej, jag är med Anton och Hannah, vi är grymt coola! okej. Hejdå



vidsel in our hearts.


denna ljuva kväll skippade jag och mina kära vidselare svenska och for på klubbträff med skidklubben, mycket trevlig och intressant kväll må ja säga! Tänk att vi har så många i våran lilla klubb, hade knappt träffat hälften.

paj!!

är djupt besviken, då menar jag djuuuupt besviken. En kniv i ryggen. Ner trampad. Sårad. Förstörd. Känner hat. besvikelse. mord. tragiskt. död. en förhoppnings som vändes för att sen raseras. en hård kniv i ryggen.

vi trodde inte detta om dig, våran vänskap var en av världsklass. Friends 4 ever? var min tanke. Ack så fel man kan ha... såg fram emot ett fint år i skidspåret. skriva ponni blogg tillsammans. En fin kväll med ugglan 1 gänget. Ha ett fint år i våran fina by, men ack så sviker du oss för ÅRE?!!!!!???? HALLÅÅÅÅ? varför detta svek? fattar inte, förstår inte, varför blir de så här?????

Pajjen, de här kommer inte funkar de vet vi alla. Sen att gömma sig så här sista veckan, näe ja förstår inte. Vill bara gråta. Med detta vill ja egentligen säga att ja hatar dig, men de vore nog lögn....  För vi kommer alla sakna dig, speciellt jag och emma, vi är i djup depression de människor som fått mest ut av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut, detta liknar en cirkeln, och cirkeln har inget slut.



Halloween 2010




elin nilsson, herself


men lille ven!?








bilderna blev fläckiga, vet inte varför.

håll i mig och släpp aldrig taget.


jag är på gång nu...

...vill du va med? Kom hör min sång nuuuuuuu ska du få se., jaja ni fattar :)

i alla fall så vill jag bara skriva hur ledsen jag är att jag inte kan ha på mig mina tofflor ikväll, ida kan ha sina, larmet är kvar på mina av nån skumm anledning :(

vill ha en kallaflaska just nu, men har ingen! Ingen tyckte om det jag och elin bakade heller...

och ig får jag på matteprovet...

allt är toppen idag för nyberg med andra ord, typ.

det firar vi med en fin bild på mig och min favoritgranne Stuart :D

faaaarligt snygg tjej!! akta!         ...lång var jag också :)


gillar att skriva sånna här inlägg i idas blogg som ingen fattar nå av :D



toffel

kan ju inte annat att älska när jag 10 över 8 denna morgon kollade på klockan och njöt av att massor av små söta barn satt i skolan, medans jag kunde somna om i min sköna säng!
Gymnasiebarn är helt enkelt bäst så vi fick en dag extra ledigt, så jag och min fina hannah tog bussen till Pite och mös och shoppa på stan hela dagen, helt perfekt sista dag!

Vi gjorde de bästa köp vi nånsin gjort..

var sitt par av dessa underbara tofflisar!

jag älskar dom! jag älskar inte att lovet är slut, för det har varit helt perfekt!
snart kommer anton hit och imorn far han tillbak till arjeplog och jag träffar han inte på typ 10 år! eller några dar eller nå sånt... samma sak.


mormor!



grattis på födelsedagen världens bästa mormor <3

en häst...


...en häst, men inte Clements!!!!!!



ELLERRRRR?????


saw

jaaa! då ska ja göra ett inlägg då.
Kan berätta att igår var vi och såg saw 7 i 3D i pite, den var väll rätt ok ;) it så mycke 3D kanske, mest blod.
Innan vi for klippte hannah Anton också, så nu hatar han inte mig längre... ;)


upd.

okeeeej, ja ska skärpa mig!
men nu är jag med hannah och elin, så de går int. Hejdå


RSS 2.0