5år jubileum

I fredags var de min och fjantes dag, 5 år fyllde vi denna gång! Älskade pojke va ja tycker om dig, vi hade en så sjukt trevlig kväll. Öppnade en vin flaska direkt ja kom hem från jobbet, for sen på bishops för lite fördrink innan middag på hemmagatro, munorgasm hela kvällen lång, av både mat och dryck! Tyvärr dog telefonen så bilder av de goda blev de tyvärr inget av. 
Lördag cyklade vi till stan i finväder för brunch på savoy, på kvällen var vi på veggo fest hos Petter och Malin, riktigt gott, de tackar vi för. Också har vi ju hunnit ta vara på govädret, plockat bort sommaren från balkongen och lite sånt. Bakade en gudomlig äppelpaj ikväll som Carina, Johan och Jessica fick äran att smaka! Nu väntar 5 arbetsdar rad (har nog ej hänt sen ja börja, förutom när ja tagit på mig extrajobb, när annars jobbat varannan helg behöver man aldrig jobba mer än 4 dar i rad) och sen ledig helg nästa helg också (har heller aldrig hänt sen ja började)












Nu kan vintern komma

Botade min Sverige depression här om dan och spontanköpte nya slalom kläder, killen på hägglunds tyckte ja skulle bli snyggast i riksgränsen, jag gick på de och nu återstår bara att boka en resa till gränsen då.. 







Termosen är också redo som ni ser

Villamoura

Gokväll, här vare inte igår ja skrev, sitter uttråkad på jobbet, jobbar natt idag. Så kan passa på att visa lite bilder från våran fantastiska resa. Hade en grym vecka i Portugal, Sverige-deppen är ytterst påtaglig!




Bland de äckligare vi smakat, verkar vara någon slags grej med gelé, rekommenderas ej


Sen middag när vi anlänt, övertaggad som vanligt


Portugal kan verkligen skaldjur

Och båtar









Bästa vi nånsin smakat





Alltså tonfisk, riktigt tonfisk, så sjukt gott

Alltså den sushin


Sen spendera vi en hård natt på Arlanda.. 

RSS 2.0