varmröra ^^

jag och hannah är bara för finurliga! ;)
Förra veckan klaga hannah på att dom inte hade nått fika hemma, (man kan ju liksom inte bjuda hem mig utan fika!) så vi bestämmde oss för att baka, men hittade inget bra recept. Så fiffiga som vi är (nästan lika fiffiga som elin :b ) improvicerade vi, de blev en "varm röra". Totaly eget recept å allt ;)
Den är grym!, seriöst, har knappt ätit godare. Så vi gjorde oss lite idag efter skolan.
Här har ni iaf receptet..

VARM RÖRA

Om man han er seg spis så her man på den på max till att börja med.
Sen tar man en lite kastrull.. OBS, börja med smöret :P

tillräckligt med FLYTANDEsmör
måttligt med havregryn
socker efter behag
överdrivet mycket kakao
florsocker så de räcker
en knutta sirap

rör ihop allt med en gaffel, sen her du de på spisen och rör om med en visp till de blir varmt :P

OBS, de bränns lätt fast och finns risk att de börjar lukta spya =)

Grymt gott ;D

Skolan idag var helt okej, gjorde inte nå särskilt, fick tillbaka NP uppsatsen, VG. Jag vet, jag är också chockad!
Sen tp, också helt slappt! Just de, från å med imorn har vi TP på helt tid fram till påsklovet. Så jäkkla skönt, kan de bli bättre? Inga vanliga lektioner på två veckor, bara lilla Ann i två veckor, NAAAAAAAAAAAJSSS!
Dock förstår jag inte vad vi ska göra? Hitils har vi typ inte gjort ett skit, stackars skådespelare som ska bli sminkade av oss! x)


 



 

Nu äre träning som gäller, jag laddar hårt inför USM lägret ;)




 


hej bloggen

ojoj, mer än en vecka sen sist. Men för mig har de varit samma som för hannah, jag blir deppig av datorn, och ännu mer av bloggen typ.. så de blir mindre uppdatering framöver ;b
Konstigt nog har mina besöker ökat ;o.

Sen sist jag skrev har de hunnit hända en del, en grryyymt stor besvikelse förra helgen. Fast jag måste nog börja erkänna för mig själv att det var nog den bästa lösningen, för tillfället iallafall. Vill inte dra upp de som hände på bloggen, dessutom orkar jag inte dra upp hela händelsen igen. Jag skrev av mig allt på engelska nationella uppsatsen i torsdags, och nu har jag bestämmt jag ska lämna mig de där bakom mig. De ska inte tas upp igen, på länge iaf. Nu ska jag bara fortsätta leva liksom :) De kommer ändå att fixa sig!

Förutom de tråkiga den helgen så var de ändå grymt kul med Emms och Linnea ;)  Dessutom tog vi silver i USM staffeten^^

De var lite deprimerande att komma hem till älvsbyn sen, men tur jag har min snyggingar här hemma också ;D <33

Fick brev från folkan i veckan, att jag hade kommit in på idrottslinjen, och kom på att jag kommer vara totaly sämst. Så i veckan har jag ökat upp min träning en aning, jag känner mig riktigt stolt ;b. Är så härligt när man kan börja springa nu igen. Provade mina nya OL skor också i veckan, dom var grymma x) hehe.

Igår var jag med min hannahpanna, och sen for vi med Elin, Linn och Anna och såg bio ;) myyyyys!
Hannah undrade om jag skulle följa till Lule idag, hade ju vart grymt kul, men jag måste spara mina pengar till göteborg. Dessutom har jag jour i helgen, och sen var de väldigt länge sen jag bara var hemma, men ska nog fara ut å springa en riktigt lång tur i de fina vädret snart ;)
Hadeeee. <3

I know superman

drrryg skoldag.
Idrott första timmen, men tränar ju själv. Så jag åkte en skidobana skidlinjen åkt för nån dag sen. De var ju kul iaf, förutom att de var svin isit och jag slog ihjäl mig flera gånger.
Men resten var allmänt jobbig.

men efterskolan blev de palt hos mormor, ..tha hungry wolf is back on track ^^

ikväll har jag pluggat klart på franskan, sen ..tro de eller ej, men jag har damsugit mitt rum ;D wooooho. Men de är bara för att jag får besök från kalix imorn, emma kommer nämnligen hit ;D ..man vet aldrig med sånna där stadsbor, då måste vara överkänsliga mot dam eller nå :b
Jaa, emma kommer då hit imorn, för hon ska åka me oss till övik på freda ;D höhö. De är JSM och USM staffeten som blev inställd tidigare iår. De blir najjjjsigt, + att jag får träffa min snygggis också ;D <3

och jag har också beställt nya OL skor, göteborgslägret är ju nästan snart ;D

men nu måste ja kolla igenom franskan, och sen sova i mitt NYSTÄDADE rum ^^
goooodnatt <3


