oslagbart






måndags fika är klart det bästa som finns!


MAC

idag har jag och mina kolegor på skid gjort karriär som macare, på kvällsträningen ikväll tränade vi alltså Mac för första gången, en form av styrka&smidighet, typ, tror ja :)
Jag fick iaf kramp i baksidalår redan på uppvärmningen, så då förstår ni hur de blir för mig imorn på mitt morgon-toalett besök.. jag får helt enkel ta sats och hoppa ner på toaletten och hoppas jag landar rätt!

Annars idag skippade jag och emma 2 fikat och invigde årets mjukglass sesong (donken glass gills inte) UNDERBART!.
Sen har vi köpt en fin present till KE som fyllde år förra tisdan och viktor som fyller idag, dom har dock inte hunnit få den, dom har verkligen något fint att se fram emot.. ;)
Nu ska jag äta och se DESPERATE H och cougar town sen på de! först ska jag prova en ny lockprodukt från bed head som min kära mor kom hem med idag, hihihi.


Jens, 17 år!

Denna dag fyller min gamle vän Jens som övergivit Älvsbyn för USA (förstår inte varför? ;o ) 17 år! ;D
..skyll dig själv att vi inte kan fira dig!
Men om 1 måndad är han tillbaka på säkra marker igen ;D


måndag

lyckokakor har vi ätit i upppsala som är en mysig stad speciellt när man umgås med mysiga people:) men skogarna är inte lika mysiga! det gick dåligt, särskilt lördan, men de var första tävlingen så de va kul eeendå!



 

läget


nyckeln är tillbaka!
hannahs kläder är återlämnade
linnea är sjuk :o
emma har bokat biljetter till fel stad(y)
allt är packat
jag har hunnit dricka te hos hannah och evis och maud
inga armar ingen kaka
emma har anmält sig till fel klass(y)
emma hade ingen lampa
blåbärs rulltårtan är slut
wilma är tjjock

nu far vi! ;)









torsdag

"Screw the war in iraq, we have to catch voldemort!

nyckknyckarn

min MAB förtjänar inte en vapendragare som mig :(,.. jag är den stördaste störda jävel på denna jord. Att hon ens släpper in mig i hennes rum? :O Jag fick till och med slippa min hårda madrass och sova i hennes säng i natt :o. Hon behandlar mig på ett sätt jag aldrig kommer förtjäna, de går inte längre, jag måste nog flytta ut i skrubben snart.

Idag när vi kom in från träningen får jag äran att låsa upp hennes rum(händer inte ofta), när vi sedan ska till maten, är nykeln BORTA :o vi har letat igenom alla vrår i rummet, under alla små knyten, i alla mina kläder och väskor. DEN FINNS INTE :O nu kommer alltså hennes rum att vara inbrotts benäget och allt är mitt fel, att ha ett olåst rum i den uppgången är INTE SÄKERT!

de är nog bäst att jag inte vistas runt hennes nå mer, jag tillför bara dåligheter.



tack för denna tid älskling <3


UPPSALA IMORN!!!! ;D

packa var de,.
ååååh vad jag kan älska att packa, så gjorde jag inte de ;ppPPPpppPp


In my Dr. Martens <3


kåbdalis är nice

kkkkkåbdalis i helgen var inte tråkigt ;D de var däremot fredakvällens surkärring, hon kan ju ta sig..



skarjävel

uppdate om senaste inlägget; Vittne har sett wilma på nybergs altan, PAYBACKTIME, that's ma girl <3


Denna fina torsdags morgon som jag för en gång skull hade sovmorgon på gick jag och emma upp kvart över 5 i hopp om skare. Skaren var dock jävligt försvunnen för stunden ;o. Det kan ju också ha varit att vi bara har övergötts lite väl att skaren inte höll för oss, jävla typiskt. Vi gick och la oss igen, vakna vi åtta av spetts fina stämma, emma försov sig och jag for ut och sprang en timma ist.

Efter skolan gymma vi, klockan är nu 7, jag kom nyss hem och nu har jag en massa skitplugg och ska packa för imorn far vi till Kåbdaliiiiis ;D



husfriden är över

För någon dag sen hör jag ett jällt skarpt och olidligt katt mjau, ett typiskt film majukattbråk. Mamma springer dit och får syn på våran inkräktare i huset, ..BUSAN, hannahs lömska bitande katt, littel beus, hon är INTE att leka med. Min käre gulliga snälla söta katt ploshen var inte särskilt nöjd över besöket. Busan var oskadd, men Wilma däremot, ..hennes själ är förstörd för livet, friden är över.. hon har aldrig varit så här upprörd. Hannah tror däremot att beus inte ville någe ont, bara göra en liten skidbacke på osten. Men jag tror helt klart hon var ute efter någe mer, usch vill inte tänka på vad som kunde hänt mig.. busan är de största faran i livet.




