ryggjävel

gryyyymt fin bild där hannnnah ;D jag är stolt över dig!


det är verkligen inte meningen att jag ska träna!..  igår blev jag nästa frisk från förkylningen, så de blev ett härligt lungt pass med alice, tove och anna :) De kändes bra! Så jag jag var taggad för skido idag efter praoen, men ikke. När jag vakna i morse hade min ryggt halft gått av, extremt ont, och värre blev de :(  GAHHHHH!!! snart gör jag ett till agressions inlägg

så nu ska jag tröst äta glass!
PUSS.


Kärlek och ananas!<3


fredag

Det här inlägget skulle in i fredags, men de blev fel, så de får komma in nu ist ;). (så tänk att de var då jag skrev de!)



JAG FÅR INTE FARA TILL MORA   ;OOOOOOOOOO :((((((((((((((.

Jag tycker synd om emma som inte får ha mig vid sin sida i den ca: 14 timmar långa bussresan :( Men bara hon har med sig reflexvästen så ska de väll gå an. För alla vet väll att reflexväst = arrangör = GRATIS MAT. En STOR miss vi gjorde här om dagen när vi vistades på SM.

Hur som helst när jag var som mest nedstämd för att inte få fara till mora, påminner min räddare i nöden hannah mig om att hennes mamma Eva(-britt) fyller år IDAG, alltså finns det minst 15 olika sorter i mitt favorit hus ikväll, där även jag kommer befinna mig för en ny omgång övergödning och spendera kvällen med hannah som jag inte varit med på hur länge som helt! :D<3


upd. det blev en super mysig helg, och EMMA HAR KOMMIT MED PÅ EM !!!!!!!!


imorn börjar apu, vilket betyder att jag inte kommer vistat i skolan på 6 veckor ;D LYCKA!

måste bara visa några bilder jag hitta på emmas usb, HAHA.



Idre 2006/7?. HAHA.


haha, jag ser ju verkligen förjävlig ut! ;) alla andra va ju söta iaf!


when you try your best but you don't succeed

helvets jävla skit helvet kan ta sig i arslet som kan dra till jävla hevete där jävlusfan själv kan gå å jävla dö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




sören <3

jag börjar detta inlägg med ett stort HJÄRTLIGT tack till min käre vän hannah(hillevi) som hjälpt mig i dessa svåra tider, kontakt annonsen du hjälpt mig med var till stor hjälp! Tack så mycket <3.
Du pricka verkligen in var enda detalj, med storglädje vill jag nu medela att jag och Sören lever mycket lyckligt, så ni som eventuellt nyligt nappat på annonsen så, get over it. Jag är upptagen, Sören is the man for me.

Inom kort lämnar jag med sorg i mitt hjärta mitt älskade Älvsbyn och flyr söder ut mot destination Täfteböle, thats the place to live.



Kontaktanons

Ibland känner jag mig så ensam.. :( så därför hoppas jag att någon snygg kille nappar på detta!!



Jag heter Ida Norén, är 16 år gammal, men 3 år i hjärnan. Mina intressen är att ramla i biosalonger, flyga in i betongväggar och äta mammas inbakade kassler!
Mitt mål för framtiden är att jobba på Nyberga eller Ugglan i Älvsbyn, det vore STORT!

Här kommer en bild på mig som jag faktiskt är rätt nöjd över :)


"Jag vill ha en kille, gillar inte krogen,
fattar inte internet(min mamma hjälpte mig),
finns det inget annat sätt??"


Vid intresse, adda [email protected] så kan vi chatta du och jag!

over and out!




skidtävling

emma försöker få med mig på lule gjutarns tävling imorn,.. hm, de är alltså en SKIDtävling vi pratar om. Jag trivs liksom bäst på en skidorienterings tävling, skidtävlingar gillar inte mig, och jag gillar inte dom heller, men jag har ju faktiskt sagt att jag ska åka vanliga skidtävlingar iår också, jag tror jag skjuter på det löftet några veckor :)

på tal om skidor, har jag och min far åkt långa intervaller idag, på våran mätare stog det -19, såklart tog jag på mig typ alla kläder jag äger.. Men nähe, när vi kommer till kanis är det -3 där :O QQEEE?, hur är detta möjligt, någon smart fysiolog som kan svara?.
Hur som helst så åkte vi runt där med alldeles för varma kläder och fel vallat, men det gick bra för de :)



fin bild från min och amanda krock förra vintern ;>


hej

jag är med på reklam på TV24 norrbotten ^^


SM

SM i måndags dååååå, första varvet gick bra, sen tappa ja lite för mycket, men Emma försökte med att "de är ju inte ens nån stor eller viktigt tävling". Näe, bara SM, inte alls viktigt ;)
Var även uttagningar till Rumänien, som även skulle ha varit igår och idag, men pågrund av kylan ställdes de in :(.

De blev iaf nåra roliga dagar at gielas!

hitta en bild som jag har fixat till lite extra fint rut mig och Emma.


hannah

..är en tönt!
och arvidsjaur tävlingarna är inställda:((((, men ikväll är jag med Hannah, Erika, Matilda och Viktoria :D






RSS 2.0