.

jag är sjukt arg över att typ halva sveriges befolkning befinner sig på peace & love nu, och jag är INTE en av dom... det retar mig! hemskt mycket.

varmt

hallihalloj, kan passa på att skriva här när ja ändå sitter på min tennisboll som ska göra mig bra i benet, gjorde nämnligen precis lika ont igår... men helt ok rehabilitering iaf. Har precis kommit en från en kvälls rull tur, de var jobb, min få muskler ja en gång hade har liksom tinat bort..
Annars har denna dagen varit hemskt fin, på morgon följde jag mormor till hennes bror på nyberga, sen luncha vi på centrum. Sen har jag solat med fritte också for jag mamma och johan och badade, dock fega ja ur. Är de fint väder imorn ska ja ta mig ett dopp i stugan, hur kallt vattnet än är...!!!


som en dans

idag har jag varit i pite å fått med mig 3 nya saker hem trots att jag inte har nått jobb ändå, och typ zero på kortet. Min snälla mamma kände medlidande och payade mina fynd, wonderful. Har även haft körlektion idag, sen körde jag till och från pite, + i en polis avspärrning som ja klarade av utan motorstopp. Kanske kan ta körkortet en fin dag ändå!. MEN kom på att de är snart juli, och då  kan ja säga att nästa månad fyller jag 18!! hur bra låter inte de??
OCH nu in väntar jag middag, OCH sen ska jag efter 2 veckors sjukdom och skada sen påsk ta mina första löpsteg. hoppas hoppas hoppas de går vägen nu!!! och att jag inte hinner få magsjuka innan jag ger mig ut, anton ringde, mådde inte särskilt bra, alltså stor risk till en smittad ida om jag känner mig själv. Jaja, förutom de så, en hemskt bra dag, sol är de också. Jordgubbar har vi köpt också, bra! puss.


midsommar

hade en sjukt rolig midsommar med släktträff på övrabyn, hannah kom förbi och sen avslutades kvällen på norrabyn.


'

den traditionella traktor turen



noréns förlora....





anton och mamma tar några fina toner



maggi, tore och mormor

snygg tjej till höger där...




en dag till historien!

07.00 vaknar jag av att någon hoppar på mig, slår upp ögonen och där ligger självaste elin!!! Elin vedin har denna morgon gjort sin livs resa för att äntligen få besöka kolmilan!! Hon behagade att komma kl 7 också, det tyckte hon var en rimlig tid. Hemskt roligt var de att träffa henne över en hemskt trevlig kolmilafrukost ;)


piteå

hemma efter en roadtrip till piteyå med hannah linnea & andrea. Träffat Emma och karl, varit över allt på hela pitholm, förut karls gata. Men nu vet vi vart han bor, och pajjen dessutom. Att linnea backa ner i en brunn och förstörde antons bmw, behövs inte tas upp här. Nu ska jag prata med antonio sen sova, en storslagen dag imorgon!




paniken som uppstår

igår kväll ställde jag och anton klockan på 8, tänkte att vi skulle hinna göra nått innan han drar och jobbar.
klockan åtta var vi tröttare än döden, så ställde klockan på 20 i 10. Kl 20 i 10, dödstrött, somnar om, kvart i tio vaknar jag om igen i panik. AAAHHHH; HAR INTE JAG KÖR LEKTION IDAG??? springer ner, tur dock var den klockan tio. Snabbar oss upp, anton skjutsar dit mig, sitter där svettig och väntar ett tag. Sen kommer kör gubben: Är de du som är Anna?

tydligen har anki skrivit upp på min lapp att jag har körlektion idag, men inte i hennes egen bok, alltså va ja inte inbokad......... stress i onödan. Dock kom aldrig Anna, så jag fick köra ändå. Hemskt duktig var ja, typ.


pedro

ibland saknar jag min gamla ponny


frull

en trevlig morgon, vaknar halv ett, av regnet, kul dag.... tills hannah 5 min senare skriver: kom hit och ät frukost!!!!
inget går upp emot en nybergs frukost!


också en oskyldig fritte som just gjort kaoz med tv rummet!

en sommrig dag


petras bild

lycka


denna tjej har världens finaste namn
är världens snygaste
har världens snyggaste stil
äger min favorit blogg
hon har en snygg kjol

och fast jag är fattig har jag nu en likadan!!!! iiiihhi


gnäll

rastlös är ordet.
sjukare än sjukast har jag vart dom senaste dagarna, blev inte bättre av att läkarn ringde upp och berättade att jag hade urinvägsinfektion ändå, jag visste de!!! japp, så pencelin kur blev de också. Det är sommar lov och jag orkar inte göra ett skit, de suger hårt! Min bror sitter och äter pannkakor och ja får äta min torra glutenfria pasta. blä. Bara för att jag är ledig, alla jobbar typ, och jag har all tid i världen till träning, kan ja inte de, bara för att jag är sjukt sugen på träning också. dö.
MEN imorn trotsar jag min dödssjuka, imorn vill jag ha roligt, därför åker jag och hannah till lule imorn! perfekt, pusshej



håret på balen ;)


;*


en lovdag

denna dag inledde jag med en skön massage hos min sjukgymnast. Bakat halvgoda bullar utan gluten. Sen har jag  tänkt börja träna igen eftersom ja inte har ont i njurarna längre, och tänkte provspringa för att kolla hur mitt stackars ben mår. Såklart vaknar jag tidigt imorse, med sjukt ont i halsen, öronen och hosta. jahapp. Dock har ja hållt mig frisk sen påsk, så hade väl inte förväntat så mycket annat! istället sov ja 2 timmar. Nu väntar ja på att hannah ska ringa, dock verkar hon glömt mig.... eller så fet dissar hon bara... smällar man får ta!


lov

har haft sjukt roliga och härliga dagar sista veckan både i arjeplog,, älvsbyn och med etype! ;) anton har tagit studenten och bor inte i arjeplog längre, kommer verkligen sakna det stället! men blir ju inte lite skönt att han kommer bo närmare nu!
sommarlov nu, får troligtvis jobb ändå!!!! och allt är underbart!
puss




du är allt




iloveyouiloveyouiloveyouiloveyouiloveyouiloveyouiloveyouiloveyouiloveyou

balfix

såådärja, en hel dag i boden och de sista är inköpt, hårfärgen fixad, och balfrisyr utprovad. Tack vare min kära hannah! PUSS. Nu ska ja packa, kanske borde göra nått åt mina fula fötter... men vem har egentligen fina fötter? jaja, halv 7 går ja upp, balfrillan ska va fixad innan 9, kl 10 kommer antons parents och hämtar upp mig, så åker vi mot arjeplog och balen! äntligen!


ungefär något i denna stil kan ni förvänta er imorn!

mr bollywood & mr hollywood



i veckan har vi petter och malins kisse här också!

RSS 2.0