Har ni fanskapet, man ser hennes lysande ögon lysa av ilska..



och så oskyldig min lilla älskling är ;) hon är inte värd något ont!

bytthannah

sista värda lovkvällen, tragiskt. För att fira detta skulle jag och hannah laga mat i lägenheten, men vi insåg att det var precis så att vi orkade gå ner alla trappor på ÄP, vilket vi gjorde, och gått var de! Däremot orkade vi göra massor av panncottsar, pannacottor? pannacottar? (vad heter pannacotta i plural?) Pannacotta orkar man alltid göra! DET var gott.

Hursom helst har de vart ett härligt lov, marjalenas prov till veckan kommer inte blir härligt. Något som är härligt är däremot att jag troligtvis är ledig fredag och nästa, och nästa, som typ alla andra detta år, hähä hä.



en gammal bild på min nooooossh som jag myser med just nu ;)


and thats what she said

för nån dag sen jag var ute på träningspass i de blå, kanske mer i de vita, men ja tror man brukar säga det blå? På kanis var jag iaf, jobbiga intervaller, tungt gick de. Iaf när jag är på väg upp för en av alla backar dyker plötsligt min gamle gode vän Viktor upp :o. de va ju inte igår kan ja säga, speciellt inte på skidspåret av alla ställen!



Vilket fick mig att återigen sakna min gamla klass, som jag tjata så många gånger om att jag gör, men det var jäkligt länge sen jag träffade alla. Till sommarn får vi hitta på nå!


ur barnamun

hannah, 16år:
Jag har då inte pratat i telefon sen jag var liten!


en andra chans

Postat av: ditt nuvarande EX!

DU ÄR INT VISST KPONTAKTBAR LÄNGRE!
så har du gjort slut så kan du väl iallafall säga det!!!!!!!!!!!!!


info om läget, ..jag har fått en andra chans, vi kommer åter igen kunna dansa nakna på en äng, emma kommer fortfarande ha hennes vapendragare kvar som kan se genom alla hennes brister, vi har löst våra problem och konflikter.
I 47 minuter, precis, har vi pratat om våra händelserika lov, och även rett ut vårat problem. Emma har kännt sig djupt sviken av mig så här skriver hon, rakt från hjärtat..
Problemet i det hela var har hon skickat 137 sms som såklart inte kom fram till mig utan nå annat nummer.
Vi är nu vänner igen och jag har fått en ny chans, jag har även gett henne en ny chans från hennes aggrretions utbrott hon hade på sina skidor innan hon for hem;)


Annars ikväll har Jag, BYTThannah, elin, linn och erika haft madrassrace och grillat i kanis. Svinkul, som byttis skulle sagt ;). Hon berättade nyss att hon inte sovit ända sen imorse :o, vilket påminnde om att jag inte heller har de, alltså gonatt. Justde, hon lovade att jag ska väcka henne direkt när jag vaknar imorn, för hon vill inte sova för länge, alltså ska jag ställa min klocka på 8 ringa och väcka henne, kanske springer över och gör skidbacke på osten, drar hem, somnar om. Så får de bli.


best memories

tillbaka i Sverige efter 8 dagar i underbara frankrikes underbart svåra och roliga skogar ;)
Redan första passet gav Emma upp och var jävligt förbannad..
Emma -Orientering är fan en störd sport!

Men vi har haft grymt kul med sandvikarna och jag saknar allt redan!

Nu är det iaf första dagen på vårat PÅSKLOV!, inte för att dagen jag har hann gå bestod av 1 och ½ lektion + tp. Var särskilt tuff. men iaf, LOV. Dock har jag ju redan haft typ 8 dagar lov, från skolan iaf :> hähä.
Snart ska jag ut på en skidtur i regnet, sen ska vi in till pite. Sen nångång kommer Hannah hem från skolan, då ska vi leka :D <3tihih. (haha, lule har inte fått lov än, ha ha ha) 

Bilder från france kommer när min kamera slutar vara trasig.

RSS 2.0