nollning

nollningen är igång,
gårdagen blev våra söta och ack så oskyldiga nollor utskickade och dumpade längs en mörk väg i ödemarken, framför en skylt med Älvsbyn, och ett visst antal långa kilometer. Tråkigt, fantasilöst, är väll de vi har att säga om saken. Om vi tjejer hade fått lägga nått oss i hade allting blivit så mycket bättre...

Jag skyller allt på ke. Som nu tror att han är nått för att han tagit min plats i emmas rum.. Dock har emma satt mycket tydliga och strikta regler, följs dessa inte. Japp, tack å hej med dig, jag bär över sängen åt dig om de ska behövas..

Ida Norén ska aldrig behöva känna sig:
bortglömd
trängd
eller ej välkommen.



passa dig karl....

skola


evas sista hopp.

evabritt sitter i djupa tankar
plötsligt ser hon sin dotter hannah och hennes vän elin ta fram fikat från hannah födelsedag.
Det var en rejäl bit tårta kvar, så hon är fortfarande i hopp om att även hon kommer njuta och svälja denna underbara bakelse.
Plötsligt hör hon ytterdörren smällas igen.
Hannahs fina granne Ida kommer inklampandes.
eva - jahaaa, då var de kört...



dagens shopping...

...baddräkt och byxor med fyrkanter på, från monki! + lite andra småsaker :)



luleå

..idag med min fina hannah!
Så nu har jag äntligen fått göra mig av med min lön! ;D
















.

27 augusti

jag lever, men bloggen conectar inte riktigt med mig i dessa tider.
Jag kan iaf medela att jag nu klarat av min första skolvecka, som avslutades med palt med marjis <3
Sen kan jag medela att skidåkarna är äntligen tillbaka i byn.
Så jag kan medela att jag älskar de.
Sen kan medela att jag älskar att vi bor i ugglan 1.
Jag älskar att bo i bajsskrubben.
Jag älskar att jag sover i emmas rum ist för ke.
Jag älskar överraskningskalaset skidisarna fixat till mig och och spetten.
Jag älskar mina nya presenterna, spec hannahmontana blocket!

Nu älskar jag att det är helg
och jag älskar att jag sitter i hannah säng med hennes nya dator.
Jag älskar hennes webbcam
Jag älskar att jag har en bättre än hennes ;)
Jag älskar kakorna hon satt framför mig.
Jag älskar att vi ska mysa framför en utebio ikväll.
Däremot älskar jag inte denna förbannade kyla!!!!!.

här kommer några riktiga godingar, okej, de va lögn, några mindre graciösa bilder från hannahs fina kamera.






























yeaaah, va cool ja är.




en försök till ett fint kort med busan, lyckades inte. Detta är även en väldigt sällsynt, inte ofta jag håller i den katten.. lille engelbrekt <3

hannah, flicka 16

men gullllle hannnah ;D <3333. Du var lätt först brotsett från fejjan, och de är bara de som räknas! Och jag kommer och uppvaktar dig även om du inte vill att jag ska komma, eller om jag inte får, eller om jag inte kan, så kommer jag ;D

Tack förresten ni övriga för alla gratulationer;), den närmsta 1 och en halv timmen ska jag njuta av att hannah fortfarande är 16 ;D underbart..



måste ju säga att jag ser så mycket mognare ut nu, kan ju medela att hannah fortfarande är sitt gamla vanliga.. för justde, hon är 16 ;D hehehhehe

tummen ur röven

hej,

ida brukar ofta be mig gästblogga, det är liksom min uppgift i livet! Men den här gången har jag tänkt skriva självmant.

jag har tänkt skriva detta inlägg ända sen tiiiidigt igår, men har inte fått tummen ur röven för än nu.

Jag är jävligt ledsen att jag inte var först med att säga grattis igår... jag låg liksom uppe sent för att skriva det först, trots att jag var trött as hell!!!!! och ni tror inte jag somnar till typ 3 minuter i 12???? dum fråga, klart jag gjorde det... vaknar ca 3 minuter över 12, kollar på klockan och svär lite tyst för mig själv och skickar iväg ett sms fort som bara den!!!!! FÖRLÅT, OKEJ? ALLTID ÄR DET NÅN JÄVEL SOM SKA HINNA FÖRE MIG..., FÖRRA ÅRET SKA VI INTE ENS PRATA OM, DET ÄR BAAAARA PINSAMT!!!!!!!!!!

sen kunde jag inte ens uppvakta dig i går eftersom min pappa råkar vara född samma dag och jag kom hem klockan 8, så var tvungen skynda mig dit då... fan, jag är en fruktansvärt människa med ett hjärta av svart sten. du behöver inte uppvakta mig heller, jag förtjänar det inte.

och nu börjar skolan och ida kommer sluta 4 på fredagar, hoppas verkligen jag slutar 3, så vi kan gå hem tillsammans, just like the old days.

i alla fall så sitter jag och lyssnar på oskar linnros sorgligaste låtar bara för att få ännu sämre samvete över igår... den killen är heeeeelt amazing, kan inte få noooooooooooooooooooooooooooooog!!!!! fina låtar, fina låtar!

men ajja hoppas i alla fall ida orkar läsa dethär inlägget och att du förstår att budskapet är att jag är jävligt ledsen över att jag somnade precis när du fyllde en extreeeeeeemt meningslös ålder som 17. förlåt mig.



