Lill-lördag

3 av 4 veckor på Vfun är snart avklarade, känns lite vemodigt! 

Idag hade vi handledning av b-uppsatsen på skolan så igår begav jag mig till Lule där Anton fixat grillat + efterrätt! Vilken kille;) vi drack vin och kände sommarkänslorna flöda, var förbi stuk en liten sväng med Joar och Bulbben, bara för att de är väl sånt man ska göra en onsdag som student har jag hört..;)
Idag har jag ridit Vivi som jag inte hängt med på tre veckor, super härligt och galet varmt. Johan kom och åt middag med oss, sen for vi på friends och fikade innan jag tog bussen till byn igen, imorgon väntar en dagtur sen får vi bege oss till fjälls igen 😀



Bästa högtiden

Haft underbara och soliga dagar i fjälls! 
Bjuder på lite pics










Lyckades med snyggaste brännan 

Innan vi for hem igen stannade vi i jäckvik och åkte slalom i kanon vädret 








Påskledig!!!!!

Hade turen att få bästa handledaren som också längtar till fjälls och prickat in en veckas ledighet så här mitt i VFUn :D SÅ UNDERBART, tyvärr har Anton mycket skola så vi åker inte upp än, men då hinner jag skriva på rapporten;)
Älskar min VFU, har jobbat 7 dar av 8 så körde mittbedömningen idag, full pott på allt, vilken bra dag! 
Ska snart ut och springa och sen på yoga med mammsen. Imorn väntar träningsdejt med Emma  och sen lunch med Hannah! 
Glad påsk på er mina 5 läsare <3
 

Ledig dag

Nyss hemkommen från världens bästa grannar som bjöd upp på glass och surr, dom kan sin grej :D 
Idag har jag varit ledig, vaknade upp med världens bästa kille som jag saknat alldeles för mycket (3dar), började på b-uppsatsen, lunchade hos världens bästa Marmar å Tore, tajmade mitt skidpass med solen och sen hängt med Hannah och Eva, en sånn dag! 
Också har jag hälsat på dom här tre godingarna!


nostalgi

Sitter nyduschad i köket efter träning, tvättmaskinen surrar, mätt efter att ätit sen middag, pappa är ute och vallar (åt mig, hehe, bortskämd) och allt känns nästan som om jag var 12 igen. Få lagad mat, en full kyl, alla TV kanaler, inte känna panik över att det står disk på diskbänken (ja, jag har blivit pedant sen jag flytta till lule, och jag hatar det.) Jag njuter till fullo. ( ett - är såklart att inte få va med min bättre hälft)
 
är super nostalgisk och kollar igenom massa gamla bilder
 
arjeplogbalen
haha, hade helt glömt den här bilden
boden alive x antal år sen
kåbban med emsi
båtfest på LK
sprint-cup
blond tjej en supervarm och solig påsk i fjälls
 
 
 
 

Helgen

Har landat hos pappa efter ännu en grym helg i Sandviken! Planen var att fara fredag efter skolan, men torsdag kväll ringde John och fråga om vi inte skulle upp då istället då ett helt gäng från Älvsbyn/vidsel skulle upp då, så när jag kom hem från gymmet efter 8 var de bara att snabb packa allt för helgen och 4 veckor i byn, men jag gillar spontanitet 😀 












go morrn

Sitter i panik och letar kursböcker som jag förträngt att jag måste köpa.. Kan ju vara den tråkigaste utgiften som finns.
Har även kommit in i en dålig vana, eller egentligen bra, vaknar nämligen 7.00 varje dag, ibland 06.15, är ju bra då jag hinner en massa grejer på morgonen, men när man faktiskt har sovmorgon till 13.00 kan de ju vara behövligt för kroppen att sova liiiite längre. Men idag vaknade jag 08.00 ist, så framsteg!!
Nu ska jag göra en pannkakssmet att ha till i helgen och sen fixa mig inför dagens föreläsningar.
Senare idag ska ta sita hepatit b sprutan, typ sådär 5 månader försent...
Sen står ridning och yoga på schemat, ha en bra dag!
 
haha, jag och min förra katt Wilma, hon ser inte så värst nöjd ut...

Med dig vill jag bli gammal och lite halvblind

Sista hela veckan på skolan med mina pinglor innan ytterligare VFU väntar i 8 veckor (varav 4 av dom som jag får bo i pärlan) och sedan sommarlov. Men också sista veckan på minst 9 månader som jag och Anton har skola tillsammans. Han lämnar mig nämligen för Gällivare i 7 månader (juni-dec). Så jag blir gräsänka här på kårhus.. Men jag sörjer inte till döds, vi kommer hinna göra mer under sommaren än vad vi någonsin hunnit tidigare då han jobbat i Vidsel, så de är ju positivt. Det kommer säkert bli väldigt lärorikt och roligt för han! Och jag får tid till att nöta asfalt i tusentals timmar med mina trogna rullskidor (Vasalopps träning 2.0). 


Haha, vad jag älskar denna kille!

RSS 2.0