freaky friday

 
en fredag helt emot mina principer, köttfärssås och spagetti till middag??? (inte okej med vardagsmat på fredagar), och nu är klockan halv 8 och jag kom precis från gymmet? tidigare har jag alltid haft morgonträning fredag eller vilodag, gissar att de här är ena sidan av studentlivet? Och nu när hela fredags kvällen är i oordning så är de väl lika bra jag fortsätter med tenta plugget..
näe, de har faktiskt inte varit sååå hemskt, inte alls så hemskt med gym en freda kväll faktiskt! Som uppvärmning följde jag sanna på "schabam" typ som zumba fast med mer partymusik, grymt kul!
Nu väntar jag på att anton kommer hem med nått gott från ica så den här fredakvällen börjar lika nått.. ;)
 

run

gomorrn, eller goddag, har nämnligen redan hunnit med dagens första pass, tog en premiär runda på ormberget i de underbara regn vädret...;) äntligen verkar min kropp bli någolunda frisk! Nu ska jag göra mig en omelett sen bege mig mot jennifer! adjö
 
hade varit ett ulitmat pass om jag hade haft maben brevi mig... i miss våra gyllene dagar i våra fin tights..

2 underbara år

klockan är halv 6 och jag har varit vaken i 30 min :o. Har nämnligen min andra dag av fältstudie på pite sjukhus. Syftet är att vi typ ska kolla hur en sjuksköterska jobbar å så, alltså inte så mycket nytt eftersom jag haft 22 veckors praktik på gymnasiet.. men men :) Snart kommer mirre och hämtar upp mig, hon har sin praktik på samma avdelning :)
Hoppas dagen går fort så jag får komma hem till min snygging! Idag är nämnligen våran 2 års dag, helt sjukt va fort det går! De två absolut bästa åren i mitt liv, jag är lyckligast i värden! finaste anton!
 

the weekend

Fredag var jag "ledig", som alla andra dagar denna vecka, har bara skrivit rapport, inga föresläsningar, gött. Jag och anton tänkte fara på experts utförsäljning, men bara kön in skrämde oss så vi skippade det. Käkade lunch på old brodies och lite senare kom jenny och hämtade mig så for vi till josse på kräftskiva och badtunnemys, hemskt gott och trevligt.
Lördag for jag och anton till vidsel och jobbade en liten stund åt håkan, sen for vi till benbryteforsen där håkan och carina stod med husvagnet, där fick vi grillat, gött!
Idag har vi gått på stan, köpte lite fina saker på åhlens. Frunchade på mat & prat och fikade sen på börje olssons, hehe. Nu har anton somnat och jag försöker plugga lite, går väll sådär..
åter till plugget då...

torsdag

torsdag today, och vi har skrivit klart rapporten, nu återstår seminarium på den och tenta, sen börja vi anatomikursen,kroppens muskler, skelettet, alla organ hur dom fungerar å så, och allt detta på latin!  Måste faktiskt erkänna att jag längtar lite till den.. tung men grymt intressant.
Annars så lider jag av kronisk förkylning som vanligt, men verkar ge sig lite grann nu, så kanske beger mig till stil sen och köper mitt första riktiga gymkort, har ju bara gymmat på folkan å så förr, så de blir sköjjj. Anton verka dock inte lika pepp på att träna med mig, vi är nog inte riktigt på samma nivå.. hehe.
 
Annars så har nån snott antons extraljus till bilen i natt..... så sjukt irriterande!!!
 
ljuvliga sommar! Gurras bild på peace and love

seminarium

Vi har överlevt vårat första seminarium idag, woho! Det firade vi med tacokväll på kultan :) Nu ska jag snart krypa ner med min snygging och imorn kommer mamma så ska vi fara till stan å shoppa!
God night!
 
mamma, jag och lille marmar <3

The funeral

tung dag med många föreläsningar, och morgon dagen kommer inte bli lättare... Imorgon får vi ta ett sista hej då av våran fina fina Jonas! Pratade precis med mamma, och pappa höll på att knyta ris vi ska lägga på kistan imorgon, han kommer även vara en av dem som bär ut den. Det kommer blir fruktansvärt jobbigt, gruvar riktigt mycket, men vet att det samtidigt kommer bli fint..
Nu har det snart gått en månad, fortfarande lika ofattbart, dagarna rullar på, och jag blir hela tiden påmind av honom ofta glada minnen, men såren rivs upp ibland och det är svårt att undvika att inte vara ledsen..
 
Det finns aldrig i ens vildaste fantasi att man ska behöva begrava en vän, men försöker att inte se det som ett hejdå, utan ett, vi ses snart igen!
 
 

en sånn bra helg!!

paniken och ångesten som uppstod i torsdas när vi inte fick in soffan vi väntat på i 4 veckor i hissen eller i trappen efter ett antal försök var inte att leka med... Övervägde flera gånger att såga sönder den eller sälja den.. Sista utvägen var att dra upp den genom balkongen, på femte våningen. Var säker på att den skulle gå sönder, men nu står den så fint här inne, och jag ÄLSKAR den, bästa köpet på länge, och den kunde inte komma mer lägligt.
 
Så det blev en mycket bra helg!! Freda var det grillat och vinmys hos Helena, lördag körde vi till skelefteå och köpte surround system till tvn. På kvällen blev de grillat igen,  linus, max, emma och alex från lycksele kom hit och hälsade på oss, också gick vi ut på stuk ett tag, mycket trevlig kväll!
Idag har vi varit på stan ett tag och ätit på waldorf, och sen har resterande timmar tillbringats med soffan och surround systemet! love it.

confused

förvirrad tjej!!!!  universitet är komplicerade grejer, först och främst är det en hel vetenskap  få fram schemat på hemsidan, sedan hitta till fronter där man själv ska förstå sig på vad som ska stå i rapporten, samt att vi tydligen har redovisning, eller seminarium som det så fint heter här, på en bok jag inte har.
Men jag gillar det som ändå, fast vi varit rätt chockade och förvirrade idag kommer de nog ordna upp sig sen :) tacka vetja gymnasiet..;)
 
 

nolle-p










RSS 2.0