<333333333333333333333333


/montana

say you feel it to.


Grattis farmor!

Jag tycker om augusti, de blir alltid många kalas!. Imorn fyller nämnligen en viss år,.. ;).
Men idag är de min söta farmor som blir 84!


tove och gullan ;)



ny sport.

har jag berättat att jag ska satsa på en kariär som crossare?/cross förare?/ en som kör cross?. Ja en sån iaf! Eftersom jag la ner den enda sporten jag kunde för att satsa på tre som verkligen suger på. Alltså kände jag att jag behövde en ny sport, i helgen har jag nämnligen kört en crossare. Grym var jag, har inget mer att säga om saken. Alltså satsar jag nu på det!



Grattis Petter!




..och då blev han 20 :) jag vill också vara 20, jag kommer dock inte hinna fylla 20, eftersom de är 2013 och har ju redan världen gått under.. Jag får väll nöjja mig med mina 16 sommrar.. hur töntigt låter inte det? Hej, jag heter Ida, jag är 16.


jag vet vem jag är, när jag är hos dig.



Varje gång är som den första gång vi sågs, även om de över nu..

jag vill att min kisse ska vara här <3



Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann.

fräsch tjej

ooh, vad jag är mysig! Idag ska jag göra något ovanligt, tvätta mitt hår, inte gjort det sen i lördas.. Visst de är bra för håret, tycker bara synd om dom i min omgivning.. Ikväll ska jag laga mat med några fina matfriska flickor, alltså ska jag nu duscha! jag brukar inte vara så här ofräsch, okejdå, de brukar jag, ibland, men man ska inte känna efter så jäkla mycke, då är allt fräscht :) sen är mitt hår väldigt svårt att få helt rent, fast jag schamponerar 3 gånger är de ett parti som de aldrig når till,, någon mer som har detta problem, någon? . aja, nu gåre inte att undvika.. DUSCHEN.




luleåkalas



privatchaffis douglas










<3


hannahmontana

nu sitter jag och min älskade vän hannah som ääääääntligen kommit hem från arboga. Har jag berättat om att vi vinkade till varann på E4an? Det var de roligaste jag gjort i hela mitt liv. Frågan är bara varför hon fick för sig att  fara till arboga som ligger 4 mil från örebro när jag far hem från örebro?


frågan är nu, VARS FAN ÄR INBJUDAN TILL KVARTERSFESTEN????








stavproblem?

finfint inlägg emma, men annars stavas människa med ä, inte å. bara till nästa gång liksom.. ;)

FINSATE MÅNNISKAN <3

Emma Bergström


en klippa att luta sig mot..

jag en så snäll vän, tack för att uppmuntrar mig när jag är som mest nere... det finns ingen som kan säga så fina ord till mig.

Igår pratade jag med min vän på telefon, hon var så förstörd över att hon aldrig är nog bra i  nånting..
- asså jag kan ju aldrig göra nånting nog bra
- men joo, du är ju grym i allting
- men nej, jag gör alltid nånting fel.
- men vad gör inte JAG då??!!! ;O
- men ida, du är ju som nog dålig redan.

dessutom är denne vän bara med personer som är fulare än henne själv, de är därför hon umgås med mig :)
tack, för ditt stöd darling.


jahaa.

jag är sjuk, igen, förvånande? nej. Ultralång på söndag, kul, kan jag springa? tveksamt. OM jag kan springa, kul att springa med en kropp som inte rört på sig en hel vecka. nej. okej, de här suger. som plåster på såren, tog jag en spruta i armen idag, vare skönt? NEJ. 
ont gjorde de. träffade
pernilla O där,
hon hade fått emla plåster,
varför fick inte jag emla plåster för? ;O. näe, jag ska plågas till tusen.
tack.


så här synd är det om mig just nu.
de enda som piggar upp är att LK biljetterna är bokadeeeeee ;)

pedro

på väg till örebro stannade vi till lite utanför skellefteå för att hälsa på pedro och hans nya hem och ägare. Himla kul att få träffa han igen!, har knappt tagit i en häst sen vi sålde han, så de kändes jäkligt konstigt..
Dom fråga om jag ville ta en ridtur på han, jag har ju ännu mindre ridit sen vi sålde han, så de blev en ridtur för första gången sen i början på februari. Helt klart en upplevelse, man tror inte att man tappar så mycket som man gör, men de gör man, kände mig som en nybörjare igen, måste ta tag i ridningen igen när jag får tid nån gång.. bra, då har jag de skriftligt, nu ska de ske.
Han hade iaf blivit hur fin som helst lille gullpedde. En sak är säker, dom måste ha borstat han betydligt mer än vad vi gjorde, för jag minns han mer med en liten gråare ton... konstigt..
han har helt enkelt fått ett bra hem :)






home

efter 12  delvis regniga dagar i ett husvagn, måste jag säga att de är skönt att vara hemma.
Oringen var som varje år grym, trots regn, och att sista kvällen inte blev som tänkt...  så finns de få veckor  som är som en oringenvecka.


RSS 2.0