high on life

fick med mig sanna på spinning idag, har aldrig provat de förr, men var riktigt kul och kändes väldigt givande! Tänkte egentligen följa med löpsektionen som hade löpintervaller ikväll, men eftersom jag håller på med projekt "hålla mig frisk" så är ja lite rädd för att springa a3 utomhus för tillfället, bara för att se om de har med det att göra eller inte. Har nu hållt mig frisk 1 månad och 4 dagar, närmar sig rekord (om man räknar de 3 senaste åren), och har faktiskt aldrig kännt mig friskare, tränar ute 1 gång/veckan och resten inomhus, och mer styrka än löpning/skidor, fårse hur de hela urartar sig! ;) dock kan jag ju inte hålla mig inomhus för evigt, snart börjar ju skidsesongen!!! ;D
 
Iallafall så träffade jag på linnea på spinningen!! :D inte igår!
Efter spinningen fick jag med sanna på lite mage och biceps, känns så roligt att kunna hjälpa andra! kanske skulle ha blivit PT istället? ;)
 
hihihi, små tjejer ;)

beautiful Sunday

ååh, så härligt väder! efter en mysig morgon begav jag mig ut på årets härligaste löptur, hittade en super fina gångväg och fina stigar i en skog, hade gärna fortsatt två timmar till, men har inte riktigt tid med de, så här mindre än två veckor till den svåraste tentan i världshistorien!!! nu har vi precis blivit bjudna på stektpalt av Antons föräldrar ;) resten av dagen kommer bestå av plugg, tur att de faktiskt är rätt intressant!;)
gårdagen bestod också av plugg, men på kvällen kom min fina kusin Emma och hälsade på och åt grillat och pannacotta! mys

retro radio

hello! Dagen har bestått av sovmorgon, gym och lite löpning, sen har vi disikerat ett gris hjärta på eftermiddan på skolan, äckligt, men intressant!
Nu har jag och anton har precis tryckt hemmagjord pizza och nu väntar chokladpudding i kylen! ;) vi var tidigare till storheden också, och äntligen har jag köpt min "fejk roberts radio", clas ohlsson har en som heter "retro radio", lovely. Nu in väntar vi xfaktor, och sen blire film, ha en bra fredag!! ;)
 
 

en sånn dag

 
fått veta att jag klarade första tentan, och en iphone5 är på väg till mig!!!!!!
 
 

snyggaste denise!

 
våran, eller mammas rättare sagt, katt denise är mest troligt med kissbäbisar, och planeras komma 22 november! ååååh, så mysigt.
 
 

mysdag

hade två lektioner på förmiddan,  sen efter lunch kom mormor och tore och hälsade på och fika, mormor hade med sig både fika, inflyttningspresentpengar och hennes goda köttfärssås som petter, malin och mamma som hade jobbat i lule idag kom och åt med oss lite senare! de va trevligt! ;)
Nu försöker jag banka in lite latinska ord i min skalle till "palpationen" vi har imorn.

 
sånna här har jag även provat baka idag, hemskt gott!

16 oktober

dagen då jonas skulle fylla sina efterlängtade 18 år!.. igår var det 2 månader sedan du lämnade oss, fortfarande är det lika overkligt! Vi saknar dig enormt!
 
fin bild på pappa och jonas från em/vm??
 
 

friday

go kväll denna fina fredag kväll ;) jag och Antonio har ätit för god mat på pastabacken ikväll, sedan mer gott och tv mys! lovely friday. föresten så har var vi även och prova Canada goose jackor.. farligt!!!!


saknar mina kissar

kom å drick kaffe!

dom här fina kopparna fick vi av bästa mammsen!! så nu kan vi bjuda på kaffe i riktiga koppar ;).






anatomi...

om jag verkar lite frånvarande kommande fram till 1 november är det inte för att jag dött, läser bara anatomi och fysiologi fram tills dess, efter den dagen kommer jag ligga hemma och deppa några dagar för att jag inte klarat den...
Okej, nä jag SKA klara den, men det är så fruktsansvärt svårt och mycket och invecklat, varför kan kroppen inte vara lite mer simpel??
Kom precis från två föresläningar och helt hjärndöd. Kanske palt för tredje middagen i rad gör susen? :)
Igår fyllde antons lillebror johan år, så vi blev bjudna på palt och tårta i vidsel. I söndags bjöd mamsen och papsen på palt och idag paltrester, men inte klagar jag ;)

Helgen har alltså bestått av palt i älvsbyn på söndan, lördan var det phösar/klassfest och sedan beat på stuk, de va sköjjj!! Fredan gjorde vi pizza och sedan bio och sen ´hängde vi hos zacke ett tag! Bra helg alltså. Kommande helger ser dock ut att bestå av plugg... Meeeen, nu ska jag steka palt och mig och min kära sambo, sen lite plugg och gym, efter jag har gymmat axlar ska jag på core med sanna, de är kul med gruppass :)

elins bilder från i lördas
 

nattorientering

årets första och sista orienterings tävling för min del har jag avklarat idag :o det var riktigt roligt, orientering flöt på bra, och pågrund av min dåliga löpform så hann jag inte springa för fort och fel, så de gick faktiskt bra, dock slog pappa mig på samma bana.. men snart är jag ikapp igen! I vinter SKA jag vara frisk och kunna tävla!
 
vilsen tjej på SM förra året.

proteinbröd

..har jag roat mig med ikväll, riktigt goda faktiskt, har provat baka och gjort plättar med vanligt proteinpulver tidigare, men nu har vi köpt bakepro som tål upphettning, mycke bättre! :)

första tentan avklarad!

 
jag har överlevt min första tenta!! andnöd och illamående innan, men nu känns det faktiskt riktigt bra, om läraren rättar som jag hade gjort så klarar jag den iaf ;)  hehe.
Firade att denna kurs är över med ett a1 löppass, och min tunga skalle efter all tentaplugg och tentaångest är som bortblåst!. Nu tänkte se lite one three hill och sedan bege mig mot gymmet för ett benpass, och om jag hinner sen tänker jag bege mig till stan och beställa en iphone 5, måste fira på stort att  kursen äntligen är över :) wooho
 

skid

 
imorn åker mina saknade skidisar till ramsau, fruktansvärt avis med tanke på att jag kommer att sitta och skriva tenta imorn.. menmen, de känns faktiskt bra nu, om jag har pluggat på rätt grejer de vill säga.
Hade jag också gått ett fjärde gymnasium år hade jag också fått följa med, eller jag får egentligen följa om jag vill men med tanke på skolan och alla förkylningar som drabbar mig så hade de varit en mindre bra idé. Fast jag saknar skid grymt mycket så ångrar jag inte att jag börjat här, jag var färdig i byn, och de här hade inte kunnat bli bättre! ;)
 

RSS 2.0