Fjällen i mitt hjärta
















palttisdag

Dagen har bestått av seminarium, tvättat, fixat klart och skickat in angående skoterkortet ( typ sådär 3 månader försent), löptur där jag stötte på petter som senare slutade i ett toabesök på dollar (haha, varenda gång ja springer får jag kramp i magen efter 35 minuter, har någon lösning på detta??? ingen läkare har lyckats lösa problemet alla dessa år..,) paltkok som vi sedan bjöd johan och Carina på. Nu har jag läst på de sista inför sista seminariumet för denna kurs, och imorgon eftermiddag tar jag långhelg igen som också kommer spenderas i fjällen. Livet <3
 
 
 åh, mitt hår... :( </3

Allt är bra nu

Onsdags hade jag min sista dag på 63an, lite sorgligt. 
Efter de begav vi oss mot byn, vi + Petter och Malin firade pappa i förskott, bjöds på grillat och tårta.
Torsdag begav vi oss + mamma till hemavan där Johan sedan anslöt! Har haft de sååå härligt hela helgen. Hade lite otur med solen men tur med snön, 2 dm puder fredag och lördag. Vi har åkt en massa slalom, hängt på afterski, ätit mackor och choklad i backen, ramlat och fått nackspärr (som som tur var kom idag när vi kommit hem igen), fått fläskfläpp av en skida i läppen, spelat en massa monopol, ätit och druckit gott och de absolut bästa att vara alla syskon, Anton, Malin och mamma en hel långhelg! 






Hehe, snodde mammas bild som inte va lika grå ;p

Vivi

Idag har jag och Vivi myst på i de underbara vädret! Så härligt
Sprang hem från stallet och efter lunch har jag och Sanna gjort ett arbete om sex, haha. Tomas bjöd sen upp till våffelmiddag med alla tänkbara tillbehör, satt fint i kistan!





Vasaloppet

Jag Ida Noren ska om 51 veckor åka 9 mil skidor mellan Sälen och Mora! Lyckades anmäla mig på dom två minuter innan de 15 000 platserna tog slut! Happy girl! Nu ska bara min teammate i vått och torrt också få sig en startplats, Emma hamna på reservplats, men brukar ju inte vara något problem att få tag i senare :) sen verka Pernilla också bli lite sugen! Kan ju inte bli annat än succé!:) 
Känns så kul att äntligen ha något att träna inför igen, kunde inte få en bättre start på dagen. For sedan och tränade och sedan kom Jossan och Ulrik och hämta upp mig så for vi + Pernilla till sävast på golunch hos Petra, super gott och super trevligt! Och fick säga hejdå till Jossan och Ulrik som far till nya Zeeland i 2 månader på onsdag ;)



Petras bilder 

Hemma hos Nybergs

Min uppväxt har stor del tillbringats i de gula grannhuset, en upplevelse alla borde fått uppleva! Tack för att ni låtit mig äta upp all eran mat under alla dessa år❤️ (Vet att Agge också gilla när jag klampa in)







Hihi, Lill-sötisar

Helg

Fullt upp hela dagarna, och då insett att praktik + bilstrejk på 97an är en dålig kombo. Sen sist har jag iaf bland annat firat och kidnappat josse x2, mellomyst med Jennifer och josse, isvägsmys och sushimys med Jossan Pernilla och Petra, ridit Vivi, skidrat och bogserat bil, samt spenderat mesta tiden på sunderbyn, men nu har jag bara 2 dagar kvar, känns lite sorgligt.. Trivs så bra där och har varit super kul, men förhoppningsvis är ja tillbaka där i sommar! Nu ska ja iaf ha en lång och skön helg till på tisdag, och göra sånt som man inte hinner när man är en hard working girl (som jobbar gratis) .. (Bl.a. Tvätta, har noll rena trosor)






Och äntligen kom hon hem

Tog en välbehövlig sovmorgon idag, råkade trycka bort bemanningen då dom ringde kvart över 7.. Hehe. Åt iaf torsdags lunch på skolan med Anton innan han begav sig till fjällen, (inte alls avis.... Nejdå super kul att jobba gratis hela helgen)
Hann sen ut på en jogg innan Jossan hämta upp mig, vi har nämligen överraskat Pernilla som flyttat hem från Schweiz igår, var sååå kul att träffa henne, och att vi kunde allihopa 😀



"Finland är det enda landet där man kan gå på begravning och inte vara säker på vem som är den döda"

Har helg mitt i veckan då jag jobbar (VFU) i helgen. Så kände att jag ville göra något roligt av detta, och av en slump upptäckte jag att RAW standup comedy var på kulturens hus ikväll! Hahah, var riktigt roligt!! Innan de åt vi på pastabacken! Grym onsdags kväll helt enkelt!

Tidigare idag har jag ridit Vivi som var sååå fin, och tränat ben. Perfekt lillördag. Och det vet jag att min lillsöndag också kommer att bli, hihi, puss å godnatt❤️




Skid-O

Kände att de va dags att damma av tävlingsdräkten och kartstället idag, tvingade även med Jossan som motstånd, som redan åkte ett lopp på förmiddan! Älskar att jag har henne som motinär-kompanjon, kände ändå "tävlingsdjävulen" inom mig (trots att jag inte är så tävlings av mig). Det var riktigt roligt och gick över förväntan bra!!! 
Som jag saknat stämningen på en orienteringstävling, många glada och förvånande ansikten över att se mig ;) haha. Agneta tyckte jag blivit så "nätt och vältränad" haha, fast jag typ aldrig vägt så här mycket och varit så här otränad så blev jag lite taggad ;) så med proffsvalla under pappas skidor som senast åkt VM flög jag fram genom skogen (typ) 
Saknar att tävla varje helg, slippa söndagsångesten eller bakfyllan!
Sympati åt en pizza till middag med Anton när jag kom hem, haha ;)

Innan tävlingen hann jag se Vasaloppet, liiiite smått jätte sugen..;)



Bebissjuk

Igår var vi till klövern för födelsedags firande av Miriam! Massa gott fika och en massa bebsiar!! Ååh jag älskar bebisar❤️❤️





RSS 2.0