Helg

Tentan är skriven och de kanske gick bra, tror jag. Och jag har helg!!!! ( - att jag jobbar imorn då) snart bär de av till brännmark för hejdå middag för Isabell och Pontus som flyttar till Malta imorn, inte alls avis, nejdå. På lördag vankas halloween fest och ska få parta med min favvotjej Hannah! Blir en bra helg de här.


En annan mys middag med min favvo-svärfamilj, där jag vågade mig dit i page, haha. 

Tenta på ingång

Befinner mig i Kristineberg för tentaplugg deluxe. Anton är här och jobbar så hängde med i söndags, har endast tentaplugg på schemat i veckan, tänkte att en liten övergiven by i Västerbottens inland (närmaste affär ligger 3 mil bort) passar utmärkt för tentaplugg, finns liksom inte någonting annat att göra. Är expert på att komma på saker som bara måste göras då de vankas tenta. Har tagigt en paus i plugget med en kopp pulver kaffe som jag hittade i detta enorma gammal hus.

De här tråkiga inlägget kräver en söt bild på Ella och Denise 


Så syns vi it nå mer

Godmorgon älskade lördag! Alltså finns ju inget mysigare än en vintermorgon? Har druckit kaffe med svärfar framför Nyhetsmorgon, älskar Nyhetsmorgon!  Laddar inför dagen vi alla väntat på hela hösten!!! SKOTERNS DAG... Haha, eller ja, Anton har taggat i flera veckor iaf;).  Så snart beger vi oss mot LÅ,  men jag laddar mer för att gå loss på cerveras tallrik rea och Hägglunds slalom rea!

Har en till glädjande nyhet! Transportern är nu ett minne blått, lille pärlan fick ett nytt hem igår! Kommer inte att sakna den




Återigen gräsänka

Har hämtat Helena på Kallax idag, vilket innebär att Thure har flyttat hem igen :(( buhu, blev plötsligt så tomt.

Men innan dom for hem så han vi avnjuta en smarrig middag med Jennifer & Sanna! 




Provade göra sorbet för första gången idag, riktigt enkelt och gott! Och till det provade jag en kola & vanilj pannacotta, hehe känner att de kommer bli mina nya standard ;)

Thure-vakt

Är barnvakt åt min favvo Thure fredag till tisdag, hihi, hemskt kul har vi, han har fått följa med lite överallt i helgen. 
Fredag fick han följa med till Miriam och Emil då vi bjöd in oss själv på middag, haha. For sen till vidsel där han fort blev poppis. Lördag fick han följa till Arvidsjaur för att kolla på husvagn åt mirre och skälla på renar, han hade blivit en hemskt bra ren-hund. Blev bjudna på middag hos mamma och for sen till John och Maria för öl och Nintendo 64 spelande, de enda tv-spelet jag nånsin kommer att förstå mig på! 
Söndag blev det Palt-kok i LÅ som vi bjöd Antons familj på, hemskt gott. Thure tyckte dock att de va hemskt tråkigt att koka palt..



Fjällsabstinens





Hög på livet

Måste bara dela med mig av den glädje jag känner. Har precis blivit klar med vår rapport på 22 sidor(!!) 9 dagar före deadline. Vilket innebär jag i princip bara har tenta kvar i denna kurs, om 15 dagar. Vilket innebär att de två kurser jag fruktat mest är nästan avklarade!!! Känner mig hög.




Låt mig presentera

Min käre fader, Sture, fast mer känd som "coach from hell"

När coach from hell inte piskar sina elever spenderar han mest tid i sin rosa vallabod, och klurar ut den magiska vallan som ska ta Ida i mål i Mora.
Annars försöker han tala med de högre makterna för att Ida ska ha någonting att åka på under skidor mellan Sälen och Mora 




Tisdag

Anton ville ha en uppdatering, så varsågod ;)
idag har jag en "ledig dag", vi skippade grupparbetet så har pluggat hemma istället, gött. Så förutom att plugga har jag haft en effektiv dag och har även hunnit ha långfrulle framför Nyhetsmorgon, de bästa! Tvättat, städat, Promenerat (förkyld:( ), gjort matlådor, hämtat ut mina nya skor på Ica, hihi, nu ska jag baka en (förhoppningsvis) god kaka som tjejerna ska få smaka ikväll! Och förhoppningsvis minska resten av fikalagret jag har i frysen..;) 




Långhelg

Har haft en bra långhelg med min käresta då vi båda kunde ta helg torsdag eftermiddag!

Så redan torsdagkväll tjuvstartade vi helgen 



Frågan är vad han mest längtar hem till, mig eller sitt  ps3;) haha

 Fredag passade Anton på att klippa sig också gick vi en sväng på stan. På kvällen var vi på teater/ musikal, la cage aux folles, som jag mamma och mormor sett i Stockholm, blev så glad då jag såg att den skulle spelas i Lule 😃 hihi. Innan åt vi tre rätters på bistro Norrland, riktigt gott!

Så många underbara minnen

Blir så glad i hjärtat av gamla bilder


Alltså, HAHA? Va tydligen agent på peace and love





Fjortis ligan på g mot disco i Idre, haha
Grease 



Håret!!!!...





Haha, examen i nian 





Så va de måndag igen

Helgen har passerat åter igen... Har haft en rolig helg! Lördag blev det utgång med Hanna, Viktoria och Viktorias kompis Anna som var här på besök, hemskt kul hade vi!!! 😆 söndag tog jag tåget till Älvsbyn för att hämta transporten, hann även hälsa på farmor och gå på bio med mamma och mormor. Och när jag kom till bak till Lule var Anton här, toppen avslut på en bra helg helt enkelt! Han hade dock gärna fått stanna lite längre.. När hans klocka ringde imorse hade jag kunnat göra vad som helst för att han skulle stanna, har aldrig känt mig så otaggad till att ha måndag förut! Nu ska jag sova så de snart blir tisdag! God natt 
Älskar alla mysiga gångvägar i Lule 




De är inte lätt när de är svårt

Alltså, HAHA, har alltså skrivit postlådan med å i några inlägg sen!!! Alltså påstlådan, finner ingen rimlig ursäkt till detta. Min kära klasskompis Pajala hade flippat




Fredagsfys före fredagsmys

Firade fredagen med en efterlängtad Petra och efterlängtad sushi!! Finner inga fel i den combon. Sen for jag till Josse och sökte lite vetenskapliga artiklar, innan jag for hem för att avverka veckans fredagsfys före fredagsmys, ett bra motto. 



Påtal om personer som sprider positiv energi!!!

Självklart skulle Ida ha en present också, hihi, tack!!

The best part of me was always you

Alltså vilken kille, igår överraskade han och kom hit efter jobbet!!!! Och ingen gladare än jag! Vi åt middag på pastabacken och var förbi Carina och Johan en sväng, och myste på, men roligt är kort, kl 5 imorse for han tillbaka. Men så mycket lättare den här veckan blev, att jag dessutom trodde de va tisdag idag då det visade sig vara torsdag gjorde ju de hela mycket bättre!
Idag fyller självaste Jennifer år, hurra hurra hurra!!! Grattis fina du! Så efter skolan åt vi lunch på stan och for sen och fikade hos henne. Gick till stan innan jag for hem och köpte ett till par löparskor och ett nytt vätskebälte, ska invigas på träningen med skidsektionen ikväll, hihi.

Hjärtegull



RSS 2.0