framme

nu är vi äntligen framme i tjeckien, i år är de betydligt mer kärlek, jag och emma får bo i ett eget rum utan våra fd rumskompisar från frankrike, ingen som använder mitt bed head shampoo som hand tvål, ingen som stör matlagningen, inget bråk, bara glada miner! 
ni kan få ett smak prov ur "resedagboken" från dagens prövningar...

Resedagbok tisdag 4/4

Vi vaknade i Polen på två fina hotell, vissa bodde på det ena och vissa bodde på det andra. Tack vare gårdagens försening fick vi gå upp en timme senare och bussen mot Tjeckien avgick cirka kvart över nio. De kommande timmarna spenderades i bussen, där vi spelade ”maffia”, yatzy, kinapoker, diverse quiz genomfördes också. Ett exempel är det makalösa Freluga Farmers-quizet, där Joline nästan segrade över Farmers-spelarna. Vi kollade också på film och åt mat på en liten, polsk restaurang.

 Efter ett antal felkörningar kom vi till slut in i Tjeckien. Först på låtsas, men sen på riktigt! En fin träning genomfördes i skymningen, där vi riskerade livet i den häftiga naturen. Till middag serverades en överraskande god soppa till förrätt och kött med ris och svampsås till huvudrätt. Efterrätten var helt okej, men vissa ansåg att de röda bären i den fina chokladkakan förstörde det hela lite. Nu ska vi snart däcka i våra dubbelsängar, men först ska vi ut på facebook och busa lite! Over and out /Ida, Joline, Lovisa och Sara


läs även våran kära http://alvsbyskidlinje.blogg.se/ för mer info

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0