3 månader, älskling <3

YES! nu har jag kommit på namnet på hannahs blivande hund. Kom på de när jag pluggade på franskan igår kväll. De är grymt, bara det att de är bäst att alla som ska träffa hunden inte kan franska eftersom de betyder soptunna. Den ska alltså få heta poubelle, tänk er en ful liten mops, så jävla gulligt ;D + att man kan kalla den för belle... ååh jag ska gå och köpa en åt henne på direkten! Vi måste bara få död på busan först x) hahah, nääe inte min lille beuuuus. Hon får ta och flytta in hos mig ist ;)

Men på tal på franska, måste nog ta tag i de hela nu. Skulle egentligen på skidträning. Men min mor påstår att jag lever ett för stressigt liv, och tror väll att jag ska gå in i väggen eller nå, vad vet ja XD Så jag tar nog ett springpass ist om jag hinner. Får ju ändå träna själv på idrotten imorn ;). Och ikväll äre ju desperate housewives, inte till att missa! Så bäst jag sätter igång.




som hannah säger, blondes have more fun

sååååja, nu är jag blond igen ;D känner mig redan lite dummare.. hmmm, hur ska detta sluta?
Iaf så gjorde vi inte hel blond än, de blev mer kola/beige/guld färg om ni fattar ;) jag ska bleka de en gång till närmare examen, så sen får solen fixa resten så är jag totaly blond sen. Så jag ville inte bli helblond ännu ;b.
Men sak förbi Emma imorn och hämta en färgboll, de fungerar ungefär som en inpackning fast med färg ;) hon hade en typ beigeblond som hon inte behövde ;)
peeeerfect.

nyvecka då, suck. Men går bara 4 dar, för på freda drar ja till övik på JSM och träffar min snyggggis, som förövrigt är i spaninen nu och blir brun. FUUUSK! Jag vill också vara brun nu, bort me snön!

Franskaprov på torsdag, så jag ska nog börja plugga lite på de nu. Vill ju inte svika molande lixxxxom, ..jag är nog hennes enda ljuspunkt i våran franskagrupp ;D


emmabesök

meldoifestivalen igår, näääe! Hela den där tävlingen har spårat ut totalt.
Jag och hannah såg nästan HELA, oj så duktiga vi är ;)  men för alla er som läst hannah blogg och bdb, så är de hannah som gillar EMD ;D jagvet, de är tragiskt. Men om hon gillar dom så får hon ju göra det, vi ska ha int mobba henne för att hon har en annorlunda smak liksom.

Hur som helst så är Emma på väg hit, håret ska äntligen bli ljusare. Fast vet inte hur, emma sa bara att hon hade en mycket bra idé, hennes idéer brukar vara bra. Så de ska nog bli najs :)


emma fixar till mig innan frisyrvisning


kolasås

melodifestival!!!??? :O
ska man orka se? har inte sett nån delfinal, och de enda låtarna jag hört är EMDs och snälla låten. Och jag räknar med att de finns värre låtar än dom, så ska man verkligen plåga sig igenom de där programmet?!

Har iaf precis gjort världens godaste kolasås, så jag tar mig nog lite glass å sås och myser i soffan och låssas titta på skitprogrammet ;)


snöras

hahahahahaha, för er som gått förbi mitt hus idag och undrat vad fan som har hänt så kommer här förklaringen..

Imorse hörde jag och mamma hur de knaka som fan i väggarna, och anade att de va alla snö på taget som tröck mot bron.
Sen när vi ska ut å gå, ser vi hur hela bron har lossnat från huset, plankorna å allt XD vi försökt få ner lite snö, men de gick inte så bra. Lite senare när jag är i stallet, får ja ett sms av hannah: Ida! hela eran bro har lossnat och ligger nu i snön :o
HAHAHAHAHA, så när vi sen kommer hem ligger hela bron ihopfallen framför huset xD





torsdag

jag har kännt mig så duktig i veckan!, inte på att blogga då. De har ju int blitt så mycket me de. Har inte alltid tid me sånt, men läs hannah blogg om nu är intresserade av vad som händer ;D hahaaha.
Men iaf, så sprang ja & min bror ett långt pass i tisdas, sen har jag fixat med harry så jag får fara och träna skidor själv på idrotten. Så både igår och idag har jag åkte skidor i 1&½ timme!  + att jag nyss har vart ute å gått^^
Men nu är ja less åka skidor, de är blir så drygt efter ett tag! Men snart blire orienterings dags. Två skido tävlingar kvar, sen ska ja börja ladda i för USM lägret i göteborg ;D

Efter min seeeega skoldag, så jag å hannsi typ 4 avsnitt av OC ;D vi har lånat sesong 3 av cornelia. Kan knappt vänta tills imorn, så vi kan forsätta se ;) jag har redan sett dom där avsnitten förr, så jag vet vad som händer. Men ändå ;D
Älskar sånna där serier!

Nu ska jag börja ladda in för nationella provet i engelska imorn :O gaaaaaaaaaaah! eftersom de svenska gick åt helvete, så kan ju de här inte bli så mycket bättre precis. Just de, andra världkriget prov idag, suck! ajja, blir iaf ett G ;b Jag och hannah börja fundera på vad historia ska ge egentligen?!
Kan man inte leva i nuet och framtiden typ?! De som redan hänt för flera tusen år sen går ju int att göra nått åt lixom.

hannah, alltid lika clever..

