Onsdag

Eftersom jag för det mesta befinner mig i Lule har jag tagit de lungt med julklapparna, varit på stan flera gånger och kollat på klappat men tänkt att de är ju lungt och kan ju fundera ett tag till, men då insåg jag ju i fredags att jag hade lov helt plötsligt ;o så fick åka tillbaka igår då jag var ledig från jobb och hets köpa de sista :) idag har jag jobbat 12-21.30, och ätit palt hos mormor. Anton har hämtat hem sin nya skoter idag 😀😀😀😀 så imorn ska vi ut och köra och jag får inviga mina nya skoter kläder också! Älskar jullov❤️


Pärlan

Jobbhelgen är över, och imorn väntar mer jobb, skönt med lov..;) + lunch med bästa Hannah! Så skönt att vara hemma så länge och hinner hälsa på alla man vill utan att stressa + alla som kommer hem under jul ;D


  


Glad lucia!

Igår var vi på lucia kröningen i domkyrkan här i Lule, älskar julkonserter och särskilt i kyrkan, så mysigt! Lucian lyckades bättre än vad jag gjorde när jag var lucia på Parkskolan och svimmade så musiklärarn fick fånga mig innan jag satte eld på hela skolan! Hahah, bästa är att det finns på film. Måste leta fram de i jul!
Håller på att packa för fullt, tre väskor är fulla varav en jätte stor, hehe, ett jullov kräver alla olika slags kläder!.. Och skol böcker tyvärr. Egentligen skulla vi till Östersund i helgen, men blev ändrade planer så Anton och Johan far över dagen imorn istället, och jag fick jobb imorn.




Hobbit

Har aldrig tyckt om sagan om ringen filmerna, men vad gör man inte för Anton?(+popcorn). Så ikväll ska vi på hobbit del 2, tack å lov kunde han gå med på att inte ta nattföreställningen som förra hobbit filmen..;) 
Idag har jag haft seminarie och sen skrev jag å josse klart fältstudierapporten, hallelujah!
Simulering, reflektion, och två onlinetentor innan jul kvar! Så stolt över mig själv och min duktiga klass som än så länge överlevt denna hemska kurs!!;)




Julhelg

Torsda kväll kom mamma hit och sov hos oss efter hon varit på Melissa horn konsert:) fredag for vi på stan och julhandla och lunchade med Petter. Följde sen hem till byn där vi tillagade en god middag, drack vin och såg idol! Lördag gick vi och fikade och kollade lite i byns affärer. På kvällen åt vi jultallrik på clarys med mormor och sen gick vi på julkonsert på forum, helt galet bra och mysigt, sänkte dock medelåldern med några år..;) hehe. Och idag har vi varit på julmarknad i Storforsen, åt sen middag hos pappa med Petter:) nu är jag tillbaka i Lule och Anton är tillbaka från Umeå där han och sacke varit i helgen. Nu myser vi framför Johan Falk och laddar för sista obligatoriska skolveckan för iår!



December

Idag och imorgon är jag på fältstudier på akutvårdsavdelningen på sunderbyn, sååå roligt!! Kul att jag hamna där då de är just akutsjukvård jag vill jobba med! 😊

Att stiga upp innan kl 6 är jag däremot inget större fan av.. 

RSS 2.0