paj!!

är djupt besviken, då menar jag djuuuupt besviken. En kniv i ryggen. Ner trampad. Sårad. Förstörd. Känner hat. besvikelse. mord. tragiskt. död. en förhoppnings som vändes för att sen raseras. en hård kniv i ryggen.

vi trodde inte detta om dig, våran vänskap var en av världsklass. Friends 4 ever? var min tanke. Ack så fel man kan ha... såg fram emot ett fint år i skidspåret. skriva ponni blogg tillsammans. En fin kväll med ugglan 1 gänget. Ha ett fint år i våran fina by, men ack så sviker du oss för ÅRE?!!!!!???? HALLÅÅÅÅ? varför detta svek? fattar inte, förstår inte, varför blir de så här?????

Pajjen, de här kommer inte funkar de vet vi alla. Sen att gömma sig så här sista veckan, näe ja förstår inte. Vill bara gråta. Med detta vill ja egentligen säga att ja hatar dig, men de vore nog lögn....  För vi kommer alla sakna dig, speciellt jag och emma, vi är i djup depression de människor som fått mest ut av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut, detta liknar en cirkeln, och cirkeln har inget slut.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0