H - Men va fan är de me skallen?
I -
öööhhheeem...?
H - men den är ju helt trekantig!
I - De här är tecknat Hannah!!!



;

skola :o

måndag, och slut på lovet ;( usch! de var alldeles för kort. Och eftersom jag blivit sjuk IGEN!! :O ( typ andra gången den här månaden, jag måste ha sämst imunförsvar. ) så kunde ja ju inte träna, så de blev ju inge SPORTlov, men de va då skojj ändå ;DD i lördags var ja, Hannah Lars och Anton å körde skoter å tolka ;D hahah, de var grymt kul! Å igår vare tävling me Pedro i boden, de gick bra för å va första borta. Synd bara ja missa Lilla VM i helgen :/ också får vi ju int glömma att Linnea fyllde 16 igår!! GRATTIS;D

Jaaa, som sagt skolan börja om idag. Harry var på topp som vanligt..
H - Så, vem är de vi ska gratta idag?
Klassen - ööhhm..?
H - men Barbie så klart.

så grattis Barbie, hoppas du fått en bra 50 års dag!

Sen var PT på TP, (fyndigt ja vet).
Dom fota när vi bla. sminka Hento och fick fina långa ROSA lösögonfransar.
Efterskolan gick ja till Hannahpanna å käka :Å höhöhö. Nu har ja vart å tagit en pedde, Erika hade varit så himmla snäll å mockat ;D
Kom på när ja läste Hannah blogg att de är ju 90210 idag, har inte sett på hur länge som helst.


fredag

hallååååå, förlåt over mitt agretionsinlägg tidigare. Men ibland blir man så jävla besviken, nu vet ja ju int säkert.. men fan om de är sant :o de trodde ja verkligen inte om dig! :(

nu är ja iaf med hannah, hon blir man inte besviken på iaf :D höhöh. Hon äter så jag bloggar lite..
Iaf så igår var jag med Hannah Elin Linn och Anna ;D alltid lika grymt kul! Såg världens bästa film^^, ja lovar den är grym! + hallon&choklad/banan smoothiiiieee kan liksom inte bli bättre ;D

Idag vakna ja 8, för att jag var så ledsen över de ja upptäckte igår..   kan int skriva om de här, men om ni är  nyfikna kan ni ju fråga över msn eller nå;)
Iaf så for ja å red privatlektion, de var bra, ..då blev ja glad igen ;) Sen har ja lekt me hannah hela dan, och tagit ut min ilsk över henne XD haha, förlåt min ven, nallebjörnen i skallen var inte meningen :D Ikväll blire fruktsallad med hannah mamma och eva, höhööhhö (: muuuums!

:(

fan va arg ja blir! ;,( gå å dränk dig! </3

sportlov!

nu har ja varit dålig på att uppdatera, men det har iaf vart en supernice helg och början på lovet!

fredag -
efter skolan tog ja bussen till Lule och där träffa ja Linnea, så tog vi bussen vidare till den coola staden chaaaaalixxxx ^^ jag blev gode förvånad över hur stort de faktiskt är X) visste ni tillexempel att kalix har en rulltrappa och en pratande klättervägg? hur coolt är int de ;)
Iaf så sov vi oss emmsi, grymt kul & massa mys, och jag och emma fick byta våra skor ;)

Visste ni att 82 % kissar i duschen?

lördag -
då vare två tävlingar, gick int så bra. Men för elitemma blev de en dubbelseger ;). Jag vill också vara så bra! men emma har nu lärt mig hur jag ska åka fort, - tänk på "hot and cold" så gåre super snabbt^^
Sen åkte ja hem me linny till Lule, och var oss henne ett tag ;D Sen kom mamma och hämta mig.
Elin och Cornelia var hos Hannah, så jag gick över dit, de var också niceigt ;) Jag och Elin stanna till kl 3, höhöhö.

söndag -
Elin och Linn har fyllt år, för gode länge sen. Men dom hade deras partiiiiii nu ;D
Grymt kul hade vi!, fika, sjöng singstar, gitar hero, fika lite till, å spela ett svin kul spel;).
Sen var vi me om världens läskigaste händelse.
Linn bor nämnligen på en norrbottensgård i ett gode gammalt (men skitfint) hus, och för kanske ett år sen så hade veronica hört massa konstiga saker. Så dom tog dit ett medium som typ såg att de var andar i köket, creeeeepy! Men iaf så tog dom bort dom där andarna.
Men så när vi skulle sova så sov alla utom Hannah och Cornelia. När dom plötsligt börjar höra massa ljud och typ fotsteg nerifrån köket :o.
Jag hade somnat för länge sen, men jag vaknade av dom där steg :OOOO sen vakna anna också av dom där stegen. Fyfan!!! + att dom kom från köket :O Och de var ingen som hade varit där nere under natten.
Så jäkkkla rädda vi var! xD Fast de var ganska kul ändå ;>


Så de blev en toppen helg ;D

 

mys hos emma <3 och min och amanda klantiga fall vi sista kontrollen XD



världensbästa, jag och linns ubersöta hund som heter linus och inget annat ;) <333



har fler bilder på pixbox

RSS 2.0